in

Veckans horoskop: 4 – 10 juli

omar lopez uLgqaPy2ESw unsplash
Foto: Omar Lopez / Unsplash

Någon ska skicka ett vågat meddelande, medan en annan behöver testa sig fram. Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Var försiktig med att framstå som arrogant.
 • Oxen: Du testar dig fram!
 • Tvillingarna: Förstör stämningen.
 • Kräftan: Var realistisk med vad som är möjligt och inte.
 • Lejonet: Du kan vänta dig en rad spännande möten.
 • Jungfrun: Stå fast vid din sak.
 • Vågen: Alla kan inte vara lika smarta som du.
 • Skorpionen: Din obrydda approach retar upp omgivningen.
 • Skytten: Gör något vågat – utan att framstå som totalt gränslös!
 • Stenbocken: Bjud in någon till din värld.
 • Vattumannen: Visa din uppskattning.
 • Fiskarna: Dina nöjen har ett pris.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du är minsann en riktigt solstråle! Du glider in i veckan med ett optimistiskt synsätt, nu är allt möjligt! Tyvärr är det inte säkert att din omgivning är med på banan, och det finns en risk att du framstår som övermodig eller arrogant. Var noga med hur du uttrycker dig.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det är nya tider nu. Under veckan rör du dig bekvämt på nya marker. Nu har du friheten att testa dig fram, utan att behöva förhålla dig till särskilt strikta ramar. Det här är en bra tid för förändring, och du ser ut att kunna inspirera andra till att prova något nytt.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, det är inte lätt att vara den enda med koll. Under veckan uppstår en situation i vilken du känner dig som den enda som faktiskt ser något för vad det är. Det kan kännas svårt för dig att uttrycka dina bekymmer, men testa att vara en buzzkill och var den vuxna i rummet.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu förvandlas du till världens mest ambitiösa person. Du har ett brett perspektiv nu, vilket gör det här till en bra tid för att bolla idéer och planera. Försök dock att vara realistisk med vad som faktiskt är möjligt, annars är risken att du missar viktiga detaljer.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du är oemotståndlig! Veckan bjuder på en hel del spännande möten. Du har ett flertal möjliga scenarion, men med största sannolikhet handlar det om en oväntad flört eller en bra kontakt på karriärfronten. I det första fallet kan du känna dig lite blyg – nu är det någon annan som tar kommando.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, lita på din intuition. Nu är det du som håller fast vid ett humant och omtänksamt perspektiv, när någon annan vill fokusera på det praktiska. Det kan kännas tufft att bråka om saken, men det är det värt. Stå fast vid din sak, du kan lita på magkänslan.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, varför är folk inte lika smarta som du? Nu finns det en risk att det uppstår en konflikt mellan dig och någon av dina närmsta. Det kan handla om en nära kollega som inte ser det långsiktiga perspektivet, en partner som vägrar vara seriös eller en bästa vän som brister i ansvar. Oavsett vad behöver du vara den större personen, de kommer fatta så småningom.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du har en spännande vecka framför dig! Nu utmanar du dina rädslor och tänjer på gränserna lite, i allt från att hoppa från höga höjder till att lägga in en stöt på en familjevän. Du har en generellt obrydd approach nu, vilket kan reta gallfeber på vissa i din omgivning. Strunta i det! Du förtjänar att släppa på kontrollen.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, välkommen in i sommarens hetaste vecka! Det har byggts upp en spänning mellan dig och en viss person ett tag, nu är det dags att agera på dina känslor. Det här är en tid för vågade drag, så länge du undviker att framstå som totalt gränslös. Veckans mindset är modig men ödmjuk.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, var nyfiken! Du kanske egentligen skiter i din partners intresse för utrotningshotade fåglar, men under veckan har du mycket att vinna på att låtsas. Nu behöver du vara nyfiken på dina nära, även om du känner dem väl. Det här blir även en möjlighet för dig att bjuda in någon i din värld, visa upp något av dina intressen.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu blomstrar det i kärleksrabatten! Veckan bjuder på ett otroligt mys. Du är som nykär i en partner, har aldrig haft det så bra med din bästis som nu och njuter av varje sekund med din favoritkollega. Det här är en perfekt tid för dig att visa uppskattning. Skicka ett spontant blombud, skriv ett peppigt godmorgon-sms och strössla komplimanger över någon.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, ibland blir det lite för mycket av det goda. Under veckan ger din plånbok ifrån sig ett orosskrik. Dina nöjen ser ut att kosta lite väl mycket! Nu behöver du hitta ett sätt att kompromissa. Visst, det är mycket mysigare att äta sin middag under ett parasoll, men det kanske kan vara på en picknick istället för en uteservering.