in

Veckans horoskop: 5 – 11 juli

shot by cerqueira cCkheI30Jd4 unsplash 1
Foto: Cerqueira / Unsplash

Vad kan du vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Nu handlar allt om familjen.
 • Oxen: Vilka relationer är viktiga för dig?
 • Tvillingarna: Du är veckans pålitligaste kompis.
 • Kräftan: Prioritera dig själv, både för din och för andras skull.
 • Lejonet: Du behöver bli mer balanserad.
 • Jungfrun: Du ska inte behöva ursäkta en annan människas dåliga beteende.
 • Vågen: Strunta i vad andra tycker.
 • Skorpionen: Ett miljöombyte kan råda bot på dina spattiga nerver.
 • Skytten: Slå dig fri!
 • Stenbocken: Annorlunda är bra.
 • Vattumannen: Det kan bli kaos.
 • Fiskarna: Ni skrattar så ni gråter!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer till stor del handla om ditt familjeliv. Kanske längtar du själv efter att starta egen familj, och vill hitta någon att göra det med. Men det kan även handla om helt andra saker – som att göra upp med problem inom familjen och bryta mönster! Du hör ju själv, det blir fullt upp. Som tur är har du en kärleksfull och mjuk energi att röra dig med nu.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du är inte direkt känd för att omfamna förändring i alla dess former. Men veckan kommer med en uppmaning om att tänka om. Det kan nämligen vara dags för lite förändring inom flera av dina relationer. Vilka är viktiga för dig? Hur prioriterar du? Och hur kommunicerar du din uppskattning?

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan får du möjligheten att steppa in som ”the mom friend”. Vem tar med sig mackor till stranden? Du! Vem bokar bord i förväg? Du! Du visar upp en ny sida av dig själv för dina vänner – nämligen en ansvarstagande och pålitlig sida. Veckan kan även bjuda på en oväntad kontakt med någon, är det kanske en ny vänskap i sikte?

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du kan inte konstant finnas där för andra människor utan att finnas där för dig själv. Det kommer sluta med att det inte finns mycket kvar av dig att ge. Veckan är här för att påminna dig om att prioritera dig själv, både för din egen och andras skull. Du kommer bli en roligare kompis, partner eller familjemedlem om du är trygg i dig själv.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du har på senaste hamnat ur balans på något sätt. Kanske har du lagt en hel del energi åt något håll, och tvingats prioritera bort annat? Veckan ger ljus åt delar i ditt liv som behöver engagemang från din sida. Du kan lita på din magkänsla nu, du vet själv vad du ska göra för att återställa balansen.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu behöver du analysera ditt övertänkande. Vad säger det om en person, om du övertänker allt hen säger till dig? Sluta se på relationer som vad du kan göra för andra, och fråga dig själv vilka människor du vill ska omge dig. Det är dags att sluta ursäkta människors dåliga beteenden. Håll andra ansvariga för sina handlingar.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan är här för att påminna dig om att släppa din stolthet lite. Du har goda chanser att göra bra saker på jobbet nu, men bara om du vågar testa något annorlunda. För att komma vidare behöver du skita i vad andra tycker, både när det kommer till ditt sociala liv och ditt jobb.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, veckan kommer med spridda skurar. Du är lite extra känslig just nu, och ditt självförtroende har absolut sett bättre dagar. Ett miljöombyte kan hjälpa dig fokusera på annat, och komma med ny inspiration och nya perspektiv. Veckan bjuder även på lite action på kärleksfronten, och det finns goda möjligheter för dig att träffa någon riktigt spännande.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu behöver du vara sann mot dig själv. I vanliga fall har du absolut inga problem med att breda ut vingarna och slå dig fri, du är en mästare på att bejaka din egen frihet. Men nu har du kanske stannat i en situation lite för länge, och du behöver gå vidare. Det kan kännas tufft att lämna något bakom dig, men det är det bästa i längden.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, det är okej att köra på en fumlig sista minuten-strategi ibland. Veckan kan skaka om ditt schema lite, och du tvingas tänka om kring en situation du tidigare varit säker på. Det här kan bli en spännande vecka på relationsfronten, och du utmanas i ditt sätt att tänka. Nu träffar du kanske någon som är lite annorlunda, och det är bra! Strunta i vad dina vänner tänker om personen, ditt omdöme är faktiskt superbt.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan kan bli kaosartad. Det kan bli en hel del skav på relationsfronten, och nu kan du inte längre blunda för vissa saker. Det kan röra sig om den tuffa insikten att någon faktiskt inte vill ditt bästa. Men det kan också handla om att du behöver checka dig själv, och hur du behandlar någon. Kanske har du varit lite hård? Självkritik kan vara nyttigt ibland.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu kan du ha oväntat roligt med någon. Kanske tänds gnistan till liv igen mellan dig och en partner, efter några stressiga veckor? Eller är det ett syskon som du återfått kontakt med? Veckan utlovar i alla fall många skratt. Men du kan också känna dig lite skör. Ta en timeout och vila, det går över.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.