in

Veckans horoskop: 7 – 13 oktober

veckans horoskop oktober

Under veckan händer en hel del på stjärnhimlen, och varje tecken får en hemläxa. Vilken är din? Läs veckans horoskop. Mer

 • Väduren: Du blir en så kallad attention whore.
 • Oxen: Du kommer må piss.
 • Tvillingarna: Återigen hjärtat: vårda dina relationer!
 • Kräftan: Det kan bli riktigt, riktigt hett.
 • Lejonet: Som Kishti skulle sagt, wake up and smell the coffee.
 • Jungfru: Du kommer behöva prioritera bättre.
 • Vågen: Det får bära eller brista.
 • Skorpionen: Träna bort ångesten.
 • Skytten: Väx upp!
 • Stenbocken: Du måste lära dig att balansera hem och arbete.
 • Vattumannen: Det kan bli stressigt.
 • Fiskarna: Ge och ta. Orgasmer och pengar alltså.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, den här veckan blir intensiv. Du har lagt ned mycket energi i dina nära relationer på senaste, vilket lönat sig. Du kommer märka hur någon av dina relationer, kanske en kärleksmässig, intensifieras. Ni tar det till nästa nivå och njuter lite extra av djupare konversationer. I slutet av veckan kan det dock lämna dig med tankar som ”Men jag då? Nu när du investerat så mycket energi i andra så förväntar du dig detsamma tillbaka. Du kommer kräva uppmärksamhet, men ta det lugnt och gör inget impulsivt för att få den.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan förvandlas du till en riktig eremit. Du kommer kanske uppleva att någon av dina nära relationer dränerar dig på energi, och nu vill du dra dig undan och bara ligga hemma. Det känns faktiskt inte värt att ta sig ut i världen just nu, när hemmet och sängen är så lockande. Det kan bli en lite orolig vecka med dålig sömn, men var inte orolig – det är även en fin tid för romans, så utnyttja veckan till lite flört för att slippa höstdeppen som annars kommer krypande.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, på senaste har du ju bara haft ett sånt otroligt jävla flyt. Njutit av livet, bara gjort saker som känts supermysiga och ”jobbat på dig själv”. Men nu i veckan kanske du upptäcker att det här supermyslivet du försöker skapa inte är komplett utan nära relationer och vänner. Visst, det vet du väl. Men det funkar inte alltid att gå under radarn och försvinna ur människors liv för att sedan komma tillbaks en månad senare och förvänta sig att allt ska vara som vanligt. Så ta hand om dina vänner, du behöver dem.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, du har en sexig vecka framför dig. Du förvandlas till en nästinpå förtrollande flört-gudinna, och du har romans i siktet. Veckan är som gjord för allt vad dejting heter, så passa på att fakea en stor dos självförtroende och ragga loss! Det kan vara så att du hamnar i rampljuset i någon viss situation under veckan, kanske möjligtvis en fest. Du får chansen att skina lite extra, men ett visst ansvar förväntas även. Så väx upp, men inte för mycket heller.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, du har haft en bra tid nu ett tag men veckan kommer med en realitycheck. Visst, ditt sociala liv blommar som aldrig förr och du mår väl bra. Men kan det vara så att du under de senaste två veckorna varit fast i en rutin som egentligen inte passar dig och att du nu inser att du inte alltid är så unik som du vill vara? Veckan utmanar dig att tänka utanför boxen, och nu kan det vara så att du vill göra ett djärvt val för att skaka om ditt liv lite. Och det kan vara värt det! Om någon kan axla en stor utmaning så är det väl ändå du.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, veckan handlar om balans. Det kan vara så att du på senaste har haft svårt att disponera upp din tid på ett smart sätt, och nu måste du börja värdera saker. Kommer ett yogapass för att ”jobba på dig själv” före vänner, eller är det tvärtom? Ska ett tråkigt jobb vara värt pengarna för trygghetens skull? Det är bara upp till dig att avgöra. Det kan även vara så att en vän söker stöd och vill gråta ut hos dig, och där får du också jobba med balansen så att även din röst blir hörd.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under veckan får det bära eller brista. Månaden har hittills handlat om dig, men nu är det dags att ta med andra i ekvationen. Det är upp till bevis, är du så diplomatisk som du trott? Du kommer behöva kompromissa för att göra någon nöjd, men det kan vara värt det. Och för er i en kärleksrelation kan veckan bli lite tuff, då det kan skapas en spänning mellan er just nu. Å andra sidan kan det vara en chans att komma varandra ännu närmre, så det blir som sagt ”bära eller brista”.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under veckan kommer humöret kanske svänga lite. Du känner dig frustrerad med ditt liv eller kanske bara någon viss situation nu, vilket leder till att du tar ut ditt pissiga mående på andra sätt. ”Jag ska börja träna”, tänker du optimistiskt. Du bestämmer dig för att sluta röka, eller kanske till och med börja? Nåt måste hända i alla fall, det är ett som är säkert. Det kan även vara en vecka då du behöver vara försiktig med att skylla situationer som gnager på andra människor, när du i själva verket kanske behöver jobba lite på dig själv.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan kommer du dessvärre att kofronteras med verkligheten. Visste du att det inte är hållbart att vara bakis på jobbet tre dagar i veckan? Just nu har du väldigt svårt att skapa en jämn balans mellan allt som du vill göra, och det kommer kanske skapa problem under veckan. Du vill leva i nuet och njuta, men samtidigt har du större planer och mål som kanske läggs på is just pågrund av detta. Vi vet att du älskar att göra roliga saker! Men ibland kan något tråkigt löna sig i längden.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu behöver du sakta ned. Eller, det tycker i alla fall de närmst dig. Under veckan kan det nämligen vara så att en familjemedlem, partner eller bästis känner sig lite bortglömd. Och vem kan klandra hen? Du har ju varit så upptagen med jobb och karriärsklättrande på senaste att du knappt hunnit toucha soffan. Men det råder helgen bot på. Då bör du nämligen spendera tid med dina närmsta och prioritera dem lite. Och snälla, sätt på flygplansläget. Det kan nämligen bli riktigt stelt om du börjar svara på mail under en middag.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, du har varit trött på vardagen ett tag. Men nu kan jag berätta att din vardag är trött på dig! Eller i alla fall att du uteblir i ansvarstagande. Under veckan kommer du behöva catcha upp på lite ärenden som behöver uträttas, du kommer behöva sortera din inbox och svara på lite mail. Människor från alla håll och kanter kommer dra i dig och vilja saker och ställa frågor. Ibland kanske det inte är särskilt värt att lägga saker på hög?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan kan det vara dags för dig att diskutera lite med din partner. Frågor om sex kan vara på agendan, och frågor om pengar är minst lika aktuellt. Det handlar om att ge och ta, och framförallt att hitta den perfekta balansen. Du kanske upplever att självförtroendet svackar mot slutet av veckan, men håll ut. Det är trots allt bara en svacka.