in

Veckans horoskop: 6 – 12 september

becca tapert GnY mW1Q6Xc unsplash 1
Foto: Becca Tapert / Unsplash

Nyfiken på vad du har att vänta av de kommande dagarna? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det regnar goda nyheter över dig!
 • Oxen: Du uppmärksammas för den du verkligen är.
 • Tvillingarna: Nu börjar ett äventyr.
 • Kräftan: Du träffar någon du klickar riktigt bra med.
 • Lejonet: Du måste våga för att vinna!
 • Jungfrun: Dröm stort!
 • Vågen: Någon har en crush på dig!
 • Skorpionen: En ny bekant piggar upp.
 • Skytten: Det är nu det gäller.
 • Stenbocken: Du har turen på din sida!
 • Vattumannen: Kärleken är närmare än du tror.
 • Fiskarna: Ut med det gamla och in med det nya.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan får en otrolig start! Du har bra flyt, och vardagen kommer varken kännas motig eller trög. Det kan dyka upp kul grejer på jobbet nu och det gör stor skillnad för ditt humör. Och som om det inte vore nog väntar minst lika goda nyheter för kärleken i veckan. Nu får du en chans att göra rätt för dig – ta den!

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vem är du ens? Veckan kommer med en uppmaning om att våga lite mer, och du får självförtroende nog att göra saker på ett annorlunda sätt! Nu kan du vara dig själv, och du kommer märka att allt blir lite roligare. Kanske befinner du dig i ett sammanhang som tillåter dig att ta ut svängarna?

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan tänder en liten gnista i dig. Din kreativitet är på topp, och veckans inledande dagar kan bli riktigt inspirerande. Du kommer känna dig trygg i att du tar rätt beslut, och din självkänsla får en boost. Det här kan bli en kul tid för ditt sociala liv, och det finns till och med tid åt en riktigt spännande romans. Nu börjar ett äventyr!

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, är det dags för något nytt? Veckan kommer med en inbjudan till nya sammanhang. Det här är ett perfekt tillfälle för den som vill gå med i en förening, ta en kurs eller bredda sin umgängeskrets. Nu finns det en chans att du träffar människor du verkligen klickar med, är det kanske en ny vänskap som tar form mån tro?

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, friskt vågat hälften vunnet. Veckan presenterar möjligheter, men de kan innebära en del risker. Nu behöver du jobba hårt för att se resultat, men det kommer vara värt det. Det här är en tid för djärva drag! Ta en risk, det är dags för dig att ta ett steg ur din komfortzon.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, välkommen in i en dundervecka! Nu handlar det om dig, och veckan är här med en påminnelse om att det är du som sätter gränserna för vad som är möjligt. Dröm stort! För den som har möjligheten att göra en investering är det här en riktigt bra tid. Du har nämligen lite extra tur när det kommer till ekonomiska frågor nu.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, man står knappt ut med dig. Berätta gärna exakt hur du kan få folk på fall så lätt? Under veckans första dagar kan du snacka dig till i princip vad som helst. Nu finns det även en chans att någon fått upp sina ögon för dig, har du kanske en hemlig beundrare?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nya vänner kan dyka upp när du minst anar det. Under veckan kan du komma att träffa en person som har precis den typ av energi du längtat efter. Äntligen lite fräscha perspektiv! Veckan kommer även med en överraskning på kärleksfronten, nu kan vad som helst hända.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det är nu det gäller! Veckan kommer med en möjlighet som blir svår att tacka nej till. Nu börjar saker gå din väg. Det gäller att du vågar sticka ut, det är nämligen dina unika egenskaper som kommer bli avgörande i ett viktigt sammanhang. Under veckan kommer du även återse en bekant, kanske någon som bott utomlands ett tag och gör en oväntad hemvisit?

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du har en riktigt spännande vecka framför dig. Nu går inget som väntat, vilket bara är positivt. Du kommer glida genom veckan på en räkmacka, och många oväntade fördelar väntar. Det kan röra en så liten sak som att bartendern glömmer att lägga på ett glas vin på din nota. Huvudsaken är att du har turen på din sida.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, känner du kärleken? Den är nämligen närmare än du tror. Veckan bjuder upp till dans. Nu räcker det med att du sträcker ut en hand för att ta del av allt det roliga. Det här är en perfekt tid för dig att ta viktiga beslut. Bara go for it! Du har medvind nu.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, ut med det gamla och in med det nya. Veckan är här för att ge ny energi till någon av dina relationer. Nu ser ni varandra med nya ögon. Eller är det kanske hela ditt sätt att se på förhållanden som byts ut? Det finns även goda möjligheter för den som vill träffa någon ny. Nu dras du till någon som frångår mallen för dina tidigare partners, och du attraheras av ett skarpt och utmanande intellekt.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.