in

Veckans horoskop: 7 – 13 december

becca tapert aUfVce9MBx0 unsplash 1 1
Foto: Becca Tapert / Unsplash

Under veckan kommer någon bråka med sin partner, en annan behöver berätta vad den känner och en tredje måste inse att allt har sitt pris! Nyfiken på vad veckan innebär för just dig? Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du blir expert på fåglar.
 • Oxen: Ditt sexliv bjuder på en överraskning.
 • Tvillingarna: Personen du bor med är skitjobbig men det löser sig.
 • Kräftan: Undvik att snacka skit om dina medarbetare!
 • Lejonet: Allt har sitt pris.
 • Jungfrun: Kom uuuuut ikväll!
 • Vågen: Berätta vad du känner.
 • Skorpionen: Gå helhjärtat in i något.
 • Skytt: Det kommer gå alldeles utmärkt.
 • Stenbocken: Fakta-checka!
 • Vattumannen: Erbjud någon en axel.
 • Fiskarna: Din partner blir lite sur.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under den här veckan det är dags för dig att ta tag i något som du ignorerat ett bra tag. Det kan även vara en bra vecka för att djupdyka i nåt väldigt specifikt ämne och nörda loss, så varför inte passa på att bli expert på fåglar?


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan har du en spännande överraskning att vänta gällande ditt sexliv! Kanske rör det sig om en het dejt, eller ett gammalt ragg som kryper till korset? Det finns dock en stor chans att du blir besviken, så var försiktig.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan blir det uppenbart att din roomate eller partner är riktigt jävla störig på alla sätt och vis. Hen kanske aldrig rensar avloppet? Eller rör det sig om att hen lämnar tomma mjölkpaket i kylen? Oroa dig inte, ni försonas i en otrolig myskväll så fort du bearbetat din ilska lite.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckan kan det bli en del kommunikationssvårigheter på jobbfronten. Kanske har du helt missat en viktig detalj, och behöver nu komma på en nödlösning? Eller så kommer du få ångra ett skitsnack i personalrummet. Oavsett vad behöver du vara på alerten under veckan och dubbelkolla alla dina planer!Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan blir du en riktig hedonist. Eller kanske inte blir, du snarare bejakar den sidan hos dig. Nu unnar du dig hejvilt, men allt har bokstavligen ett pris. Två nya streamingtjänster och sushi varje dag är kanske inte det absolut bästa för din ekonomi?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan behöver du akut ta dig ut. Det spelar egentligen inte roll vad du gör, men nu är tristessen dig hack i häl och hemmasittandet håller helt enkelt inte längre. Kanske känns det lite svårt att sträcka ut en hand och träffa någon just nu. Men bara du kommer ut på en promenad med någon i vintermörkret, så ser saker snart ljusare ut.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, hur fan ska man våga säga vad man känner? Du är bra med orden, men har dessvärre en tendens att kringgå känsliga ämnen. Under veckan har du en stark magkänsla kring något, och behöver få ut det på rätt sätt. Var noggrann med att kommunicera ordentligt så slipper du missförstånd. Stäng inte ute folk bara för att saker inte känns helt lätt.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan konkurrerar ditt behov av egentid med en hel del bokningar i kalendern. Kanske känns det lite jobbigt att vara upptagen just nu, helst av allt skulle du väl ignorera alla åtaganden och hålla dig för dig själv. Men nu behöver någon din hjälp, kanske är det en vän som vill att du ställer upp? Fullfölj allt helhjärtat vad du än behöver ta itu med.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan drabbas du av osäkerhet. Det kan kännas som att det riktas en hel del fokus på dig just nu, och även om du är bekväm i rampljuset kan ansvaret skrämma dig. Tänk om du inte lever upp till någons förväntningar? Jo, det kommer du göra. Det kommer gå strålande!


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan behöver du verkligen fakta-checka dig själv lite. Allt är verkligen inte som det verkar. Det här är dock en fin vecka för mindfulness och spiritualitet, varför inte ta en yogaklass på Youtube eller investera i en ny liten kristall?


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan finns det något som skaver i din bekantskapskrets. Antingen är det du som är lite sårad och har svårt att förklara dig, eller så rör det sig om en vän som skulle behöva lite extra stöd just nu. Ingen klarar sig bättre ensam – släpp stoltheten och ta emot hjälpen du kan få. Alternativt sträck ut en hand och erbjud en axel att grina mot.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan kan en rätt störig situation med en partner uppstå. Kanske rör det sig om att hen vill ha mer av din uppmärksamhet, och stör sig på att du lägger en del energi på andra delar av ditt liv just nu. Eller så innebär det en insikt kring hur du faktiskt ser på relationer och vad du letar efter i en partner.