in

Veckans horoskop: 7 – 13 november

paul green fhOGkxwQz0s unsplash
Foto: Paul Green / Unsplash

Nyfiken på vad de kommande dagarna har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du förtjänar att belönas för ditt hårda arbete.
 • Oxen: Låt dig svepas iväg av förändringens vindar.
 • Tvillingarna: Något är precis så bra som det verkar.
 • Kräftan: Lämna ditt ego vid dörren.
 • Lejonet: Vart är du på väg?
 • Jungfrun: Du behöver tro på att det här kommer lösa sig.
 • Vågen: Fundera på vad du får ut av en relation.
 • Skorpionen: Var ärlig med vad du vill ha!
 • Skytten: Du planerar något in i minsta detalj.
 • Stenbocken: Det är inte på liv och död.
 • Vattumannen: Hur mycket energi lägger du på att lösa andras problem?
 • Fiskarna: Ta snacket!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu cashar du in! Det är dags för dig att skörda frukten av ditt hårda arbete. Nu belönas du för något du började jobba med redan för sex månader sen. Det här kan också bli en påminnelse om att du behöver stå upp för dig själv, och att du förtjänar ordentlig kompensation för något.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ge upp. Nu blir det uppenbart att en förändring är oundviklig, och det blir så mycket tuffare när du stretar emot. Veckan är här för att påminna dig om att du är på väg i rätt riktning, men att du behöver ta risker även när det känns osäkert. Det kan kännas lite skakigt i nuläget, men du kommer få tillbaka ditt fotfäste väldigt snart.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, få tyst på din inre skeptiker! Nu måste du våga lita på folk. Om någon säger att de uppskattar dig, då är det så. Du gör dig själv en otrolig otjänst när du letar efter alternativa svar. Lita på att saker är just så bra som de verkar. Det här gäller även tilliten till dig själv, du är fullt kapabel att låta din magkänsla guida dig.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, ensam är sällan stark. Nu ombeds du lämna egot hemma. Det är dags för dig att göra en insats för en större sak. Det här kan innebära att du involveras i någon form av grupparbete, och det kan mycket väl ha ett meningsfullt syfte. Kanske behöver du även jobba på att åsidosätta din egen vilja för gruppens bästa.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu behöver du se helheten. Veckan handlar till stor del om karriär, yrkesval och ambitioner. Nu får du en chans att reflektera över hur långt du kommit och vart du är på väg. Det här är en påminnelse om att lägga lite tankekraft på den stora bilden – vad är ditt syfte? Är du nöjd med den riktning du valt eller är det dags för dig att bryta med det som inte går i linje med din vision?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, ha lite tilltro. Veckan är här för att påminna dig om att det är fullt naturligt att vara obekväm. Du står inför utmaningar som inte liknar något du upplevt förut, både på ett praktiskt och ett emotionellt plan. Du känner dig kanske förvirrad eller osäker i dessa okända territorier, men du behöver bara tro på något för att det ska lösa sig. Vill man så kan man!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nöj dig inte! Är ett kravlöst förhållande utan tydliga premisser vad du behöver just nu? Perfekt, då behöver du bara vara tydlig med var dina gränser går. Men om en relation kräver lite mer engagemang så kan det vara dags att reflektera kring vad det kostar dig. Nöj dig inte med något som känns ”okej”, det är ditt hjärta det handlar om!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du är nästan där! Väldigt snart når du en milstolpe inom någon av dina relationer, eller möjligen gällande ett affärssamarbete. Det här blir en chans för dig att vara ärlig med vad du vill få ut av det hela, vare sig det rör fler förmåner i en förhandling eller mer intimitet av en partner.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, förebyggande behandling är den bästa medicinen. Den här veckan planerar du ett projekt in i minsta detalj, just för att slippa kriser i framtiden. Men du kan också känna dig stressad över att du inte förberett något tillräckligt noga. Ta det lugnt, det kommer lösa sig.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan tänder en glöd inom dig. Nu får du äntligen njuta lite av tillvaron och kom ihåg att saker och ting verkligen inte är på liv och död. Det finns goda möjligheter för den som är sugen på att se vad en flört kan leda till. Det här kan även bli en fin veckan för den som kämpat med något kreativt, nu får du äntligen den bekräftelse du förtjänar!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du behöver lugn och ro. Nu vill du hellre hantera saker bakom stängda dörrar, och kanske känner du att människor behöver respektera hur privat något är för dig. Nu ges du tid åt att dra dig tillbaka för att hämta kraft och veckan spenderas som bäst på soffan. Du behöver även reflektera kring hur mycket av din energi som går åt till att lösa andras problem.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu når du verkligen fram! Under veckan får du möjlighet att knyta starka band till någon. Det kan vara allt från en granne till ett syskon – oavsett förstår ni verkligen varandra just nu. Om du länge burit på något, utan att veta om det är värt att ta upp eller inte, kan det absolut bli läge för ett sånt snack nu.