in

Veckans horoskop: 4 – 10 november

alex geerts NuO6iTBkHxE unsplash 1

November drar sitt mörker över oss och efter halloweenfester vill vi bara ligga hemma. Eller kanske inte riktigt alla, någon ska nämligen ut och ha en riktig rövarkväll. En annan borde säga ”jag älskar dig” till en kompis och en tredje måste börja förbereda matlådor. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: En sexleksak kan bli årets investering.
 • Oxen: Nu är det din tur att stå för det överdrivna smsandet i en nära relation.
 • Tvillingarna: Klackarna ska upp i taket och in i kaklet!
 • Kräftan: Att inneha ett stabilt psyke kan medföra tråkiga sidoeffekter som att till exempel ha fungerande rutiner.
 • Lejonet: Du förvandlas till en kulturtant.
 • Jungfrun: Köp en rosenkvarts eller citrin.
 • Vågen: När sa du senast att du älskade en vän?
 • Skorpionen: En promenad i Bukowskis lager blir som balsam för själen.
 • Skytten: Selflove kommer i många former, men du välkomnar alla.
 • Stenbocken: Var snäll!
 • Vattumannen: Vänner är fan det enda som betyder något.
 • Fiskarna: Nu är du på den kreativa banan igen!

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan kan det bli en del saker att ta itu med. Du kanske behöver se över din ekonomi, speciellt om du har ett lån. Har du en delad ekonomi med någon kan ni behöva se över hur ni spenderar tillsammans, är det rättvist? Du kommer knappast njuta av planeringen veckan för med sig, men den är definitivt nödvändig. En annan sak att diskutera är ditt sexliv. Har du en partner är veckan optimal för att kommunicera lite kring vad du egentligen vill. Har du inte en partner, kan det vara ett tillfälle att investera i en sexleksak. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan kommer en del frågor upp i dina nära relationer. Och inte bara de romantiska. Det kan vara en utmärkt tid att reflektera lite över en bästis-relation. Ger ni varandra lika mycket uppmärksamhet? Är det så att du dragit dig tillbaka lite på senaste och kanske borde höra av dig oftare? Mitten av veckan är perfekt för en tårdrypande middag där ni öppnar upp er för varandra. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, även om ditt arbetsliv kan kännas ganska stressigt just nu är dina relationer smooth sailing. Bråkat med en vän? Ni löser det. Ute på hal is med ett potentiellt haff? Hen blir som nyförälskad i dig. Ta en paus från stressen och ge dig ut på något kul! Att omringa dig med nära vänner ger dig nämligen en otrolig energikick just nu! Unna dig en “in-i-kaklet”-kväll. Och sen på söndagen, då bjuder du hem alla du älskar på en lyxig brunch. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, även om saker kan kännas lite trassligt just nu kommer det bli lättare att fokusera. Det blir lättare för dig att upprätthålla vardagliga rutiner, och även om det kan låta tråkigt så är det välbehövligt just nu när resten av livet känns lite ur balans. Du kommer njuta mer av att göra tråkiga saker, så det kan vara en bra vecka för att ta en joggingrunda eller förbereda matlådor. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu kommer får du ett uppschvung på den kreativa fronten. Nu ett tag framöver kommer det kännas viktigare än någonsin att du får uttrycka dig starkt. Det kanske blir ett par nya statement boots, som får göra premiär när du struttar runt på någon konstutställning som sedan kommer instagrammas. Unna dig lite kulturella och roliga upplevelser i veckan, se teater istället för Netflix eller en konsert istället för musikvideos på Vevo.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan kommer en rofylld känsla lägga sig över ditt hem. Att hitta en trygg plats för dig i vardagen bör vara prio ett just nu, så lägg lite krut på att göra det mysigt hemma. Varför inte slå till på en kristall till exempel? Relationerna i hemmet blir också lättare att handskas med, och vi går nu in i en perfekt tid för dig att jobba på relationen till en förälder. Gå på en middag eller nåt annat mysigt tillsammans. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, om du tycker eller tänker något, säg det! Under veckan är det viktigt att du är ärlig. Och det behöver inte innebära att du ska släppa på en massa problem du gått runt och oroat dig över, det kan också räcka att du säger “jag älskar dig” till en nära vän. Uppskatta kärleken du omges av i det vardagliga livet, även om den ibland tar sin form i det lilla. Då kommer höstdeppen kännas längre bort.  


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu blir det ytligt. Nej, men när personer gör dig besviken och det blir lite fel i kommunikationen er emellan så kan människor kännas mindre intressanta för dig. Då grottar du hellre ned dig i gamla historier och materiella ting. Och just nu är det kanske inte helt fel! Du dras till objekt med särskilda betydelser, kanske second hand-möbler eller en tavla på ett museum. Se dock upp för att göra investeringar – det passar inte superbra just nu. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, selflove is the best love. Under veckan ska du bara göra saker för din skull. Gå på en fest på en vardag? Kör! Skita i den och ligga hemma med popcorn istället? Kör. Nu är det viktigt att du prioriterar ditt välmående, speciellt mentalt. Skit i att du aldrig kom igång med träningsrutinen och bara känner dig slapp just nu. Du gör istället jobbet för din mentala hälsa snarare än den fysiska. Och det är viktigare.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu hoppas vi på att få se en soft sida hos dig. Under veckan väcks ditt medvetande om andras mående till liv, och du får enklare för dig att känna empati för människor runt om dig. Det kanske känns svårt att sträcka ut en hand och fråga hur någon mår, men det kommer vara värt det i slutändan. På samma sätt kanske det blir svårt för dig att formulera dig kring din egen mentala hälsa, så var snäll mot dig själv. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan blir så mysig så. Du kommer känna dig mer taggad på att gå ut och träffa vänner, gärna i större sällskap. Det blir lättare för dig att få stå ut och vara “unika tjejen”, och det passar dig handen i handsken. Veckan kan bli en möjlighet för dig att visa dina nära vänner lite extra uppskattning, så ge dem en extra komplimang och säg något snällt så får du nog extra rolig respons. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu är det dags att dra fram penseln. Okej, inte riktigt så kanske – men du kommer uppleva att det blir lättare att inkorporera kreativitet i ditt jobb, åtminstone suktar du efter att göra det mer. Du har lätt för att charma folk nu, speciellt någon i en maktposition över dig. Kollegorna är mer lättimponerade än vanligt, så din arbetsplats blir lite mysigare den kommande tiden.