in

Veckans horoskop: 6 – 12 februari

alex jones p0W9Q9gei4g unsplash
Foto: Alex Jones / Unsplash

Den perfekta vardagen, en liten överraskning eller ett inspirerande möte. Vad har just du att vänta av de kommande dagarna? Det är veckans horoskop här för att reda ut. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Nu är det du som styr och ställer.
 • Oxen: Du träffar en riktigt intressant person.
 • Tvillingarna: Du är ett charmtroll.
 • Kräftan: Dags för ett kvartssamtal.
 • Lejonet: Du är fokuserad.
 • Jungfrun: Du kanske träffar ditt livs kärlek.
 • Vågen: Du är ett geni.
 • Skorpionen: Romantik utlovas.
 • Skytten: Du umgås intensivt med någon.
 • Stenbocken: Ett skepp kommer lastat med inspiration!
 • Vattumannen: Du behöver varva ner.
 • Fiskarna: En liten överraskning väntar runt hörnet.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan går i kreativitetens tecken! Du känner dig ovanligt inspirerad och alla dina projekt flyter på bra. Det här kan även vara en skön vecka för samarbete, då människor lyssnar lite extra på dig just nu. Se dock upp för att styra och ställa för mycket. Det finns nämligen en risk att någon i din närhet har svårt att stå upp för sin egen vilja.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ett riktigt gott snack väntar runt hörnet. Under veckan finns det goda möjligheter att du träffar en riktigt intressant person! Det kan vara en bekant som du lär känna bättre, eller någon du stöter in i via gemensamma intressen eller föreningsengagemang. Huvudsaken är att du har intellektuellt stimulerande snack att se fram emot. Och en potentiell fling!


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan kommer med spridda skurar. Under veckans första tid får du ett riktigt bra flow, speciellt när det kommer till uppgifter som rör planering, logistik eller kommunikation. Du ser även ut att frodas i sociala sammanhang och charmar folk som aldrig förr (what else is new?). Mot slutet av veckan kan det dock bli lite väl intensivt, och du ser ut att bli dränerad av något.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det är dags att tala ut! Nu står ett antal samtal på agendan. Först och främst ser du ut att få bra kontakt med någon som inspirerar dig, och det finns en chans att personen kan vägleda dig på något sätt. En bit in i veckan behöver du ta ett viktigt snack med någon nära dig – men det kommer gå jättebra!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, har du någonsin haft en så högfungerande vardag som nu? Plötsligt finner du dig i ett vardagslunk som känns strukturerat och hälsosamt, utan att du behöver anstränga dig särskilt mycket. Under veckans första dagar kan det dock bli svårt för dig att hålla fokus, men det tar du snabbt igen.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, plötsligt händer det! Du har världens mest stimulerande vecka framför dig. Flört, en rolig middag och en överraskning står på schemat. Du har nära till att njuta av de små sakerna i livet nu, och har genuint roligt under en stor del av veckan. Det ser även riktigt ljust ut på relationsfronten, där du kan komma att överraskas! Är det nu drömpersonen dyker upp?


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du är ett geni. Under veckan slår en idé ner som en blixt. Det kan vara en större insikt kring hur du ska omorganisera hela din vardag för att må bra, eller bara en snabb lösning för att fixa ett problem. Poängen är att du kommer känna att en pusselbit äntligen faller på plats, och att du upptäcker nya sätt att göra saker på.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, att du är jättesmart är ingen hemlighet. Om så skulle vara fallet, går det i alla fall inte att dölja längre. Under veckan lyckas du nämligen imponera på allt och alla med ditt sätt att tänka kring olika projekt. Du är speciellt duktig när det kommer till utmaningar som rör kommunikation eller logistik. Det finns även riktigt fina utsikter på kärleksfronten nu, och några dagar in i veckan kan det bli riktigt romantiskt.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu blir det intensivt. Under veckan får någon i din närhet extra stor betydelse. Det kan handla om att personen hjälper dig, eller att ni spenderar ovanligt mycket tid ihop. Oavsett vad det rör ser du ut att växa av er tid tillsammans, och du inspireras av att umgås med hen. Det finns även en chans att du gör en intressant upptäckt som rör någon av dina nära relationer under veckan.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, välkommen in i den perfekta veckan. Nej, det utlovas inga livsomvälvande stordåd eller galna överraskningar. Men en vardag som flyter på precis som den ska, en extra kick inspiration och några riktigt givande samtal står på agendan. Det finns även goda chanser för den som vill pitcha en idé, eller komma igång med ett nytt projekt.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan spenderar du mycket tid på egen hand, även om du också har fullt upp. Trots att du har människor runt dig kan du inte låta bli att låta tankarna vandra, och du har mycket som rör sig i huvudet nu. Det här är en bra tid för dig att försöka varva ner lite för att kunna se klart kring den där saken du inte kan sluta tänka på.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har en ljuvlig vecka framför dig. Först och främst har du ett spännande möte på agendan. Det ser ut att röra ett större sammanhang, kanske gäller det något intresse du har? Oavsett vad det gäller, finns det en fin chans att du träffar människor du får riktigt bra kontakt med. Senare under veckan har du en rolig överraskning att vänta. Det behöver nödvändigtvis inte vara något storslaget, men en oväntad komplimang blir man alltid glad för!