in

Veckans horoskop: 8 – 14 juni

christian widell bahSNNDCi5I unsplash 1
Foto: Christian Widell / Unsplash

Under veckan måste någon sluta internetshoppa, medan en annan behöver bearbeta gamla känslor. Nyfiken på vad stjärnorna har att erbjuda just dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Sluta övertänk allt du gör och säger.
 • Oxen: Du blir virrigare än någonsin.
 • Tvillingarna: Det måste finnas en distans mellan dina passioner och din identitet.
 • Kräftan: Lita inte på din magkänsla!
 • Lejonet: Hur länge klarar du dig utan sociala medier?
 • Jungfrun: Be om ursäkt!
 • Vågen: Bli inte vegan.
 • Skorpionen: Stanna upp och vila ibland.
 • Skytten: Du får fina stunder med dina närmaste.
 • Stenbocken: Actions speak louder than words.
 • Vattumannen: Sluta internetshoppa!
 • Fiskarna: Det blir i vanlig ordning gråtfest.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, backa bandet och försök tänka rationellt. Nej, alla är inte ute efter att skada dig och människor tycker inte att du är helt värdelös för att du glömde bort någons namn. Under veckan finns det nämligen en stor risk att du får problem med att se saker för vad de verkligen är, och tyvärr skenar tankarna iväg rejält. Försök också förlåta dig själv för din impulsivitet, den är inte hela världen.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan känner du dig antagligen lite ur balans. Det ligger inte i din natur att vara så lättdistraherad och rastlös, men nu rullar du tummar med huvudet i det blå. Försök identifiera saker i vardagen som kan hjälpa dig med verklighetsförankringen. Kanske måste du bli bättre på att säga nej till socialt umgänge för att lägga energi på några ”måsten”?


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du ÄR inte din prestation. När man brinner för något är det lätt att bygga hela sin identitet på vad man gör, vilket lätt resulterar i att motgångarna känns extra svåra. Just nu kanske du upplever en viss osäkerhet inför ditt syfte på en arbetsplats eller inom ett kreativt område, det innebär inte att du är ovärdig eller lat. Försök skapa distans mellan vad du gör och vem du är.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, försök att inte ta några impulsiva beslut just nu. Under den kommande veckan finns det en chans att en möjlighet dyker upp för dig, men den kommer kräva att du gör ett val. Just nu tänker du kanske lite extra på dina drömmar och din framtid, men var försiktig med att lita för starkt på din magkänsla. Prata med någon för att slippa tunnelseende. Ett extra perspektiv kan vara välbehövligt.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan ska du strikt ägna dig åt selfcare och prioritera dig själv. Du har allt för länge sagt ja till allt från att hjälpa familj med ärenden, till sociala sammanhang med större grupper och ett flitigt skrollande på sociala medier. Försök ta en paus från yttre störningsmoment och vila ut lite. Det kan vara dags för sommarens första ”radera-Instagram-två-dagar-för-att-sedan-ladda-ner-det-igen”.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, alla gör vi misstag. Under veckan löper du stor risk att göra dig missförstådd. Antagligen är du bara lite för känslomässigt involverad i något för att se saker objektivt, och under en hätsk debatt hoppar det grodor ur munnen på dig. Säg hellre förlåt för många gånger än att värna om din stolthet. Risken är nämligen att du framstår som klumpig och taktlös.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, just nu längtar du antagligen efter något som kan skaka dig i grunden. Kanske har du en smärre livskris och längtar efter förändring, men försök ha rimliga ambitioner. Du kanske inte måste gå från köttätare till vegan direkt, kanske kan du mellanlanda någonstans? Att skaffa ett svindyrt nytt gymkort kan också vara att ta sig vatten över huvudet. Börja med en joggingtur.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu mer än någonsin lägger du hjärta och själ i allt du gör. Och även om det är bra att du är känslomässigt involverad i allt du tar dig för, kan det vara bra att reflektera lite över om du kanske måste stanna upp och pausa. Det kan nämligen bli ganska utmattande att hålla på så som du gör just nu, glöm inte att vila ibland också.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan finns det stora möjligheter för dig att få lite extra betydelsefulla stunder med dina nära. Nu skiljer sig knappast familj, vänner eller partner åt – dina närmaste flyter ihop som i symbios och du känner dig extra tacksam för dina relationer. Visa någon att du bryr dig lite extra! Ett gulligt sms eller en liten present kan göra stor skillnad nu.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, vad du gör är viktigare än vad du säger. Just nu är du kanske i en fas där du har svårt att formulera dig, och väger upp detta genom tjänster och små gester. Man behöver inte alltid skrika högst, det är minst lika fint att visa vad man tycker och känner på andra sätt.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, kanske blir det lite väl mycket av det goda nu. Du kanske behöver sluta skylla ditt överflödiga spenderande på att du ”ändå förtjänar lite selfcare i karantän”. Nu är det nog med internetshopping, i alla fall när det kommer till smink och kläder. Det positiva är att du dock får en liten kreativ boost under veckan, alltså är nu en perfekt tid för att komma igång med ett nytt projekt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan är det stor risk att du blir lite extra känslig och sentimental. Kanske är det någon eller något du trott dig komma över som blir aktuellt igen, eller så blir det en gammal hederlig gråtfest. Se till att prata med någon runt dig, och njut av vetskapen att du faktiskt jobbar med att bearbeta dina känslor och läka gamla sår.