in

Veckans horoskop: 6 – 12 juni

priscilla du preez YVssGmsSFhE unsplash
Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

Veckan bjuder på en rad spännande överraskningar. Nyfiken på vad det innebär för just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du lever la dolce vita, men till vilket pris?
 • Oxen: Ta en risk!
 • Tvillingarna: Allt är inte som du tror.
 • Kräftan: Du uppskattas för dina unika sidor.
 • Lejonet: Bjud på en show!
 • Jungfrun: Du får se en helt ny värld.
 • Vågen: Det är dags att säga adjö.
 • Skorpionen: Du hittar nya personer att knyta an till.
 • Skytten: Saker och ting tar en oväntad vändning.
 • Stenbocken: Du får en briljant idé!
 • Vattumannen: Du kan vänta dig en utmaning.
 • Fiskarna: Du får uppleva ett givande bråk.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, håll hårt i plånboken! Under veckan inviger du sommaren genom att leva la dolce vita. Varför äta en tråkig lunch hemma, när man glassa på en uteservering? Även om det är ett härligt mindset, behöver du försöka tänka lite långsiktigt. Annars finns det en risk att du möts av en chock när du kikar på kontoutdraget i veckan.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ibland är att ta en risk den säkraste vägen man kan gå! Under veckan är du verkligen på ett spännande humör. Det ligger en elektricitet i luften omkring dig. Du kan känna dig nervös, spänd och taggad på samma gång. Nu måste någonting hända, och det kan faktiskt vara dags för ett djärvt drag. Det kan vara det bästa du kan göra om du vill komma vidare med något.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, det är inte försent att ändra sig. Under veckan får du perspektiv som kan förändra dina känslor kring en situation eller person. Allt har inte varit som du tror, men det går utmärkt att försöka ändra ditt förhållningssätt till saken! Det kan även dyka upp en beundrare från ett oväntat håll, nu orkar personen inte hålla tillbaka känslorna längre.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du förtjänar uppskattning! Under veckan får du njuta av ett händelserikt och socialt liv. Nu närmar du dig människor som uppskattar dig för dina unika och konstiga sidor, och ni har mer gemensamt än vad det först verkar. Omge dig av personer som accepterar hela din person, inte bara delar av dig.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du älskar väl att bjuda på en riktigt show? Bra, för det kommer du nämligen få göra under veckan. Nu kan du nås av riktigt stora nyheter, vilket kan chocka hela din omgivning. Det kan handla om karriär, och nu behöver du säga ja till de erbjudanden som kommer din väg.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, häng med på en spännande resa! Under veckan glider din alldeles egna Aladdin in för att ta dig med på en sväng med mattan. För att förtydliga, någon vill visa dig en helt ny värld. Du kommer en person nära nu, som ser livet ur andra perspektiv än vad du gör och det piggar verkligen upp.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, när universum stänger en dörr öppnas ett fönster. Under veckan ser något i ditt liv ut att gå mot sitt slut. Det kan vara allt från ett projekt till ett förhållande, och även om du är fullt medveten om att det är dags att säga adjö kan det kännas jobbigt. Det här avslutet ser dock ut att kunna komma med nya möjligheter, så ha tålamod.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu bjuds det på rejäla överraskningar! Veckan kan vända upp och ned på tillvaron rejält. Ett förhållande kan ta en oväntad vändning nu, och du får se en person ur ett nytt ljus. Du kan även hitta nya personer att knyta an till, människor som du inte förväntat dig att tycka så mycket om.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu får du släppa kontrollen. Veckan utmanar dina rutiner och planer. Nu går saker och ting inte riktigt som du tänkt dig. Schemat kan blir lite kaotiskt, men om du lyckas omfamna förändringarna med en flexibel approach kan det bli till din fördel.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, låt veckan överraska dig! Nu kan vad som helst hända, och det är till din fördel. Var öppen för förändring, nu kan du nämligen dras med i snabba vändningar. Det kan innebära knäppa men roliga idéer, en intressant crush eller en äventyrlig kväll. Ta det som det kommer och släpp på kontrollbehovet.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, ta tjuren vid hornen. Under veckan kan din bekvämlighet komma att utmanas. Någon i din närmsta krets kan störa dig, och hens förhållningssätt kan till och med upplevas respektlöst. Det här blir ett tillfälle för dig att sätta gränser och stå på dig! Det blir en viktig läxa att lära, om du vågar stå upp för dig själv.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det kan vara bra att tjafsa lite ibland. Under veckan kan du hamna i en het diskussion, och möta någon med åsikter långt ifrån dina. Det här blir ett tillfälle för dig att utmana dina fördomar och ta in nya perspektiv. Det kan även handla om att du behöver kommunicera på andra sätt för att bli hörd, om du upplever att budskapet inte riktigt går fram.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.