in

Veckans horoskop: 5 – 11 december

tim gouw jp2g4xXl5QQ unsplash
Foto: Tim Gouw / Unsplash

Nyfiken på vad de kommande dagarna har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Var försiktig med vad du säger.
 • Oxen: Något kommer vara värt väntan.
 • Tvillingarna: Undvik energitjuvar!
 • Kräftan: Du får klarhet i något du undrat över.
 • Lejonet: Du behöver vara tydligare.
 • Jungfrun: Glöm inte bort dina drömmar.
 • Vågen: Vart är du på väg?
 • Skorpionen: Allt har sitt pris.
 • Skytten: En frustrerande situation uppstår.
 • Stenbocken: Håll fast vid hälsosamma rutiner.
 • Vattumannen: Var lite självisk!
 • Fiskarna: Du kan vänta dig ett nödvändigt avslut.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, vakta din tunga. Nu behöver du säga som det är, utan att bli för offensiv. Under veckan kan du behöva vara ärlig med någon, men det kan också handla om någon som kommer till dig för att berätta något. Oavsett vad det gäller behöver du hantera situationen varsamt. Det här är inte en tid för att vara kaxig!


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, sitt lugnt i båten. Nu behöver du vänta med att gå vidare tills du har all information du behöver. Det kan kännas som att du går långsamt fram, men det kommer vara värt väntan. Mot fredagen blir det fokus på ditt sociala liv, och du får chansen att röra dig i ett lite extra spännande sammanhang.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, sjunk inte ned till någon annans låga nivå. Under veckan finns det en risk att du stör dig rätt hårt på någon. Det här är inte värt din energi, så fokusera på något annat istället. Veckan kan nämligen bli rätt energikrävande på helt andra plan, och du behöver omge dig av trygga personer som kan stötta dig.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu blir det kämpigt. Du har mer att göra än någonsin, samtidigt som energin inte riktigt finns där. Ja det är tjatigt, men du behöver vila! Fläng inte runt på stan efter jobbet, sov ordentligt och stäng av mobilen då och då. Veckan kan även kasta ljus på något som tidigare varit dolt, nu kan du få klarhet i något du undrat över.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du behöver chilla. Nu driver du på hårt för att få din vilja igenom, men det är inte säkert att alla hänger med på ditt spår. Du behöver tona ner din approach lite, utan att ge upp totalt. Veckan kräver tydlighet från dig, och nu behöver du kommunicera bättre för att din omgivning ska förstå.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, glöm inte bort dig själv. Under den senaste tiden har du varit fullt upptagen med saker som rör ditt privatliv, men nu behöver du vända blicken utåt för att se hela bilden. Kom ihåg att du har ambitioner och drömmar att sträva mot, så unna dig själv att satsa på dem också. Det har kanske inte hänt så mycket på den fronten den senaste tiden, men du behöver satsa för att vinna.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det är dags att sakta ned. Nu behöver du reflektera över var du står innan du rör dig framåt – vart är du på väg egentligen? Veckan kan nämligen komma med viktiga insikter, nu inser du vilken riktning något har tagit och vilken betydelse det har för dig. Det kan låta flummigt, men det handlar bara om att vara mer närvarande!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, allt får konsekvenser. Veckan har å ena sidan ett väldigt skönt upplägg – du får tid att göra saker som känns kul! Du kan se fram emot goda middagar, långa kvällar i soffan och en långsam takt. Å andra sidan har detta sitt pris, och du behöver vara medveten om konsekvenserna. Det blir säkert toppen med en sen middagsbjudning, men orkar du gå upp dagen efter?


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, lyssna noga nu. Under veckan kan det uppstå lite friktion på relationsfronten. Du hamnar i kläm, utan att riktigt kunna agera i situationen. Det kan handla om en frustration som är svår att sätta fingret på, och du jämför lätt situationen med något från ditt förflutna. Var lyhörd åt vad den andre har att säga och försök se situationen ur ett annat perspektiv.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du behöver vara mer konkret! Under veckan uppstår missförstånd – någon i din omgivning har svårt att tolka det du säger. Det kan bero på att du försöker hålla tillbaka, så försök tänka på det. Det här kan även bli en stressig vecka, och du går mot en deadline av något slag. Nu är det viktigare än någonsin att du håller fast vid hälsosamma rutiner. Sov ordentligt.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det är okej att vara lite självisk ibland. Nu är du mån om att upprätthålla en god stämning, men till vilket pris? Det kan nämligen uppstå en konflikt inom dig när du försöker navigera din egen vilja i förhållande till omgivningens åsikter. Gör det som känns rätt för dig!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du behöver gå vidare. Något som rör din bakgrund, vilket kan handla om allt från en familjemedlem till ett gammalt beteendemönster, hindrar dig från att komma dit du vill. Veckan kommer dock med ett nödvändigt avslut, och du får en möjlighet att reflektera över det som varit för att kunna släppa taget.