in

Veckans horoskop: 7 – 13 september

tyler nix sh3LSNbyj7k unsplash 1
Foto: Tyler Nix / Unsplash

Under veckan ska någon investera lite tid och kraft i en vänskapsrelation. Någon annan behöver ge sig själv en klapp på axeln medan en tredje ska strunta i jobbet. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Eftertänksamhet är nyckeln.
 • Oxen: Du är passiv just nu.
 • Tvillingarna: Sätt hälsosamma gränser inom dina kompisrelationer.
 • Kräftan: Strunta i jobbet och gå på dejt.
 • Lejonet: Hitta små sätt att förgylla vardagen på!
 • Jungfrun: Vem bryr sig om att du är nybörjare?
 • Vågen: Du är less på din partner och det är okej.
 • Skorpionen: Det är dags för dig att få bli hörd.
 • Skytten: Du är värdefull.
 • Stenbocken: Ge dig själv en klapp på axeln.
 • Vattumannen: Skriv dagbok.
 • Fiskarna: Umgås med en vän!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan går ingenting som du tänkt dig. Detta leder såklart till en hel del frustration, men det ger även utrymme till personlig utveckling. Nu behöver du försöka vara storsint, istället för att gå till attack direkt när något känns fel. Veckan erbjuder dock stora möjligheter på arbetsfronten, speciellt om du lyckas säga ja utan att vara för impulsiv.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan finns det en risk att du upplever att du har svårt att få saker att hända. Ditt liv är inte händelselöst direkt, men det kanske mer känns som att saker händer dig än att du själv tar initiativ. Försök att se det positiva med denna passiva period du är i just nu, kan den ge utrymme åt vila?


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan har du svårt att uttrycka din vilja bland din umgängeskrets. Plötsligt känns det svårare än vanligt att övertyga alla om dina fantastiska idéer, eller att säga ifrån till någon som är lite dryg. Var noga med att sätta hälsosamma gränser. Veckan kan dock ha en positiv överraskning för din ekonomi!


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckan finns det en risk att du känner dig lite fast rent karriärsmässigt. Du kanske inte känner dig tillräckligt uppskattad på din arbetsplats, och det kan kännas svårt att begära en löneförhöjning eller bonus. Strunta i jobbet! Veckan har nämligen goda utsikter på den romantiska fronten, så satsa istället på en het dejt.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du är faktiskt otroligt duktig. Under de senaste månaderna har du antagligen gjort små eller stora förändringar i ditt liv och nu börjar allt falla på plats. Du har kommit en lång bit på vägen och veckan är här för att påminna dig själv om att unna dig! Det räcker med en lyxfrukost på helgen! Glöm bara inte bort att hitta små sätt att förgylla vardagen.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, veckan är här för att befria dig från andra människors åsikter. Nu kan du lättare ägna dig åt att göra saker som gör dig lycklig utan att oroa dig för vad andra ska tycka. Du kanske målar en tavla bara för att det är kul, vem bryr sig om att du är nybörjare? Det finns även en del löften om romantik under veckan, även om sexlivet kan kännas lite torrt.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan behöver du vända dig inåt för att lösa problem inom dina relationer. Kanske känner du att du tappar intresset för någon? Nu behöver du reflektera lite över dina beteendemönster, och hur gamla relationer och din barndom kan ha format dig. Acceptera att det kan bli en jobbig period istället för att älta dina problem. Det är okej att vara lite less på en bästis eller partner! Det går i vågor.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan behöver du ha en och annan diskussion om intimitet. Du kanske upplever att det är något inom en relation som inte känns helt sunt. Kanske håller ni hemligheter för varandra, kanske har ni slutat attraheras av varandra eller så behöver ni bestämma tydligare regler i ert förhållande. Det blir inte enkelt, men det är en väldigt bra vecka för dig att bli hörd.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan kommer med ett återvunnet självförtroende. Det blir enklare för dig att acceptera ditt sätt att göra saker, och att njuta överlag. Du behöver inte ”förtjäna” allt! Det här är också en bra tid för dig att planera dina äventyr lite noggrannare. Du är väl van vid att vara mer spontan, men i tider som dessa får vi jobba med vad vi har.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, vilken utveckling! De senaste månaderna har inneburit en hel del jobb, både själsligt men också i praktiken. Du har mött utmaningar av oändliga slag och vuxit så det knakar. Nu börjar det uppenbara sig för andra, men också för dig själv. Var stolt över vad du åstadkommit. Veckan för med sig en stor dos tur, så om du länge funderat över om du ska göra något kan det vara en bra tid att skrida till verket.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan kan det vara en bra idé att utforska din spirituella sida lite noggrannare. Du kanske känner dig dragen till det ockulta lite mer än vanligt, och var inte rädd för att gå på impuls och köpa en kristall eller tarotkort! Det kan även vara en bra idé att föra dagbok nu, du är nämligen känsligare för intryck än vanligt och drömmer antagligen ganska vilt under veckans gång.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan är här för att påminna dig som att det inte finns någon färdig mall för hur man bör prioritera sina relationer och att det är helt okej att vilja satsa lite extra på en vänskap. I vuxen ålder får vi sällan tid att investera i våra vänskapsrelationer, men nu är det perfekt tid för dig att bygga lite på din relation med någon speciell i ditt liv.