in

Veckans horoskop: 8 – 14 augusti

1 19
Bildkälla: Artem Kovalev / Unsplash

Vad väntar dig den kommande veckan? Vi har frågat stjärnorna! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du står inför ett viktigt beslut.
 • Oxen: Ring en vän.
 • Tvillingarna: Är det dags att göra slut?
 • Kräftan: Ta dagen som den kommer.
 • Lejonet: Du testar ett nytt recept.
 • Jungfrun: Byt bana.
 • Vågen: Behöver du satsa på dig själv?
 • Skorpionen: Släpp det.
 • Skytten: Gå på fest!
 • Stenbocken: Det är dags för dig att checka ut.
 • Vattumannen: Påbörja ett nytt projekt.
 • Fiskarna: Var där för någon annan.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, sommaren har hittills varit lekfull och flörtig, men nu är det dags att bli lite mer allvarlig. Kan din sommarfling leda till något mer? Eller ska ni avsluta relationen en gång för alla? Kanske är det dags för dig att börja fundera över vad du vill göra till hösten – och det är inte omöjligt att ett karriärbyte väntar runt hörnet.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ta det lugnt! Kanske var juli en intensiv månad för dig, och i så fall är det nu dags för dig att varva ner. Skippa stora sociala sammanhang och häng istället med dina nära vänner på tu man hand. Det kan leda till viktiga samtalsämnen, och kanske behöver något inom dig komma upp till ytan?


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, har det inte varit lite väl mycket drama den senaste tiden? Oavsett om det gäller en kärleks- eller vänskapsrelation känner du dig rätt trött på hur det har varit de senaste veckorna. Finns det något ni kan göra för att kommunikationen ska fungera bättre? Eller är det dags för er att gå skilda vägar?


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, andas! Nu ska du lägga allt vad planering heter på hyllan ett tag, och istället bara ta dagen som den kommer. Släpp kontrollen! Ett miljöombyte kan hjälpa dig på traven. Varför inte åka till den där kompisen som bor i en annan stad och hälsa på ett par dagar?


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu känner du dig orimligt sugen på livet. Du vill ut på äventyr, testa något nytt och lära känna nya människor. Kanske ta en risk, och strunta i konsekvenserna? Vi säger kör! Men kom ihåg att inte ha för höga förväntningar.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, ibland behöver livet inte vara så svårt. Kanske känns det omöjligt att säga upp dig, flytta till en annan stad och skaffa nya vänner. Men ibland är det faktiskt enklare än vad man tror! Om du är sugen på en stor förändring har du medvind just nu.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, oops you did it again! Har du kanske hängt med någon mest på kul, som nu råkat utvecklas till något mer… seriöst? Vi är inte förvånade. Fundera ett extra varv på om du är redo för en relation, eller om det är dags för dig att satsa på dig själv.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu behöver du gå vidare. Försök släppa det du ältat en längre tid, och fokusera istället på vad som ligger framför dig. Tänk om det faktiskt är så att det bästa inte har hänt än? Din framtid ser i alla fall ljus ut.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, this is your sign to go to a party! Du känner dig mer social än vanligt och du kan inte få nog av att sitta på uteserveringar med dina vänner. Ta till vara på det här! Varför inte styra upp en sommarfest?


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, vi vet att du antagligen hatar att höra det här men – lägg bort telefonen. Lämna den hemma när du går till stranden, och ta med dig en bok istället! Nu behöver du checka ut från exakt allt. Det är okej att inte svara på sms direkt.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du är full av idéer just nu – och du har förmågan att göra något konkret av det. Det är inte alls omöjligt att du startar ett nytt projekt den närmsta tiden, och det ser dessutom ut att bli väldigt lyckat.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det verkar som att någon i din närhet behöver lite extra stöd just nu. Om du är full av energi efter dina mysiga sommarveckor, har du kanske lite kraft över att vara där för någon annan? Bjud över på någon middag eller föreslå en rolig utflykt!