in

Veckans horoskop: 5 – 11 oktober

veckans horoskop
Bildkälla: Chris Lawton / Unsplash

Under veckan ska någon måla om sin köksstol, en annan ska flörta med en kompis medan en tredje behöver ta ett viktigt beslut. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här! Mer

 • Väduren: Hitta alternativa sätt att visa uppskattning på.
 • Oxen: Gå på kompisdejt!
 • Tvillingarna: Ta initiativ till en AW!
 • Kräftan: Måla om din köksstol.
 • Lejonet: Matcha ihop ditt kompisgäng med din familj!
 • Jungfrun: Vägra skjutsa.
 • Vågen: Men kan du bestämma dig någon gång eller?
 • Skorpionen: Du flörtar med en vän!
 • Skytten: Håll på alla dina toppenidéer.
 • Stenbocken: Fortsätt kämpa!
 • Vattumannen: Det kan bli ett hett möte.
 • Fiskarna: Det blir champagne med en seriös diskussion.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan har du mycket att handskas med på relationsfronten. Du kanske upplever att det är svårt att uttrycka dina känslor just nu, och kanske uppfattas du som lite kall eller avstängd. Du behöver inte ha en massa att säga, men försök att visa uppskattning för dina nära och kära på andra vis.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ditt schema är allt annat än fridfullt just nu. Det kan kännas överväldigande och som att alla dina femtioelva dubbelbokningar tar över ditt liv nu, men ta ett steg tillbaka och gör plats för en kompisdejt. Nu behöver du lite tid med en bästis på tu man hand, hur upptagen och trött du än må vara.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan har en hel del att erbjuda på jobbfronten! Nu networkar du bättre än någonsin, slå på charmen och använd din karisma för att få din vilja igenom. Du känner dig väldigt kreativ just nu, och om du faktiskt tar dig tid till att finslipa detaljer kan dina projekt bli otroliga. Det här kan även bli en fin vecka för att vara lite extra social på din arbetsplats, varför inte ta initiativ till en aw?


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det här är den ultimata veckan för en makeover i hemmet. Och nej, du behöver inte springa ut och spendera någon överdriven mängd pengar på en ny hallspegel. Jobba med det du har! Kanske kan din fula köksstol målas om? Kanske kan du möblera om lite i ditt sovrum? Gå med i någon plantgäris grupp och ta lite sticklingar!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan ser ut att bli riktigt social. Människor drar i dig från alla möjliga håll nu, varför inte slå flera flugor i en smäll och blanda upp ditt umgänge lite? Bjud in ditt syskon till att hänga med dina kompisar och ta med din mamma till en middag med en bästis. Mitten av veckan kan dessutom bli riktigt bra för en dejt.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan ska du unna dig. Det kan vara något materiellt som en ny ullkappa eller en riktigt fin lampa, men unna dig också lite ledig tid. Minimera extrajobb och åtaganden som tynger dig, du kanske inte kan befria dig från ditt jobb men måste du verkligen skjutsa en bekant till tippen?


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, att du är obeslutsam är knappast någon hemlighet. Men under veckan får det faktiskt vara nog! Du har minst sagt tagit din tid gällande ett visst beslut, men nu får du faktiskt bestämma dig. Det är bra att du uppmärksammar detaljer, men hur mycket handlar det egentligen om att bearbeta för-och-mot-argument? Är det inte bara att du är lite rädd för att gå utanför din trygga bubbla?


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan kan det uppstå en lite speciell stämning mellan dig och någon oväntad. Kanske är det en bekant, eller till och med en vän? Just nu är du mindre benägen att agera på dina impulser, men just i detta fall behöver det inte vara helt fel. Våga dra ett lite djärvt move, vem vet var det kan leda?


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, även om det tar emot kan det vara bra att ta det lite lugnt med vad du delar med dig av under veckan. Du kanske är inne i en period nu där du jobbar väldigt hårt och har väldigt många tankar och idéer, men håll dessa för dig själv. Det kommer bli roligare att dela med dig av vad du gör när du faktiskt kommit igång, annars riskerar du att det mest blir en massa tomt snack.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan kommer med riktigt bra nyheter för dig! Nu kanske du får ett härligt erbjudande, eller bara lite snabb bekräftelse på att vad du gör just nu är värt att fortsätta kämpa för. Det här är en riktig toppentid för dig karriärsmässigt, även om utdelningen kommer senare. Fortsätt kämpa!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det här är en väldigt inspirerande period för dig. Du kanske har konversationer som leder till att du blir mer på det klara med vad du faktiskt vill och hittar nya ambitioner att dedikera dig åt. Våga drömma stort! Veckan kan även bjuda på ett fint möte. Det kan vara vänskapligt, men det finns även lite heta tendenser där.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kan bjuda på en hel del romans! Om du redan har en partner kan det här bli en toppentid för er. Visa upp en mer romantisk sida, köp hem rosor och bjud på champagne. Det kan även finnas tillfällen för lite seriösare konversationer er emellan, kanske kan ni diskutera saker som tidigare varit svåra att ta upp?