in

Veckans horoskop: 6 – 12 juli

joshua rawson harris bMMOBVp6KQU unsplash 1
Foto: Joshua Rawson / Unsplash

Under veckan behöver någon se upp för konflikter, en annan ska ta hjälp från sin familj och en tredje behöver ta en paus. Veckans horoskop är här! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Ryck upp dig och ta lite ansvar.
 • Oxen: Säg hejdå till kommunikationssvårigheter.
 • Tvillingarna: Se upp för konflikter.
 • Kräftan: Ta en nota!
 • Lejonet: Försök förstå vad någon annan går igenom för en gångs skull.
 • Jungfrun: Stanna hemma.
 • Vågen: Hur påverkar ditt jobb dig som person?
 • Skorpionen: Ta hjälp från din familj!
 • Skytten: Du genomgår ett uppvaknande som triggar en större förändring.
 • Stenbocken: Du är på jakt efter trygghet.
 • Vattumannen: Ta en paus!
 • Fiskarna: Försök hantera din prestationsångest.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, veckan kommer med en vädjan om att du ska rycka upp dig och ta lite ansvar. Kanske har du haft lite väl mycket överseende med att saker inte gått helt rätt till, eller struntat i att avsluta påbörjade uppdrag och projekt? Var lite mogen och ansvarsfull under veckans gång!


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära oxe, tala är silver och lyssna är guld. Under veckan försvinner eventuella kommunikationssvårigheter mellan dig och dina nära, och det blir lättare för dig att vara tydlig med vad du faktiskt känner. Det finns även goda möjligheter för dig på jobbfronten. Där kan din kreativitet utvecklas just nu.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu får du verkligen en möjlighet att tänka utanför boxen när det kommer till ditt spenderande. Under veckan utmanas du i nya sätt att få pengarna att räcka. Kanske är det dags att sluta handla på ditt dyra närlivs och åka till en stor grossist? Se upp för konflikter under veckan, risken är nämligen stor att du har en energi som uppfattas som dryg.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan är en perfekt tid för dig att praktisera lite givmildhet och generositet. Köp en bukett blommor till någon för att visa din uppskattning, skriv av en gammal skuld och ta en nota! Förutom att alla andra kommer tycka att du är så himla skön kommer det också ge dig några otroliga karma-poäng.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, öppna upp ditt hjärta och ta in lite fler perspektiv. Även om det kan låta sjukt är du ju trots allt inte den enda människan i Sverige, och nu behöver du kanske tänka ett steg extra för att förstå någon annan. Veckan öppnar även upp för en del flörtmöjligheter, så lägg in en stöt om du blir sugen.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan behöver du egentid pronto. Tacka nej till eventuella inbjudningar till sociala sammanhang, stäng av dina notiser och njut av ensamheten. Rent strategiskt kan det även vara bra för dig att hålla dig hemma lite under veckan, eftersom det nämligen finns en risk för konflikter annars.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, får du utlopp för dina värderingar och din kreativitet på ditt jobb? Har du kanske fått det förr men mognat i åsikter och smak sedan dess? Det kan vara värt att reflektera lite kring hur du påverkas som person av arbetet du utför, och inse att drömmar alltid kan ändras.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, ibland kan det vara som mörkast innan det blir ljust. Under veckan behöver du verkligen anstränga dig hårt för att lyckas med något, kanske rör det en kreativ låsning eller en ny idé du jobbar med. Fortsätt kämpa, lösningen är på väg. Nu kan det vara en god idé att ta hjälp från din familj.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan genomgår du ett slags uppvaknande som på något sätt triggar en förändring i ditt liv på lång sikt. Det kanske inte känns superbekvämt, men veckan har många insikter att bjuda på. Inte minst på det romantiska planet.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, under veckan blir du överväldigad av tacksamhet för dina nära och kära. Det kan bli en riktigt fin vecka för dina relationer, så passa på att spendera lite tid med en bästis eller partner. Just nu är du även på jakt efter trygghet, och kvalitetstid med någon nära dig kan erbjuda just det.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan som kommer behöver du ta en liten paus och vila upp dig. På senaste tiden har du kanske tagit på dig lite väl mycket, och klämt in allt och alla i din kalender även om du egentligen inte har tid. Försök tacka nej till saker, speciellt på jobbfronten.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Kära fisk, veckan kan komma med en lösning på en kreativ låsning. Nu kan det vara värt att satsa en del på det kreativa, och att sluta vara så himla känslig för andras åsikter. Lär dig ta vara på konstruktiv kritik för att bli ännu bättre! Veckan kan också komma med en del press. Var snäll mot dig själv och försök hantera prestationsångesten.