in

Veckans horoskop: 5 – 11 september

conner ching 7ACuT0u DoA unsplash
Foto: Conner Ching / Unsplash

Total livspepp, katastrofer och tröstshopping. Det blir en händelserik vecka på stjärnhimlen! Nyfiken på vad just du kan förvänta dig? Veckans horoskop är här för att reda ut saken. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du rör dig stadigt framåt.
 • Oxen: Låt tidigare erfarenheter guida dig!
 • Tvillingarna: Något får en oväntad vändning.
 • Kräftan: Du kan vänta dig en rad mini-katastrofer.
 • Lejonet: Du är den vuxna i rummet.
 • Jungfrun: Håll dig till din budget!
 • Vågen: Nu behöver du ha lite extra koll på saker och ting.
 • Skorpionen: Sveriges främsta relationsexpert är du!
 • Skytten: Allas ögon är på dig, och du njuter av varenda sekund!
 • Stenbocken: En sak i taget.
 • Vattumannen: Livspeppen är total!
 • Fiskarna: Det är dags att agera.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en knepig vecka framför dig. Å ena sidan har du ett otroligt flyt just nu. Du får saker gjorda på nolltid och rör dig stadigt framåt – framförallt när det gäller jobb! Å andra sidan kan det bli rörigt på kärleksfronten. Det kan handla om att du är obekväm med något i ditt dejtingliv just nu, men att det känns svårt att förändra.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan börjar en spännande tid för dig! Nu ser det ut att bli riktigt flörtigt, och du kan vänta dig några spännande veckor framöver. Veckan kommer även med ett självförtroende, nu kan du luta dig tillbaka på tidigare erfarenheter och vara trygg i dina beslut. Mot helgen har du en rolig överraskning att vänta. Var öppen för vad som än kommer din väg!


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, resan har bara börjat. Veckan är här för att påminna dig om att saker och ting tar sin tid och att det är okej. Du har kanske mål eller drömmar som känns svåra att nå, men nu inser du att du faktiskt klarar mer än du tror. Dock kan någonting få en oväntad vändning, vilket blir en stor överraskning för dig.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du har en skör vecka framför dig. Du vet känslan när allt känns lite fel. Någon ställer in en middag du har sett fram emot, en kompis lägger en onödig kommentar och ditt vardagsrum känns plötsligt obeboeligt. Du frestas att trösta dig själv med shopping, men nu behöver du hålla hårt i plånboken.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, med erfarenheter kommer visdom. Detta är något som blir uppenbart under veckan. Du är en mogen person med flera år av visdom i ryggen! Nu får du vara den vuxna i rummet. Nu behöver du också ha ett stort tålamod, och ta din tid innan du fattar beslut.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du har en händelserik vecka framför dig! Den kommer till stor del handla om din ekonomi. Gör en budget och håll dig till den – framförallt eftersom den kommande tiden kan bjuda på en hel del överraskningar. Mot slutet av veckan blir det mer känslosamt. Du står inför ett vägskäl inom någon av dina relationer, och ni har en hel del att reda ut.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du vet varken ut eller in! Veckan inleder en förvirrande tid. Nu behöver du ha stenkoll på tider och detaljer, annars riskerar du att klanta till dig rejält. Dubbelkolla skräpposten, var tio minuter tidig till allt och stå emot impulsiva beslut. Se även upp för att fastna i detaljer.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, lägg till relationsexpert på ditt CV! Under veckan kan du dra nytta av saker du lärt dig i tidigare relationer, för att navigera i nya sammanhang. Dessutom kommer din charm ta dig långt nu. Det här är även en bra vecka för att introducera människor i ditt liv för varandra. Ta med din partner på en AW med jobbet!


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu kan du sola i din stjärnglans! Du imponerar på andra med ditt sätt att tänka, och dina perspektiv välkomnas varmt. Mot slutet av veckan behöver du dock sakta ner och fundera kring vad som är viktigt. Kom ihåg att prioritera dina närmsta, även när du har annat spännande på gång.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu behöver du sakta ner. Det här är en oförutsägbar tid, vilket riskerar att stressa dig. Du vill gärna planera i god tid, men har svårt att hänga med i svängarna. Nu gör du rätt i att ta en sak i taget. Mot slutet av veckan uppstår en oväntad situation, men du hanterar den riktigt bra.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du är tillbaka på banan igen! Veckan är här för att tillföra lite spänning i vardagen. Du tar saker som de kommer, är öppen för det mesta och fokuserar på det positiva! Det här är en utmärkt vecka för en spontan kväll ute. Varför inte bjuda ut någon på en dejt?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är dags att komma till skott. Nu behöver du kavla upp ärmarna och ta itu med en situation som känns lite tuff. Det kan handla om att avsluta något du länge funderat över. Nu är tiden inne! Det kommer stärka dig, och framförallt blir det inte så jobbigt som du trott.