in

Veckans horoskop: 6 – 12 december

veckans horoskop
Bildkälla: Jakob Owens/Unsplash

Vem ska göra slut, vem ska säga förlåt och vem ska ignorera sin tvättid? Veckans horoskop är här med allt du vill veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Strunta i att julpynta.
 • Oxen: Ring en vän.
 • Tvillingarna: Var får du allt ifrån?
 • Kräftan: Sluta lyssna på andra.
 • Lejonet: Saker och ting börjar falla på plats.
 • Jungfrun: Du är rastlös och stressad på samma gång.
 • Vågen: Lös dina konflikter.
 • Skorpionen: Bjud någon på dejt.
 • Skytten: Gör slut!
 • Stenbocken: Det blir bättre snart.
 • Vattumannen: Säg förlåt.
 • Fiskarna: Ställ in dina fredagsplaner.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, allting behöver inte gå så snabbt hela tiden. Julen börjar närma sig, och det här är ett perfekt tillfälle för dig att varva ner. Istället för att stressa runt halva stan i jakten på den perfekta granen, kanske du bara ska strunta i att julpynta helt? Du gör som vanligt precis som du vill, men stjärnorna råder dig att ta det lite lugnt just nu.

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det ser ut att bli en känslosam vecka. Kanske kommer du känna dig orolig de kommande dagarna, trots att det inte finns någon direkt anledning till det. Kom ihåg att känslor kommer och går! Blir det inte bättre finns det många i din närhet som är beredda att lyssna på alla dina problem. Ring en vän!

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, var får du allt ifrån? Under de kommande dagarna känner du dig inspirerad, och delar mer än gärna med dig av alla dina idéer till personerna i din omgivning. Om det är så att du länge gått runt och funderat på något särskilt, är torsdag en bra dag för dig att äntligen ta reda på svaret.

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, sätt mobilen på flygplansläge och ignorera exakt alla människor som finns i ditt liv. Skoja bara, men nu är det dags för dig att sluta lyssna på vad andra tycker att du ska göra, och istället våga köra på det du tror är bäst. Kanske är det så att du måste fatta ett viktigt beslut den närmaste tiden? Fundera inte för länge. Det kommer bli bra!

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, kanske har den senaste tiden varit svår och kaotisk, men nu börjar saker och ting äntligen falla på plats. Under veckan får du ett besked som kommer ge dig lite lugn i själen. Kanske vill personen du dejtar äntligen bli ihop? Eller också är det dags för en fast anställning? Oavsett vad ser ditt liv ut att bli lite mer stabilt framöver.

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det störiga är att du känner dig lite rastlös just nu – samtidigt som du känner dig stressad. Hur går det ihop egentligen? Kanske skyndar du dig bara igenom dagarna för att bocka av allt som ska hinnas med, utan att egentligen uppskatta vad du håller på med? Ta ett steg tillbaka och fundera över hur du ska lösa din situation.

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det är äntligen dags för dig att få lite klarhet i saker och ting. Det finns en hel del personer du skulle behöva prata ut med. Slutade det inte helt bra med ditt ex? Är din bästis skyldig dig lite för mycket pengar? Eller gör du för mycket av din kollegas jobb? Den här veckan förvandlas du till ett kommunikationsproffs, så passa på att reda ut allt som inte känns helt bra.

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, varför så stressad? Den kommande veckan ska du strunta i alla deadlines, ignorera din tvättid och låta det bli stökigt hemma. Det finns ingen anledning att kämpa så mycket om livet inte också känns kul. Släpp alla måsten, gå på afterski (eller vad man nu gör när det snöar) och bjud någon på dejt.

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, låt oss vara helt ärliga. Den senaste tiden har dina dagar sett likadana ut. Du har fastnat i ekorrhjulet och det är inte ett liv som passar dig. Säg upp dig, gör slut eller gör något annat oväntat. Kanske borde du flytta till en annan stad? Oavsett vad behöver du en förändring. Helst igår!

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du går verkligen igenom någonting just nu. Saknar du personen du en gång var? Kanske vill du flytta tillbaka till din hemstad, eller bli ihop med ditt ex igen? Vänta ut känslorna. Snart kommer du inse att du är på en mycket bättre plats idag och att det fanns en anledning till att det tog slut.

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, har du förlorat kontakten med någon? Kanske en person som betyder mycket för dig, men som du av någon anledning inte längre pratar med? Eller också har ni haft en konflikt som tidigare inte gått att reda ut? Den här veckan är ett bra tillfälle att höra av sig igen (och det kan vara på sin plats att säga förlåt).

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är okej att välja det som är bäst för dig. Du är en expert på att vara där för dina vänner, du hjälper till när det behövs och är omtänksam som få. Men nu är det dags för dig att prioritera dig själv lite mer. Du är inte självisk bara för att du ställer in dina fredagsplaner och stannar hemma istället.

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.