in

Veckans horoskop: 4 – 10 maj

remi walle UOwvwZ9Dy6w unsplash 1

Maj är i full gång och veckan för med sig oändliga möjligheter. Någon ska börja gå i terapi, en annan ska ta en promenad och en tredje ska ge sina känslor mer utrymme. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du läker dina sår bäst med andra.
 • Oxen: Ge dina känslor det utrymme de behöver.
 • Tvillingarna: Sluta samla inspiration i din Pinterest-mapp och gör något istället.
 • Kräftan: Slutför kreativa projekt!
 • Lejonet: Ta en promenad med din pappa.
 • Jungfrun: Tala är silver och lyssna är guld.
 • Vågen: Sista chansen att fynda den perfekta soffan.
 • Skorpionen: Dags att svälja den hårda sanningen.
 • Skytten: Gå i terapi!
 • Stenbocken: Undvik småtjafs med kompisar.
 • Vattumannen: Du slår likes-rekord.
 • Fiskarna: Veckan kommer lastad med en identitetskris.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, i veckan möter du en hel del motstånd. Och även om det kan kännas lite mörkt, blir det här en fin tid för dig att vända dig till andra. Undvik jobbiga känslor genom att prata med personer i din omgivning. Hur kan du hjälpa en kompis i nöd? Hur kan hen hjälpa dig? Släpp in människor, även när det är som svårast.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan ger dig klarhet i en situation som tidigare känts oviss. Du kanske gått igenom samma konflikt med en bästis eller en partner cirka tusen gånger. Men nu kan du äntligen se saken ur ett annat perspektiv och förhoppningsvis släppa den helt. Ge dig själv utlopp för allt som behöver gås igenom, här finns det inte plats för undertrycka känslor.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, under veckan är det dags för dig att bli lite mer praktisk. Du har ju en tendens att leva i det blå med visioner och drömmar som sällan blir till verklighet. Under veckan behöver du reflektera över hur du kan förenkla dagliga sysslor för att faktiskt ta itu med dem.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan påminner dig om vad du verkligen vill ha. Lyssna till din intuition. Nu finns nämligen chansen att du kommer till insikt om vad som saknas i ditt liv. Du kanske aldrig insett det förr, men har du inte lite känslor för ett gammalt ligg? Det här är även en bra tid för att slutföra kreativa projekt, så ta itu med allt du skjutit på den senaste tiden.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan handlar om familjen. Det här är en prima tid för den som inte haft tid för sina äldre på senaste. Ring upp din mormor, ta en promenad med din pappa. Om du blivit sårad av någon i din närhet kan veckan bli intensiv känslomässigt, men det kommer även finnas utrymme att bearbeta allt det jobbiga för att kunna gå vidare.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, veckan är här för att påminna dig om att tala är silver och lyssna är guld. Du är en fena på att ge goda råd, men det kan vara så att du ibland lägger dig i lite väl mycket. Försök att hålla hemligheter och att inte skvallra för mycket. Sådana tendenser kan nämligen leda till ett bakslag under veckan.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan ger dig en sista chans att göra smarta köp. Om du länge letat efter den perfekta fåtöljen är det nu du hittar den och slår till, det finns nämligen goda möjligheter för fynd och shopping. Men efter veckan är det stopp! Speciellt för större köp.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under veckan blir du riktigt känslig. Det finns en risk att du förvandlas till ett nervvrak utan hejd, men med de mörkare stunderna kommer även en hel del insikter. Sanningen kan ibland kännas obekväm och svår att acceptera, men nu är det dags att sluta låtsas och börja förstå vad du egentligen känner.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan får du ett eller annat besök från ditt förflutna. Det kan vara ett sms från en gammal vän, någon som dyker upp i en dröm eller ett gammalt hederligt beteendemönster att glida ner i. Kanske är det ett minne från förra sommaren som fortfarande skaver i ditt undermedvetna? Oavsett vad det blir, är veckan perfekt för dig som länge funderat på att börja i terapi.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan kommer med goda möjligheter för dig som under en längre tid jobbat mot ett mål. Nu erbjuds utdelning för ditt hårda arbete, och du kanske får mer klarhet och självförtroende när det kommer till dina visioner. Se dock upp för konflikter med vänner eller kollegor under veckan.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan slår din populäritetsbarometer i höjden. Ovanligt många hör av sig just nu, och under veckan kan det även bli ett likes-rekord. Frågan är om du känner dig helt bekväm i din image? Är du nöjd med hur andra ser dig, eller önskar du att du hade en annan approach? Veckan kan också innebära en vändning i karriären, så håll utkik.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan får du dig en riktig fundering gällande dina livsval. Det kan låta djupt, men med all rätt. Är du nöjd med nivån på dina ambitioner just nu, eller finns det någon förändring du skulle vilja se? Har du kanske funderat på att byta karriär eller söka en utbildning? Försök visualisera dina drömmar och se vad du faktiskt kan göra för att nå dem.