in

Veckans horoskop: 6 – 12 januari

Veckans horoskop: 6 – 12 januari
Källa: Hian Oliveira / Unsplash

Under veckan är det dags för någon att ordna upp sin ekonomi. En annan bör lösa en långdragen konflikt medan en tredje måste inse att det inte alltid är bäst att dela med sig av sina åsikter. Nyfiken på vad du har framför dig? Veckans horoskop är här! Mer

 • Väduren: Ta en timeout och spendera helgen hemma!
 • Oxen: Just nu kan din ärlighet vara… ”lite väl”.
 • Tvillingarna: Din ekonomi är inte direkt blomstrande, men du kommer över det.
 • Kräftan: Oversharing kan förstöra för dig.
 • Lejonet: Undvik att lägga näsan i blöt.
 • Jungfrun: Det blir en del dålig stämning mellan dig och några vänner.
 • Vågen: Var på hugget!
 • Skorpionen: ”Nej jag kan inte, jag har migrän.”
 • Skytten: Det är tyvärr inte Mauro Scocco som väntar runt hörnet vid seven eleven, det är kronofogden.
 • Stenbocken: Spendera lite kvalitetstid med någon du håller nära.
 • Vattumannen: Försök hålla dig utvilad även om du drömmer mardrömmar om din chef.
 • Fiskarna: Det är ditt fel att ditt kärleksliv går käpprätt åt helvete.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kan bli riktigt intensiv. Du genomgår stora förändringar just nu, inte minst i ett lite mer publikt scenario. Det kan ske händelser som får dig att reflektera en del över din plats i livet just nu, och det kan vara utmattande. Därför kommer veckan kräva att du tar en timeout och spenderar helgen hemma. Ta det lugnt och försök förutse stressen innan den kommer, så slipper du stå där med fyrtio saker att göra och svettpärlor i pannan.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vissa saker är bäst att du håller för dig själv. Under veckan kommer du känna ett starkt sug efter att tala klarspråk med någon i ditt liv, men tänk efter innan du säger något förhastat. Du är på det klara med dina åsikter och ärlighet står på agendan, men försök att inte låta för hård. Tänk på tonen innan du tar upp eventuella problem eller kontroversiella åsikter med någon.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan kan komma med trubbel för din ekonomi. Du har svårare än någonsin att hålla dig till din budget, och att spendera pengar på rätt saker är inte helt enkelt. Det kan till och med innebära ett ekonomiskt bakslag rent karriärsmässigt, men ta inte för hårt på det. Så länge du undviker att ta större risker under veckan finns det inte mycket mer du kan göra.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan kan bli tuff. Du mår inte toppen just nu, och det kan rent av bli ganska ångestfyllt. Och när du mår som sämst kan det vara så att du känner behovet av att ventilera. Se bara till så att du är på det klara med ursprungskällan till ditt dåliga mående, så att du inte får någon runt om dig att känna sig som en börda. Var tydlig med att du faktiskt inte är arg eller besviken på någon, om du inte har en bra anledning.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan blir stressig. Du vill hinna med allt just nu, men det går faktiskt inte. Din enda uppgift under veckan är att hitta tid till att ta det lugnt och undvika drama. Det kan bli en del som lämnas osagt, vilket faktiskt är lika bra. Det är bättre för dig att skita i att engagera dig i andra människors problem just nu, speciellt om det rör konflikter. Skvaller kan nämligen komma tillbaka och bita dig i röven, så håll dina åsikter om andra människor inne.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, det kan bli en del spänning mellan dig och en eller flera vänner under veckan. Du är inte helt nöjd med hur någon behandlar dig, och det kan mycket väl röra ett långdraget bråk eller beteendemönster som dras upp till ytan. Välj dina ord väl, och försök se saker ur fler perspektiv. Även om du gör rätt i att stå upp för dig själv kan det ta tid att lösa en konflikt just nu, så ha tålamod. Och irritationen er emellan går över snart, så håll ut.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, du kommer behöva öva på att sätta hälsosamma gränser under veckan. Du kan bara ge så mycket till din arbetsplats och familj, så stressa inte upp dig över tanken på att inte alltid finnas där för andra. Det kommer stunder då det är viktigare för dig att ta hand om dig själv. Under veckan finns det en stor chans för dig att du får genomslag för något rent businessmässigt, så var på hugget om möjligheter presenteras för dig.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, ta det lugnt och andas i en fyrkant. Veckan kan komma att bli riktigt stormig, och saker ser ut att gå i exakt alla riktningar förutom åt de håll du vill. Så acceptera faktumet att du inte alltid kan få som du vill, även om det känns surt. Förvänta dig även en del humörsvängningar, speciellt nedåtgående sådana. Håll ut, veckan är över innan du hinner säga ”nej jag kan inte, jag har migrän”.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan är din ekonomi, föga förvånande, katastrof. Kronofogden knackar snart på dörren och du kan själv inte ens minnas vem du lånat pengar av på senaste. Tyvärr ser det ut som att du får bita i det sura äpplet och betala tillbaka vad du är skyldig. Det finns även en liten risk att det kan bli bråk med syskon, så tänk på att du inte alltid behöver säga exakt allt du tänker på. Även när det känns viktigt att berätta för din lillasyster att hennes nya partner har skitful klädstil.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan kommer med en blandad kompott av sött och surt. Om du och en partner haft det lite knakigt på senaste kan veckan komma med en lösning på era problem. Det kan vara en bra tid för er att ta en paus från er hektiska vardag och göra något fint för varandra, eller bara sätta er ned och reda ut saker. Samtidigt kan det vara en käftsmällsvecka för dig, och det kan vara så att du får en del hårda uppenbarelser kring saker du inte velat inse förut.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, om saker inte håller på din arbetsplats är det dags för dig att tala ut. Det kan vara så att du länge känt att stämningen på jobbet inte direkt är på topp, eller att någon blir illa behandlad. Sätt tydliga gränser för vad du faktiskt pallar med, och ta för guds skull inte på dig övertid i ”onödan”. Veckan kommer även bli lite svår för din sömn, så försök sätta rutiner som låter dig vila ut ordentligt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kommer som en käftsmäll för er hopplösa romantiker. Nej, din kk älskar tyvärr inte dig. Ja, ditt ex var ett as och det är delvis ditt fel att du dras till ohälsosamma personer. Uppenbarelser i den genren kan komma med veckan, och det kan vara bra för dig att se över ditt kärleksliv lite. Är du lite väl naiv ibland, och skulle du behöva sätta gränser för hur du låter människor behandla dig?