in

Veckans horoskop: 6 – 12 april

veckans horoskop 6-12 april
Foto: Imani Clovis / Unsplash

April bjuder på ännu en vecka och någon ska föga förvånande prioritera sig själv. En annan behöver acceptera att ett projekt läggs på is medan en tredje bör hålla sig undan drama. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Lös ett gammalt bråk!
 • Oxen: Att jobba ihjäl dig kommer inte lindra din ångest.
 • Tvillingarna: Du visar, till allas förvåning, upp en romantisk sida.
 • Kräftan: Plantera om dina växter.
 • Lejon: Skicka ett gulligt sms till någon!
 • Jungfrun: Du är en stjärna.
 • Vågen: Prioritera dig själv!
 • Skorpionen: Våga vägra Zoom-möten och lägg dig i badet.
 • Skytten: Ha en digital utekväll.
 • Stenbocken: Ett projekt läggs på is.
 • Vattumannen: Du har tuffa beslut framför dig.
 • Fiskarna: Gör det du är bäst på – lita på magkänslan.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan söker du meningsfulla samtal med människor. Du vill gärna tala ut, och helst inte i större sammanhang eller med stora grupper. Veckan är som gjord för lite bonding, så skriv ett gulligt sms till din bästis och påminn hen om vad er relation betyder för dig. Du är mer lösningsorienterad, och har goda chanser att lösa gamla bråk eller infekterade situationer om du väljer att satsa på det.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, att du går helhjärtat in för vad du gör är ingen hemlighet. Och även om det är en otrolig egenskap, behöver du under veckan sakta ned lite. Du kanske känner dig stressad kring att få ihop en hållbar vardag, vilket leder till att du jobbar lite väl mycket. Att överprestera på jobbet kommer inte minska din ångest. Chilla! Det positiva är dock att veckan ser ut att bli riktigt romantisk, så det kanske är där du ska lägga din energi istället.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, det kanske är något som inte funkar riktigt som det ska i ditt kärleksliv? I så fall kommer veckan med en hel drös realistiska insikter till din räddning. Om du velat fram och tillbaka kring något blir det nu tydligare för dig hur du ska hantera en viss situation. Du kommer dock vara mer kärlekskrank än någonsin, och det finns en chans att en mjukare, mer romantisk sida hos dig dyker upp.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, om du inte redan gjort ett ryck och tvättat ditt överkast och dammsugit under sängen är det dags nu. Bygg en separat kontorsyta och plantera om dina växter. Veckan kommer med lösningar för hemmet, och det finns även utrymme för familjetid. Det här är ett tillfälle för dig att sträcka ut handen och spendera lite tid på att uppmärksamma en förälder, mor/farförälder eller syskon. Ring upp dem!

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan är kommunikationen viktig i din relation. För att undvika missförstånd och att din partner känner sig bortglömd bör du vara extra tydlig med vad hen betyder för dig. Ni kanske till och med är i ett stadie där ni inte har någon tydlig definition av ert förhållande än, men veckan är perfekt för just detta ändamål. Just nu uttrycker du dig lite extra bra skriftligt, så fläk ut dina känslor över sms så blir det ett fint minne att se tillbaka på.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, sluta underskatta dig själv! Du har som vana att vara snabb med att kritisera och peka finger, och det här gäller i högsta grad även dig själv. Veckan är här för att påminna dig om att vara snäll mot dig själv, och att du är en värdefull tillgång för alla runt omkring dig. Som perfektionist känner du dig sällan nöjd med din arbetsinsats, men du är faktiskt en riktig stjärna.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, nu är det dags för dig att ta social distansering på allvar. Och med det menar vi självklart att sluta sätta din partners behov framför dina egna. På senaste tiden har det varit lite väl mycket fokus på ditt kärleksliv eller vänners problem och lite väl lite fokus på dig själv. Utnyttja veckan till att få lite egentid utan att engagera dig i andra människors viljor och åsikter.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, du kämpar på bra och håller huvudet högt. Men ibland blir vi alla lite sårbara och sköra, och under veckan är det din tur. Du har gett mycket energi åt att hålla rutiner uppe och jobbet flytande på senaste, men du behöver vila. Och med vila menas ordentlig teknikfri avkoppling, som ett bad utan Zoom-möten med kompisar eller en skogspromenad utan soundtrack.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan går det upp för dig vad dina vänner betyder. Det känns tufft nu, och det enda du vill är att sitta runt ett stort bord och lyssna till cavafärgade skratt. Make it happen! Ha en temakväll över Zoom med dina bästisar. Klä upp er, fyll på glasen och gå rundor med roliga lekar och små tal om vad som hänt på senaste. Det är lättare sagt än gjort, men under veckan finner du äntligen viljestyrkan.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, saker och ting går lite trögt nu. Ett projekt du jobbat med ett längre tag kan komma att dröja, och du är otålig. Se dina karriärsmässiga förseningar som luckor i tiden att fylla med romantik! Veckan är här för att påminna dig om att kärlek och dejting förtjänar en lite högre plats på din prioriteringslista.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan behöver du hålla ett öppet sinne. Någon kanske testar ditt tålamod just nu, men du måste försöka vara rationell och objektiv. Försök att inte lägga för mycket energi på det. Det kan kännas svårt att inte bli emotionellt involverad i drama och skvaller, men saker och ting blir mycket enklare om du står emot sådana tendenser nu.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kan komma med några tuffa beslut och nu behöver du göra det du gör bäst – lita på magkänslan. Du kanske kommer över information om någon eller något som väcker starka åsikter eller känslor, och du får lita på vad din intuition ber dig göra. Veckan blir även ett tillfälle för dig att bearbeta gamla minnen som fortfarande spökar, och även om det känns tufft i stunden kommer du ut starkare på andra sidan.