in

Veckans horoskop: 7 – 13 juni

veckans
Bildkälla: Haley Phelps / Unsplash

Hur ser de kommande dagarna ut för just ditt stjärntecken? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Hemligheter är inte alltid så enkla att hålla.
 • Oxen: Om en kompis ansträngt sig i köket är det kanske inte tillfälle att klaga på ingredienserna.
 • Tvillingarna: Ut med språket!
 • Kräftan: Prata gärna om hur sårad du är, men kanske helst med rätt personer.
 • Lejonet: Var blev ni av, ljuva drömmar?
 • Jungfrun: Kör bara kör!
 • Vågen: Tänk utanför boxen.
 • Skorpionen: Kärleken är inte ett krigsfält där varje strid ska vinnas med alla medel.
 • Skytten: Ta ditt ansvar.
 • Stenbocken: Gör en lista över allt kul du vill göra.
 • Vattumannen: Låt känslorna styra.
 • Fiskarna: Du är lite skör.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kan snurra till det ordentligt. Ditt impulsiva beteende styr dig, och veckan kantas av en hel del inte så genomtänkta beslut. Du kan inte heller låta bli att dela med dig av dina spontana tankar och känslor kring exakt allt, vilket inte alltid uppskattas av personer i din omgivning. Försök hålla skvaller för dig själv! Veckan kan även bli startskottet för en sommarromans. Håll ögonen öppna.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, att du är en livsnjutare av rang är ingen hemlighet. Och helt ärligt, varför neka sig livets härligheter? Under veckan ägnar du dig åt njutning och lyx, men se till att det inte påverkar din omgivning. Någon i din närhet kan nämligen bli lite irriterad på dina förväntningar. Du får försöka vara lite flexibel, annars finns det en risk att du uppfattas som lite bortskämd och lat.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan kommer kräva lite action från din sida. Nu behöver du ta ditt ansvar inom en relation, framför allt för din egen skull. Finns det något du önskar att den andre visste om dig? Något du vill säga? Ja, du får du kanske ta och formulera det. Det här är en bra tid för dig att fundera på vad du vill få ut av dina relationer, och vad du söker efter hos en partner.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu finns det en risk att hemligheter och skvaller kommer tillbaka och biter dig i röven. Du ska inte sluta prata om dina känslor, men det kanske är bra att reflektera lite kring vilka du pratar med. Se veckan som en nystart! Nu är det dags att reda ut allt som känts rörigt och svårt. Ett tungt samtal med någon sen är du på banan igen.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, vad har hänt med dina ambitioner, tidigare drömmar och mål? Är det något som motvilligt lades på hyllan? Och i så fall, är det för att du bytt bana eller för att det kändes läskigt och stort? Om det är någon som klarar allt så är det du. Så fortsätt drömma, veckan guidar dig i rätt riktning.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, the heart wants what it wants! Du ska inte skämmas över vad du drömmer om att åstadkomma. Kör bara kör! Du har en tendens att förminska dina framgångar och tala om karriärmål med en stor dos självdistans. Sluta upp med det! Planera snarare nästa move och stå stolt upp för vad du vill.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan är här för att ge ditt självförtroende en boost. Nu får du den lilla knuff du behöver för att våga. Säg ja till allt som kommer din väg. Allt blir kanske inte som du tänkt dig, men det blir istället en chans att göra något på ett nytt eller annorlunda sätt. Tänk utanför boxen!

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu behöver du ta ett steg bak och reflektera kring din egen roll inom en relation. Veckan ger ljus åt er maktbalans, och hur dynamiken er emellan påverkas av vilka roller ni tar. Någon av er behöver bli bättre på att vara tillmötesgående, istället för att se relationen som ett krigsfält på vilket varje strid ska vinnas med alla medel.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, bättre illa fäkta än fly. Eller snarare, bättre att stå fast och konfrontera det som skaver än att fly ansvar. Veckan kommer kräva att du vågar möta det som känns obekvämt för att ni ska komma vidare med relationen och växa tillsammans. Alternativt för att du ska kunna hantera motgångar och få upprättelse.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du behöver hitta en balans i vardagen. Nu är det inte bara to do-listor som ska skrivas, utan även en lista över roliga saker att göra på semestern. Hur kan du få mer tid över för vila och allt som är kul? Finns det sätt för dig att slippa kompromissa med din lediga tid till förmån för jobb? Sakta ned, du behöver det.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan kommer med en påminnelse om att det inte behöver löna sig hela tiden. Nu ska du följa ditt hjärta och gå på känsla, utan att behöva tänka på hur produktivt eller lönsamt något är. Du är en tänkare, och ibland kan det stoppa dig från att låta känslor styra. Det behöver inte alltid vara rationellt om det känns rätt!

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det kan bli en känslosam vecka. Du är extra nostalgiskt lagd just nu, och veckan kan bjuda på ett riktigt djupdyk ner i gamla minnen och känslor. Varför inte ett sms till ett ex för att toppa saken? Det här kan faktiskt vara bra att omfamna, slå på en sorglig rulle och låt tårarna forsa! Det är fint att du är lite skör nu.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.