in

Veckans horoskop: 8 – 14 februari

raychan DCrjbwmiPq4 unsplash 1
Foto: Raychan / Unsplash

Nyfiken på vad som väntar dig den kommande veckan? Veckans horoskop är här! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Sträck ut en hand!
 • Oxen: Du ser den större bilden.
 • Tvillingarna: Dina impulser är en styrka.
 • Kräftan: Inspireras av din omgivning!
 • Lejonet: Hellre en långsiktig lösning än en quickfix.
 • Jungfrun: Ditt kärleksliv blomstrar.
 • Vågen: Börja om från början för att se något ur ett nytt perspektiv.
 • Skorpionen: Veckan blir riktigt het.
 • Skytten: Ta ett städryck!
 • Stenbocken: Skriv ett kärleksbrev.
 • Vattumannen: Satsa på kvalité.
 • Fiskarna: Goda nyheter är påväg!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu är det dags att försonas. Under veckans gång kommer du bli erbjuden en tjänst, eller kanske hjälpa någon annan? Det här är en bra tid för dig att sträcka ut en hjälpande hand till en vän som har det svårt. Det här är också en tid för konfliktlösning och förlåtelse. Kom dock ihåg att stå fast vid dina principer och sätt rimliga gränser.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan kommer du behöva ta en hel del ansvar och kanske till och med axla en ledarroll. Nu har du lättare för att sätta din egen vilja åt sidan, för att se den större bilden och göra något som är bra för alla. Utnyttja ditt driv till att jobba hårt för dina mål, med en ökad medvetenhet om personerna runt dig.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan kan ditt kreativa tänk ta dig riktigt långt. Nu kan du nås av viktiga insikter när det kommer till karriär och framtid. Lita på din magkänsla, den tar faktiskt bra beslut åt dig för en gångs skull. Dina impulser är en styrka just nu.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu väntar en kreativ vecka. Nu skapar du bäst med andra, så låt dig inspireras av människor i din omgivning. Det här kan även vara en bra tid för dig att utforska nya sammanhang. Var generös och dela med dig av dina idéer om diverse projekt så ska du se att det lönar sig.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du kanske har haft lite trubbel eller jobbiga känslor kring något, och veckans uppgift är att handskas med situationen. Det kan vara enkelt att be om ursäkt även om man inte riktigt tycker att man gjort fel, bara för den goda stämningens skull. Veckan är här med påminnelsen om att ta itu med dina problem ordentligt.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det är dags för ett samarbete. Under senaste tiden har du jobbat hårt, men kanske blir det lite ensamt ibland? Kolla om du kan ha en kollega på Zoom eller en kompis att plugga med, så kan ni både hjälpa varandra och få sällskap. Veckan kan även komma med en positiv överraskning gällande ditt kärleksliv, även om det varit lite grått på den fronten på senaste.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, ibland är en lösning just så tråkig att den bara behöver tid och hårt arbete. Veckan är här för att påminna dig om att det är mänskligt att inte ha ett maxat flyt hela tiden, och att vissa saker bara behöver få ta tid. Ibland behöver man till och med börja om från början för att kunna se något med nya ögon!

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du har en otroligt spännande vecka att se fram emot. Nu kan saker och ting steppas upp ordentligt på kärleksfronten, kanske är det dags att ta en fling till nästa nivå? Det här är en otrolig tid för romans och flört, och kanske har du såpass bra flyt att du knappt behöver göra något själv? Även om det bokstavligt talat inte står friare på rad, kommer veckan inte lämna dig utan i alla fall en spännande vändning.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan är du bättre organiserad än någonsin. Det här är en perfekt tid för dig att ta tag i att sortera och rensa bland dina saker. Kanske hittar du en borttappad, men ack så älskad gammal tröja? Ett städryck kommer till och med kännas kul just nu.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan är du en riktig mästerkommunikatör. Inte helt otippat lyckas du även sätta en kreativ och rolig prägel på det du säger eller skriver. Skriv en krönika! Eller kanske ett kärleksbrev? Det här kan nämligen vara den perfekta veckan för den som är sugen på att öppna sitt hjärta och berätta för någon vad den känner.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan gör du rätt i att investera i hemmet. Reparera något som gått sönder, köp nytt om det behövs. Satsa på kvalité! Det kanske är okej att lägga en del pengar på ett dyrt täcke om det håller länge. Har du en partner gör du rätt i att skämma bort hen under veckan, kanske är det din tur att laga en trerätters och bjuda på en mysig dejt?

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan är här för att ge dig en påminnelse om att du är påväg i rätt riktning. Kanske nås du av en lite mindre, men betydelsefull nyhet? Uppskatta små tecken på att saker och ting går bra. Kanske kan ett telefonsamtal från en vän vara allt som krävs för att du ska orka lite mer? Goda nyheter är i alla fall påväg till dig.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.