in

Veckans horoskop: 6 – 12 maj

veckans horoskop maj
Joseph Pearson / Unsplash

Hur blir din vecka? Stjärnorna och planeterna är här för att leda dig rätt! Läs ditt veckans horoskop för 6 – 12 maj här! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, äntligen sänker sig lugnet över dig och din tillvaro. Den tid du har lagt på att planera och strukturera har gett resultat, och framför dig har du nu en vecka fylld av avslappning och njutning. Kanske är det dags att boka in ett spabesök eller köpa en ny bok?

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det finns en risk att din vecka blir lite mer turbulent än vad du kanske har väntat dig. Det kommer uppkomma flera situationer som kräver mycket av dig, men oroa dig inte: det kommer gå över snabbt och snart kommer allt vara som vanligt igen. Var sann mot dig själv och våga stå upp, så ska du se att största möjliga motgång blir enkel att ta sig igenom.

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du är din egen bästa vän just nu. Tänk vad bra! Dig själv har du ju alltid och kan alltid lita på. Men inte nog med det, just nu har du det jätteroligt i dina relationer också, så passa på att njuta och fira in sommaren ordentligt. Kanske är det dags att börja planera en fest så du kan samla alla du tycker om på ett och samma ställe!

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, sommarens planer riskerar att gå i kras om du inte sätter dig ner och gör en ordentlig planering. Både tiden och ekonomin måste planeras in i minsta detalj för att du ska få ut det mesta av den här sommaren. Det är supertråkigt att göra, men oj vad du kommer tacka dig själv i juli!

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, äntligen träder lite lugn och stabilitet in i livet! Du känner dig mer tillfreds med vardagen än du gjort på länge, och oron för framtiden som du länge burit på börjar lätta. Allt löser sig alltid, så är det bara – och ju mer du upprepar det för dig själv desto bättre!

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, du är fylld av vårkänslor just nu vilket gör dig extra attraktiv, social och rolig. Så, grattis till alla som får vara runt dig just nu! Det du ska passa på att göra i veckan är att ta mod till dig, och faktiskt våga kasta dig ut – vem vet, ditt livs kärlek kanske väntar runt hörnet?

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, den här veckan går i karriärens tecken för. Du är ambitiös, snabb och smart – och det märker dina kollegor och chefer. Passa på att boka in ett möte för att prata lön, utveckling av dina arbetsuppgifter eller en helt ny tjänst! Du är redo för nästa steg, du måste bara våga tro på det.

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, egentiden har lyst med sin frånvaro för dig under de senaste veckorna, och det börjar gå ut över din ork och ditt mående. Ibland måste man tacka nej till roliga saker för att vila och ta hand som sig själv, och den här veckan måste du börja göra det för att orka framåt.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, love is all around – känner du det? Du kanske känner att du inte riktigt har tid att tag i kärleksrelationer just nu, men självklart har du det! Våga tro på kärleken, öppna ditt hjärta och swipa höger. Om du redan har en relation ska du lägga lite extra tid och omsorg på den just nu. En överraskning slår aldrig fel! Varför inte laga hens favoritmiddag och köpa hem favoritsnackset?

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, det finns en risk att negativitet och oro tar lite för mycket av din tankekraft och energi just nu. Gör en lista på saker du är tacksam för och sådant du ser fram emot att göra resten av 2019, det kommer göra att det mörka skingrar sig i alla fall för en stund!

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, den här veckan kommer kantas av härliga känslor, värme och trygghet! Allt flyter på just nu, och du kan därför med all rätt lägga din tid och energi på att tänka framåt. Planera en underbar sommar och en produktiv höst till exempel!

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, om det finns något ouppklarad konflikt i ditt liv som då och då gör sig påmind och tynger dig, så är det här en perfekt vecka för att ta tag i det. Tanken på att behöva riva upp gamla sår är jobbig, men tänk vad mycket bättre allt kommer vara när du tagit dig förbi det. Gör det för dig själv och ditt välmående, det kommer vara så skönt.