in

Veckans horoskop: 6 – 12 mars

monika kozub 9Evqbiy9Lj8 unsplash
Foto: Monika Kozub / Unsplash

Det blir några dramatiska dagar på stjärnhimlen och ingen lämnas oberörd! Nyfiken på vad detta innebär för just dig? Veckans horoskop är här för att reda ut saken. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Ta det lugnt!
 • Oxen: Något saknas i ditt liv.
 • Tvillingarna: Är det dags för en flytt?
 • Kräftan: Du tvingas hantera en jobbig situation.
 • Lejonet: Dags att gräva i fickorna!
 • Jungfrun: Nu händer det grejer.
 • Vågen: Du kan inte fly längre.
 • Skorpionen: Du når en milstolpe.
 • Skytten: Nu kommer alla känslorna på en och samma gång.
 • Stenbocken: Kan det vara dags att tänka om?
 • Vattumannen: En hel del tyngd lättas från dina axlar.
 • Fiskarna: Du behöver reda ut vad ni egentligen är.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, ta det lugnt. Nu går du plötsligt runt och stressar över allt från en deadline till vad du ska äta till middag. Det kan å ena sidan handla om att du närmar dig slutet av ett projekt och faktiskt behöver lägga extra krut på något, men du behöver inte stressa i onödan.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det är något som saknas. Veckan påminner dig om vad du saknar i livet just nu. Det kan handla om att vakna upp med en främling och inse att man saknar närhet eller att se inlägg från en rolig fest medan man själv är upptagen med jobb. Oavsett vad kommer veckan tända en gnista inom dig – ta vara på den! För er som dejtar ser veckan ut att bli intensiv, på gott och ont.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu blir det känslosamt. Veckan rör upp känslor kring hem, familj och boende. För vissa kan detta innebära en konflikt med en närstående. För andra kan det handla om en flytt, att du försöker slå dig ned på ett nytt ställe och hitta din trygga plats.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu behöver du vara smart. Under veckan upptäcker du att du eller någon du känner kan ha delat fel information. Det kan handla om en vit lögn som får jobbiga konsekvenser, något litet som blåser upp till något stort eller bara en hemlighet som läckt. Oavsett vad behöver du hantera saken, och det kan bli lite obekvämt. Till råga på allt kommer vissa av er drabbas av att ett favoritställe stänger! Säg hejdå till stammisfiket.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu handlar det om pengar. Veckan kan komma med ett tillfälle för dig att köpa ett föremål som du har sparat till eller länge velat ha, framförallt ser det ut att vara något som gått sönder och behöver bytas ut. Det kan bli en rätt saftig kostnad, och du behöver tänka till en extra gång innan du gör ett impulsköp. Det här kan även vara en tid för dig att betala tillbaka något slags lån eller en skuld, eller möjligtvis driva in en skuld från någon annan.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du har en intensiv veckan framför dig. Veckan kommer med en insikt om vart du är på väg, och vilken riktning som är rätt för dig att ta. Nu får du se dig själv ur ett nytt ljus och du kommer märka hur mycket du har vuxit! Det här kan bli rätt känsligt, eftersom du är extra självmedveten just nu och tenderar att övertänka dina livsval. Reflektera över vad som verkligen gör dig peppad och lycklig.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det är aldrig försent! Veckan påminner dig om allt i ditt liv som fått stå på paus det senaste året. Det handlar om allt från känslor du tryckt undan, till projekt som inte hunnits med eller intressen som prioriterats bort. Veckan kan även belysa problem du har svårt att fly ifrån. Nu är allt ute i ljuset och behöver hanteras!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du har en supertrevlig vecka framför dig. Trots att detta verkar vara en tid som kan vara rätt stressig för många, kommer veckan med belöningar för dig! Du ser ut att nå någon slags milstolpe – du får skörda resultaten av något du jobbat med länge. Det finns även en chans att du på något sätt blir ”upptäckt”, att fler personer ser dig och att du får utnyttja en kontakt i din telefonbok.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu kommer alla känslorna på en och samma gång. Veckan kommer med en känsla av att allt är på liv eller död. Nu känns det plötsligt som att hela din framtid vilar på minsta lilla beslut, och att du behöver ta just dessa beslut nu. Det är å ena sidan en bra tid för dig att reflektera kring långsiktiga mål och ambitioner, men fullt så allvarligt behöver det inte vara.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, det finns så mycket kvar att se! Veckan påminner dig om allt du inte är, alla vägar du inte tagit, alla platser du inte besökt och alla möjligheter du inte utforskat. Det här kan bli rätt så inspirerande, och leda till att du överväger större förändringar! Nu blir det nämligen tydligt om de val du gjort är rätt för dig, eller om det är dags att tänka om.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, vilken vecka du har framför dig! Veckan kommer å ena sidan med en otrolig lättnad, å andra sidan med problem från helt andra håll. Det kan vara svårt att förstå just nu, men från och med nu blir tillvaron ljusare. Det kommer märkas successivt, men snart blir du fri från många av de problem du stött på under de senaste två (!) åren. Just nu kan det dock överskuggas av en tuff situation som rör intimitet och känslor – eller pengar.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har en viktig vecka framför dig. Nu handlar det om dina relationer till andra, allt från romantiska till professionella. Det kan vara dags att kompromissa, skriva ett kontrakt av något slag eller reda ut vad ni egentligen är. För vissa kan detta röra ett affärsmässigt partnerskap. För andra handlar det om vad som pågår på ett känslomässigt plan mellan dig och någon speciell person i ditt liv. En ny relation kan inledas, en gammal kan behöva avslutas.