in

Veckans horoskop: 5 – 11 april

brooke cagle WHWYBmtn3 0 unsplash
Foto: Brooke Cagle / Unsplash

Stjärnorna har talat – nu väntar en supermysig vecka! Är det kanske just du som ska bjuda någon på middag? Eller träffa någon ny? Veckans horoskop är här för att berätta exakt vad du kan vänta dig. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Bred på med charmen och flörta loss!
 • Oxen: Nu blir det hemmaspa.
 • Tvillingarna: Du är populärare än någonsin!
 • Kräftan: Du får uppskattning för det du gör.
 • Lejonet: Nu gör du din röst hörd.
 • Jungfrun: Bitarna faller äntligen på plats.
 • Vågen: Mys på tu man hand står på schemat.
 • Skorpionen: Det är inte lätt att vara en hårdnackad mjukis.
 • Skytten: Det blir passionerat på mer än ett sätt.
 • Stenbocken: Din lägenhet har aldrig varit så fin som efter en dag utanför den.
 • Vattumannen: Det är okej att vara cheesy ibland!
 • Fiskarna: Trerätters och ett bra samtal står på menyn.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, snacka om en vecka med flyt! Nu glider du in i rummet på en räkmacka, kan saker verkligen vara såhär smidiga? Veckans första dagar är optimala för lite flört, nu gör du helt rätt i att ta initiativ och slå på din charm. Slutet av veckan kan komma med en efterlängtad förändring. Det blir en bra tid för allt vad nystart heter.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, din stabila natur är verkligen till din fördel nu. Veckan tickar på i ett lugnt tempo, vilket faktiskt känns helt okej. Det här är en tid för dig att göra saker och ting på egen hand. Det innebär även att det kan vara dags för dig att avsätta tid till lite selfcare! Plocka fram en ansiktsmask och kör en kväll med skönt hemmaspa. 

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, wow! Nu är du populärare än någonsin. Människor drar i dig från alla håll och personer i din omgivning kommer visa sin uppskattning för dig. Speciellt under veckans första dagar! De här kan även vara en riktigt bra tid för lite flört, varför inte lägga in ett move? Mot slutet av veckan finns det chans att du stöter på en ny person, och det kan bli början på en rolig bekantskap. 

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, fortsätt med det du gör. Även om du tror att du jobbar i skymundan, får du under veckan äntligen lite bekräftelse. Det är just ditt unika sätt att vara på som du prisas för nu, så ändra inte på det! Det kan även vara så att det är din mystiska sida som drar till sig uppmärksamhet, eller att du själv dras till någon som uppfattas som lite mystisk. Mot slutet av veckan kan en möjlighet dyka upp på karriärfronten. 

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan kommer med en riktig energiboost! Nu skärps din förmåga att föra människor samman, och under veckan har du goda möjligheter att leda och organisera tillsammans med andra. Din energi smittar av sig nu, och alla kommer vilja höra vad du har att säga. Det kan även finnas lite gnistor med i leken, kanske blir det ett väldigt hett samarbete? 

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, välkommen in i en spännande vecka. Det lönar sig att inte ge upp, och något som kan ha tagit en hel del tid kommer äntligen bli klart. Nu faller bitarna på plats, och du kommer känna dig redo att gå vidare till nästa sak. Det kan bli en omvälvande start på något, men du klarar det galant! Visst känns det lite kittlande? 

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, kärleken är ett äventyr! Veckan tar en rolig start och du får möjlighet att verkligen engagera dig i en relation. Kanske är det en partner som behöver piggas upp av en gemensam aktivitet? Eller rör det sig snarare om en lång middag med en bästis? Mys på tu man hand blir det i varje fall. Planera något spännande tillsammans. Det här är en tid för er att gå utanför boxen! 

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, hårt arbete lönar sig. Under veckan får du den där extra dosen energi som behövs för att orka lite mer, och nu förvandlas du till en hårdnackad boss som klarar det mesta. Å andra sidan är det en helt annan del av dig som uppskattas av din omgivning just nu – nämligen din mjukis-sida! Du är nämligen ovanligt hjälpsam under veckans gång, och dina tjänster uppskattas verkligen. Det här är även en bra tid för lite konstruktiv kritik. Den landar nämligen bättre nu. Både hos dig och andra. 

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, välkommen in i en riktigt mysig vecka. Nu får du chansen att ta steget mot något lite mer seriöst. Om du varit osäker på var du står med någon kan det här bli ett tillfälle för dig att våga visa vad du själv vill. Nu blommar kärleken åt alla håll, så håll utkik efter små tecken. Veckan är även perfekt för den som ägnar sig åt andra varianter av passion, räkna med en kreativ boost och glöd i allt du tar dig för. 

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, äntligen får du lite balans i tillvaron. Veckan är här för att påminna dig om att det går att jonglera flera saker samtidigt, så länge du tar det lugnt och vilar emellanåt. Nu kan din kreativa förmåga komma väl till pass på jobbfronten, och det kan komma inspiration från ett roligt håll. Du kommer märka att du uppskattar ditt hem och din familj på ett nytt sätt när du får komma ut och göra annat också.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu hettar det till! Du kan ibland vara svår att läsa av, och ibland vet du faktiskt inte ens själv hur du ska flörta ordentligt. Det kan lätt kännas lite pinsamt att flörta på ett cheesy sätt, men veckan kommer med den dosen mod som krävs för att du ska komma loss. Det här är en bra tid för dig att göra ett vågat drag. Skicka ett sms till någon du är lite sugen på! Veckan kan även bli en bra tid för den som vill umgås med ett syskon eller en familjevän, ni uppskattar verkligen varandra nu. 

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu får du chansen att vara någons trygga punkt. Veckans första dagar kan sätta en relation i fokus. Nu får ni chansen att tända gnistan på nytt, och behöver ni prata om saker som skavt är det här en bra tid för det. Veckan ser även ut att kunna bjuda på en mysig middag, kanske är det du som förvandlas till Markus Aujalay och serverar trerätters till någon?

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.