in

Veckans horoskop: 4 – 10 oktober

jessica felicio IkWLHy Va7E unsplash
Foto: Jessica Felicio / Unsplash

Stjärnorna utlovar en händelserik vecka. Nyfiken på vad du har att vänta? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Vad är du ute efter?
 • Oxen: Sluta överanalysera saker och ting.
 • Tvillingarna: Det blir en romantisk vecka.
 • Kräftan: Det är aldrig för sent att läka gamla sår.
 • Lejonet: Glöm inte skriva upp allt i kalendern.
 • Jungfrun: Tyvärr är du som vanligt Sveriges enda smarta person.
 • Vågen: Det räcker med en liten förändring, våga halvvägs!
 • Skorpionen: Du behöver ladda batterierna.
 • Skytten: Du behöver hitta nya vänner.
 • Stenbocken: Du gör små förändringar.
 • Vattumannen: Nu behöver din omgivning en reality check, och du är rätt person för jobbet.
 • Fiskarna: Läs mellan raderna.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, öppna ditt hjärta! Veckan tänder en ny gnista inom dig. Det här är en bra tid för dig att lägga fokus på en relation. Nu får ni chansen att vända blad och starta ett nytt kapitel tillsammans. För en singel som söker kärlek kan veckan komma med en möjlighet för den som vill träffa någon. Fundera också över vad du är ute efter. Vad söker du för egenskaper hos en partner?

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det blir en lite stirrig vecka. Du får svårt att slappna av nu, och det verkar som att något är på gång. Vad detta skulle kunna tänkas vara är däremot inte lika självklart, men magkänslan är inte helt behaglig. Du går runt och känner av stämningar och humör. Försök att inte överanalysera! Alla hatar faktiskt inte dig.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan kommer med riktigt kul energi. Om du väntat på ett tecken från universum för att börja flörta och dejta – this is your call! Det här är en perfekt tid för romantik, även om den såklart ska kryddas med kaotiska inslag. Annars hade det väl ändå inte varit intressant för dig?

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du kan inte lura ditt undermedvetna. Veckan sliter upp gamla sår som inte fått läka ordentligt. Nu känner du dig extra sentimental, och något ur ditt förflutna gör sig påmint. Du kan inte gömma dig från allt som skaver för att sedan bara gå vidare! Eller du kan, men det är knappast hälsosamt. Ge dig själv den tid du behöver för att bearbeta något. Sen kommer du märka att du kan röra dig vidare med en helt ny energi.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du har en riktigt social vecka framför dig. Nu ska du fylla kalendern med roliga möten! Varför inte catcha upp med en gammal vän eller kollega? Snicksnacka lite extra med en granne? Tyvärr är kommunikationen lite extra svår just nu, och det kan bli en hel del missförstånd och fördröjningar. Det är inget superdramatiskt, men se till att skriva upp den där kaffedejten med en kompis. Annars är risken att du glömmer bort saken helt.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu behöver du vara tydlig. Under veckan går du runt och känner dig frustrerad. Varför kan din omgivning inte förstå dig? Du har svårt att uttrycka dig, vilket blir extra jobbigt när alla andra är så himla svåra att ha att göra med. En partner eller kompis har till exempel mage att fråga om du vill äta ute. Fattar de inte att du är pank? Du behöver jobba på att kommunicera bättre nu. Tyvärr är personerna i din omgivning inte lika snabbtänkta och analytiska som du.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, vilken vecka! Nu är det du som sätter dig i förarsätet och kör på hundra kilometer i timmen! Bokstavligen inget kan stoppa dig – förutom dina egna tankar såklart. Veckan presenterar en rad möjligheter, men du tenderar att övertänka saker och tvivla på din förmåga. Undersök om du kan kompromissa. Kanske räcker det med en liten förändring nu? Våga halvvägs!

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, solen lyser som starkast efter en storm. De bör du ha i åtanke den här veckan. Istället för att maxa kalendern med distraktioner bör du ta tillfället i akt att spendera lite tid med dig själv. Det här är varken en tid för att supa bort känslor eller scrolla bort tankar. Meditera istället! Det låter hur klyschigt som helst, men nu behöver du ladda om batterierna ordentligt.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, hur intellektuellt stimulerad är du egentligen? Visst, du kan snacka med dina vänner. Men under den här veckan väcks en hel del frågor. Kanske är det dags för dig att ta dig ut för att hitta nya gemenskaper med människor som kan utmana dig intellektuellt?

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu står du vid ett vägskäl och under veckan kommer du känna dig inspirerad att fatta ett beslut. Men det här är inte en tid för enorma förändringar. Du tenderar nämligen att tänka smått irrationellt just nu (får man säga så till en stenbock?). Om du inte kan hitta en ny båt att åka över livets hav på – renovera den du sitter i!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, att du är en självständig queen har ingen missat, och nu gäller det att du står upp för din sak. Det är dags för dig att säga det som lämnats osagt. Kanske känns det obekvämt att leverera en svårsmält sanning, men vi lovar dig att det är det enda rätta. Försök dock tänka på tonen, det kan bli lite väl hårt annars.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det här är en tid för intima möten och meningsfulla samtal. Nu behöver du lyssna – både inåt och på andra. När folk pratar med dig hör du vad de säger, men förstår du vad de menar? Du läser en hel del mellan raderna just nu, vilket du är bra på. Men se till att inte övertänka saker och ting alltför mycket.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.