in

Veckans horoskop: 8 – 14 mars

nasa ScBkW9AKgcA unsplash 1
Foto: NASA / Unsplash

Veckan går i Neptunus tecken! Vad betyder det för dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Dina behov är också viktiga!
 • Oxen: Vad drömmer du om, innerst inne?
 • Tvillingarna: Du får en skjuts i rätt riktning!
 • Kräftan: Se saker ur någon annans perspektiv.
 • Lejonet: Det kan kännas tungt just nu, men det kommer gynna din relation i längden.
 • Jungfrun: Våga be om ursäkt.
 • Vågen: Skapa rutiner som funkar för dig.
 • Skorpionen: Du får svårt att tänka rationellt.
 • Skytten: Nu behöver du se tillbaka.
 • Stenbocken: Du får ändra dig!
 • Vattumannen: Det är okej att låta känslorna styra.
 • Fiskarna: Spöken struntar i huruvida du tror på dem eller ej.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en riktigt spirituell vecka att vänta. Nu blir du extra känslig för intryck – på gott och ont. Det här kan bli en väldigt fin tid, du känner dig nämligen extra nära personer i din omgivning just nu. Fortsätt att vara uppmärksam på vad dina nära behöver och känner, men glöm inte att lyssna till dina egna behov också.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kan komma med en riktigt välkommen vändning. Kanske når du ett mål du jobbat mot? Kanske kommer veckan med en lösning på ett problem som dränerat dig på energi under senaste tiden? Det här är en riktigt bra vecka för dig att tänka på dina drömmar och innersta önskningar. Visst, du kanske har långsiktiga mål och ambitioner. Men vad drömmer du om, innerst inne? Veckan är här för att visa att det kanske inte är så långt bort som du tror.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu tänker du långsiktigt. Det kan kännas svårt att hitta motivation till att jobba med saker som inte ger utdelning direkt, speciellt i tider som dessa. Men som tur är ger veckan dig en skjuts på vägen, nu får du inspiration till att blicka framåt. Veckan kommer även med en stor dos inspiration på just det planet. Kanske när det gäller något inom din karriär?

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu ser du ljuset i tunneln. Du som lätt fäster dig vid det förgångna får under veckan ett nytt perspektiv. Det här kan bli en väldigt kreativ vecka, och du får chansen att hitta alternativa sätt att tänka och göra saker på. Det finns även utrymme för större diskussioner, kanske blir du inspirerad av någon annans sätt att se saker?

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det här kan bli veckan då du inser hur du faktiskt känner för någon. Det kan bli en avgörande vecka för relationer, och oavsett om det känns tufft eller inte blir det givande. Det här är ett bra tillfälle för dig att ta upp ämnen som i vanliga fall är lite svåra att prata om, och du har goda möjligheter att fördjupa din kontakt med någon.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, kanske har saker och ting känts lite skakiga under den senaste tiden? Det här är en bra tid för dig att fokusera på att reparera ett brustet band, förlåta och be om ursäkt. Veckan påminner dig även om att tråkigare saker är enklare att göra tillsammans, kanske kan du be någon om råd kring en uppgift eller hjälp med en tråkig syssla?

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu måste du kompromissa. Under veckan får du svårt att fokusera, vilket tyvärr går ut över dina rutiner. Det känns tyvärr inte lika intressant att ägna sig åt sysslor i vardagen eller tråkiga arbetsuppgifter. Det här kan bli en bra tid för dig att omvärdera saker och ting. Du kanske kan hitta sätt som funkar, utan att trötta ut dig?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, om saker och ting kändes röriga förra veckan, kommer denna vecka bidra med en lugnande effekt. Men det finns också en risk att du blir lite för mjuk? Du vill gärna att något ska vara bra, men det kanske handlar om att du inte vill se situationen för vad den är. Känn efter ifall du romantiserar någon eller något till en ohälsosam grad.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu behöver du vända dig inåt för att hitta svar. Det finns en lösning på dina problem, men kanske har du varit lite väl fokuserad på detaljer? Du kanske rent av behöver gå tillbaka i tiden för att förstå hur du ska tänka kring en nutida situation. Veckan kan även komma med en otippad vändning på det ekonomiska planet.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu prövas dina värderingar. Kanske har du vuxit ifrån vissa tankar om hur saker ska vara? Det kan vara dags att skrota ett beteende som inte längre tjänar sitt syfte. Du ser även ut att bli stor i orden, vilket nödvändigtvis inte behöver vara något dåligt. Försök bara att inte lova något du inte kan hålla.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det är inte konstigt att du har svårt att förhålla dig till andra om du inte berättar vad du känner. Under veckan finns det en risk att du känner dig lite inträngd i ett hörn, kanske blir det svårt för dig att öppna upp och att vara ärlig med vad du känner? Du är en envis person, men veckan är här för att påminna dig om att hänge dig åt dina känslor.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kan komma med en hel del underliga upplevelser. Oavsett om du är spirituellt lagd eller en skeptiker, bjuder veckan på små händelser som känns lite ovanliga. Kanske dyker någon ur ditt förflutna upp, direkt efter att du tänkt på hen? Det här är en alldeles underbar vecka för nya idéer och projekt, så dra igång något nytt!

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.