in

Veckans horoskop: 7 – 13 mars

priscilla du preez 4hwfLpG54eA unsplash
Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

Nyfiken på vad du kan vänta dig av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Försök vara lite rationell.
 • Oxen: Ta emot den hjälp som erbjuds.
 • Tvillingarna: Det är dags att agera.
 • Kräftan: Bli inte för kaxig nu.
 • Lejonet: Man får faktiskt vara arg.
 • Jungfrun: Vardagen kallar.
 • Vågen: Du bryr dig inte (vilket är väldigt skönt).
 • Skorpionen: Om det är för bra för att vara sant? Det spelar ingen roll!
 • Skytten: Gamla problem bubblar upp till ytan igen.
 • Stenbocken: Det går bra nu.
 • Vattumannen: Nu måste du vara lite vuxen.
 • Fiskarna: Du kan vänta dig ordning och reda.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, ta det inte personligt! Under veckan har du en tendens att överanalysera saker och ting, vilket riskerar att skada ditt självförtroende. Du läser in saker mellan raderna, men är det verkligen nödvändigt? Låt inte ett sargat ego styra dina beslut, utan försök vara lite rationell.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan måste du öva på att samarbeta. Någon i din omgivning vill gärna hjälpa till, men det kan bli svårt för dig att släppa kontrollen. Låt personen vara till nytta, det gynnar inte bara dig utan er relation i det långa loppet. Det här är överlag en fin vecka för lite networking, ett gott samarbete kan ta dig långt.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, planer hit och reflekterande dit, men när ska livet börja? Nu är du trött på att sitta stilla och tänka efter, du vill komma igång! Veckan lämpar sig bra för att agera, och du har vad som krävs för att göra det just nu. Det här kan bli en bra tid för att komma igång med saker. Det som tar fart nu får fin utdelning längre fram i tiden.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det finns en tid och plats för allt. Veckan kan komma med ett riktigt ”vad var det jag sa”-moment, men akta dig för att bli alltför kaxig. Det kan nämligen få trista konsekvenser, så nu behöver du ta the high road istället. Veckan uppmanar dig till att ha en ödmjuk inställning till det mesta, framför allt kring saker du kanske inte vet så mycket om.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det är okej att vara arg. Under veckan blir det kanske svårt för dig att känna vad du verkligen känner. Är din ilska riktad åt fel håll? Fundera ett varv till och låt magkänslan styra dig. Det kan ge dig lite extra energi.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, veckans schema är fullspäckat. Och nej, inte bara med fantastiska möjligheter och spännande överraskningar. Nu är du tillbaka i en hetsig vardag. Som plåster på såren ser den dock ut att kunna bli riktigt mysig. Gör små planer för att sätta guldkant på veckan, om du inte kan gå på en middag med din bästis kan du i alla fall ta en fika med din favoritkollega.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du pallar faktiskt inte längre. Koncentrationen är som bortblåst, och du bryr dig faktiskt inte så mycket om det. Vilket blir härligt! Du har inte energi att investera i allt och alla längre, nu ska du lägga tid på dig själv. Kläm in så mycket egentid som möjligt och njut av att släppa krav och kontroll.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, veckan kommer med fantastiska möjligheter! Allt du pekar på kan du få. Nu ska du säga ja till allt, utan att få dåligt samvete för det. Du behöver inse att goda saker kommer din väg för att du förtjänar det, och att något som verkar för bra för att vara sant kanske bara är vad det är. Övertänk inte saken.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, alla kan inte vara lika mogna som du. Under veckan kan gamla problem bubbla upp till ytan igen. Du har kanske kommit över en specifik situation, men en annan person verkar inte riktigt vara där än. Ibland är det bäst att låta saker och ting vara, vissa relationer blir aldrig perfekta hur mycket man än vill och försöker.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan kommer med strålande nyheter. Framför allt för din ekonomi. Du åstadkommer något speciellt nu, vilket mycket väl kan leda till lite extra klirr i kassan. Utdelningen kan komma i andra former också, huvudsaken är att du får uppskattning för något du gjort. Det här är även en bra vecka för den som kan belöna sig själv med ett köp, varför inte lägga pengarna på en resa?

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, hur trevligt är det inte att få vara en axel för någon att luta sig mot? Nu vänder sig flera personer till dig för stöd, i allt från ekonomi till rådgivning. Din partner kan behöva fråga dig om tips, ett småsyskon behöver en swish och en kompis ser dig som världens mest stabila person. Njut av att bli sedd som ordentlig och sträck ut en hjälpande hand!

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du behöver lite ordning och reda bland tankarna nu. Veckan är här med lite lugn och ro, nu behöver du sätta dig ner för att reda ut ett och annat. Du har kommit till viktiga insikter under den senaste tiden, det här kan bli ett tillfälle för dig att formulera dem i ord. Nu blir det tydligt vad du behöver släppa taget om och hur du ska tänka långsiktigt kring något.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.