in

Veckans horoskop 8 – 14 april

veckans horoskop

Blir det en vecka fylld av fart och fläkt eller vill du mest dra en filt över dig? Läs veckans horoskop för 8 – 14 april här. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, överseende och förlåtelse är dina ledord den här veckan. Det är oerhört fina egenskaper som du ska vara stolt över. Dels gör det andra tryggare och gladare, men du mår också bra av det. För vem orkar dras med massa onödiga konflikter?

Den här veckan kommer flyga förbi, kära vädur, och du kommer ha en lång lista av avcheckade saker bakom dig när det blir helg. Men var ärlig mot dig själv, gjorde du verkligen de viktigaste sakerna eller de roligaste och enklaste?

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du sprudlar av nyfikenhet och önskan att upptäcka nya saker. Oavsett om det handlar om en ny serie eller att lära dig ett nytt hantverk, så är det bara att tuta och köra. När man väl fylls av den mängd energi och lust som du har just nu så måste man passa på att använda den.

När det gäller dina relationer, kära oxe, så ska du inte lita blint på andras ord. Om någon insisterar på att du beter dig orimligt, men du tycker dig ha rätt – stå på dig!

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, sträck ut handen till folk runt dig och våga knyta nya kontakter – det är en perfekt vecka för det och det kommer gynna dig längre fram. Gå på AWs, boka in luncher med folk du velat träffa och nätverka. Du är klok och har bra ideér, de som får äran att ta del av ditt sällskap ska skatta sig lyckliga!

Om du är singel, kära tvilling, kan det vara läge att se bakåt och dra ett mess till den där personen du alltid undrat varför det egentligen inte blev något med.

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, den här veckan ska du njuuuta. Ta en extra sovmorgon, äta goda luncher och pyssla om dig själv. Den här veckan mår du toppen, och om du lyckas förena nöje med lite nytta så kommer den här veckan kunna bli en av årets bästa.

Det här är också en bra tid att sätta nya vanor, kära kräfta. Vad vill du förändra, och hur ska du göra för att lyckas? Det är inte enkla frågor, men om du funderar lite på det kommer du garanterat fram till ett svar.

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, romantiken flödar hos dig just nu! Den här veckan har du bra självförtroende och vågar ge dig hän på sätt som du tidigare inte gjort. Det är därför extra viktigt att känna efter kring vad du själv vill och inte vill göra, och att vara ärlig mot dig själv och din fling eller partner.

När det gäller karriären, kära lejon, är det möjligt att du går på en törn nu. Men ta det inte så hårt, alla gör vi misstag!

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, om du bara sänker dina krav en stund och går med på att allt inte alltid måste vara perfekt så kommer den här veckan bli fylld av romantik, framgångar och skratt. Vem vet, kanske uppstår plötsligt magi tack vare murarna du nu river!

Dina projekt som du påbörjade för flera månader men inte riktigt har hunnit avsluta ska du ge lite extra energi nu, kära jungfru. Det kommer vara en enorm lättnad att gå in i en ny årstid med allt det gjort!

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, tiden går fort när man har roligt – och om du inte är lite försiktig finns det en risk att du glömmer att andas. Du är inne i en intensiv period just nu, och för att du ska orka är det läge att byta scrollandet på mobilen mot tio minuters djupandning.

Runt dig pågår onödiga bråk just nu, kära våg, och det finns de som försöker dra med dig och tvinga dig att välja sida. Men det behöver du inte göra. Rise above!

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, du dagdrömmer mycket nu och längtar dig bort till en annan verklighet. Och vet du? Det är bra! När du har drömt färdigt kan du göra en plan för vad du behöver göra för att ditt liv ska bli precis så drömmigt som du vill ha det. Är det ett sparkonto som behöver startas, en relation som behöver hottas upp eller en resa som behöver bokas? Inga problem, du fixar det!

Den här veckan finns det en risk att du känner dig lite extra provocerad av personer runt dig, kära skorpion, men kom ihåg att de inte är värda din tid och energi.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, en vecka i minimalismens tecken väntar dig. Skala bort allt det du inte måste göra, och ägna istället tid och att rensa ut – både psykiskt och fysiskt. Rensa hjärnan och garderoben, och spara bara det viktigaste i de båda!

Det är mycket möjligt att du känner att du måste skapa en snabb förändring nu, men kom ihåg att den härliga känslan av en nyklippt lugg eller dyr handväska inte varar länge.

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, karriären har varit allt för dig den senaste tiden och tagit upp en alldeles för stor del av din tid. Andas ut, slappna av i axlarna och dra på dig ett färgstarkt läppstift – det är dags att utforska något annat än dina jobbdokument. Det finns massor som hänt medan du har varit begravd i arbete, så se till att catch up med dina kompisar och uppdatera dig på det senaste skvallret.

Om det är så att något tynger dig nu, kära stenbock, så finns det en risk att de exploderar om du väljer att lyfta på locket – så var varsam!

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, du vill njuta av livet fullt ut just nu, men ekonomin sätter käppar i hjulet. Några dåliga ekonomiska beslut du har fattat tidigare kommer ifatt dig nu, men se det från den ljusa sidan: sådant gör att nya ideér för sparande och intäkter föds!

Om du har en vän som går igenom något jobbigt just nu, kära vattuman, så är det extra viktigt att du sträcker ut en hand och visar att du finns där.

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du är fullt upptagen med att drömma om eller till och med utföra projekt som du länge bara drömt om. Heja dig! Men för att inte tappa farten nu när uteserveringarna och parkhäng lockar är det viktigt att du sätter upp mål för dig själv. Det kommer få dig att slippa all ”egentligen borde jag inte”-stress varje gång du bara vill göra något roligt.

Om det finns saker i det privata som du känner oro för, kära fisk, är det en perfekt tidpunkt att prata med en vän du litar på.