in

Veckans horoskop: 8 – 14 juli

veckans horoskop 8 juli
Ali Morshedlou / Unsplash

Juli månad fortsätter i rekordfart, men kommer just den här veckan bli en du sent glömmer? Läs ditt horoskop signerat astrolog Molly Lundgren här. Mer

Veckan i korthet

 • Väduren: Risk för gammal flört!
 • Oxen: Veckan blir trög.
 • Tvillingarna: Missförstånd och drama väntar!
 • Kräftan: Håll koll på ekonomin.
 • Lejonet: Ta itu med gamla projekt.
 • Jungfrun: Hakuna matata.
 • Vågen: Håll utkik efter en vän från förr.
 • Skorpionen: Var extra noga med jobbet.
 • Skytten: Planera in ensamtid.
 • Stenbocken: Släpp loss!
 • Vattumannen: Se upp för missförstånd.
 • Fiskarna: Det blir skakigt framöver.
väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, vi är en bit in i sommaren och du är väl nöjd med den lekfulla, enkla tid som hittills varit. Men det kan vara bra att vara på sin vakt när det kommer till ditt snabba beslutstagande just denna vecka, impulsiva ageranden kan få förödande konsekvenser i längden. Det ser även ut att finnas en risk för en gammal flört som dyker upp igen. Denna gång har du större chans att bestämma över relationens utgång, men som sagt, tänk efter innan beslut tas. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, den kommande veckan kan bli lite trög. Du kanske har svårt att komma igång med saker, speciellt om de är kreativt orienterade. Tillåt dig själv att lägga dem på hyllan! Du behöver inte alltid prestera, ibland kan en ordentlig vila vara lösningen. Det finns en chans att du hamnar i konflikt med någon nära dig, var då tydlig med vad du tycker och vill. Ingen gillar passiv aggressivitet. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, välkommen in i en vecka av missförstånd och drama. Fokuset den här veckan ska fullt ut ligga på att vara tydlig, inte skvallra i onödan och helst bara hålla vissa av dina åsikter för dig själv. Annars finns det nämligen en viss risk, att din annars fantastiskt fungerande sociala förmåga sätter käppar i hjulet för dig. Så var tydlig i all kommunikation och mind your business så tar vi nya krafttag nästa vecka. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckans gång är det väldigt viktigt att du håller ett öga på din ekonomi. Ja, det kanske känns nödvändigt med fyra nya plantor till ditt vardagsrum, men middag kanske kan prioriteras? Se upp så att du inte har några gamla lån eller skulder att betala tillbaka, och kolla noga till så att inget konto övertrasseras. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under kommande vecka får du chansen att sakta ner och tänka efter lite. Har du oavslutade projekt eller konflikter som aldrig riktigt löstes? Nu är tiden att ta itu med det. Försök vara försiktig med att framstå som taktlös under veckan, nu är det istället bättre att vara lite extra finkänslig och snäll mot personer i din omgivning. Försök vila lite, du kommer nämligen bli utmattad av saker som i vanliga fall hade varit lätthanterliga. 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, veckans utmaning blir att försöka rationalisera samtal med vänner och händelser i ditt liv- utan att övertänka dom. Du, som är kritiskt lagd, har ofta en tendens att ta åt dig lite extra av en hård ton eller ett oklart sms. Under veckan kan det bli en del sånt, men försök att släppa saker och låta det va. Folk är inte ute efter att skada dig, och försök att inte dra några förhastade slutsater. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, ditt sociala liv med häng, middagar och fester rullar på som vanligt – med vissa undantag. Det kan vara så att vissa händelser under veckan ger utrymme åt en del tankar på vilken roll dina vänner spelar i ditt liv, och vilka som verkligen är dina riktiga kompisar. Men veckan handlar inte bara om dina nuvarande vänskapsrelationer, utan det finns även en viss chans att en vän från förr dyker upp igen. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu måste du vara noga att allt går rätt till på jobbet. Finns det uppgifter du inte ägnat tid åt på senaste som hamnat i skymundan? Gör dem nu. Var noga i kommunikationen med kollegor, veckan handlar om att undvika missförstånd. Extrakolla all sorts planering och om du kan skjut upp förhandlingar eller viktiga möten till nästa vecka. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, nu är det dags för dig att ta det lugnt. Du har kanske ränt runt mellan diverse sociala tillställningar, jobb och resor på senaste men nu saktar vi ner. Planera in lite ensamtid även om det inte är din favoritsak i hela världen. Du måste vila och man klarar sig faktiskt utan social stimulans i några timmar! Antagligen har du väl ca tio påbörjade projekt att avsluta ändå, så ge dom lite uppmärksamhet. Lägg noga märke till detaljer, och påskynda inte saker i onödan. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, medan veckan för vissa handlar om att återta kontroll så är din uppgift motsatsen, nänligen att släppa loss. Tiden är kommen för att reflektera över vilka gränser du sätter inom relationer, och hur det påverkar dem. Om du bara kan släppa kontrollbehovet och tillåta impulsivitet så kommer du se hur vissa relationer blommar ut. Om du har lånat ut pengar är det dock dags att kräva tillbaka dem. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under kommande vecka kan det visa sig att antaganden du gjort om personer i din närhet var felbedömda, och vissa personer kanske får nytt ljus på sig. Var försiktig med att trampa de närmast dig på tårna, akta dig för missförstånd. Försök vara närvarande och tillgänglig för personer i din närhet, så kan starkare band knytas. Det kan dock vara så att gränsen mellan närhet och att bli tagen för givet suddas ut, så tänk lite på det.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu kan saker komma att skakas om lite. Vardagen kan komma att kännas ur balans, och rutiner ändras. Vissa impulsiva, kanske rent av dåliga, beslut kan komma att tas. Men det gör inget. Försök lära av dina misstag, snarare än att älta dom. Du kanske inte kan kontrollera allt, men försök att hålla fast vid grundläggande pelare som ordentligt med sömn och mat.