in

Veckans horoskop: 4 – 10 januari

bram naus z49CEXVQew8 unsplash 1
Foto: Bram Naus / Unsplash

Det nya året drar igång med en händelserik vecka under vilken någon tvingas kompromissa. En annan ska ta steget och skriva till sin crush och en tredje behöver lätta på hjärtat. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

  • Väduren: Låt dig inspireras av en vän!
  • Oxen: Veckan kommer med ny energi.
  • Tvillingarna: Nu blir dina känslor starkare.
  • Kräftan: Sms:a din crush!
  • Lejonet: Rensa din garderob.
  • Jungfrun: Nu blir det premiär för din nya stil.
  • Vågen: Rensa kylen och skriv till någon på Instagram!
  • Skorpionen: Du behöver kompromissa.
  • Skytten: Gå ut på en promenad!
  • Stenbocken: Du förtjänar en massage.
  • Vattumannen: Lätta på hjärtat.
  • Fiskarna: Någon behöver ditt stöd.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan känner du dig riktigt social. Det här är en perfekt vecka att ta initiativ till att umgås med dina vänner. Styr ihop en gruppchatt eller anordna något corona-vänligt häng. Under veckan kan även dina sociala kontakter gynna dig i arbetslivet, så vänd dig till en kollega för inspiration.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kommer med ny energi! Du omfamnar alla dina nyårslöften och blir mycket piggare, redo att ta dig an saker som tidigare kanske legat på hög. Det här kan vara en bra vecka för lite planering när det kommer till ditt yrkesliv. Spåna på idéer och dröm stort. Du är en riktig idéspruta nu.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, välkommen in i en mer lättsam tid. Du känner dig tyvärr lite förvirrad under veckan, men du kommer inte ta saker och ting på så himla stort allvar. Gör du ett pinsamt misstag? Det skakar du av dig på en sekund. Under veckan finns det en risk att dina känslor för någon blir allt starkare! Ja, risk. Du är ju tvilling.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det är kärlek i luften. Under veckan går du runt med lite fjärilar i magen. Kanske efter att ha sett din bästis och hens partner pussas eller efter att ha kollat på en romantisk komedi? Du är sugen på mer romantik, så varför inte liva upp ett förhållande med rosor eller sms:a din crush?

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan får du ordning på saker och ting. Det här är en perfekt tid för dig att strukturera upp ditt schema lite. Skriv listor på saker som behöver fixas och rensa din garderob. Det finns även utrymme för lite flört och nu är du extra bra med orden. Skicka ett sexigt sms.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan känner du ett starkt behov av att uttrycka dig. Det här är precis en sådan där vecka då du struttar ner till mataffären i en stor päls, färgar håret rosa eller bär blå strumpbyxor. Glöm inte ge dina projekt lite kärlek, hur går det egentligen med den där stickningen du påbörjade under julhelgen? Eller det där storartade skrivprojektet som skulle bli något? Get to work!

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan är det dags för dig att lägga lite krut på din inredning. Utöver en storstädning och kylrensning, kanske du kan fynda en ny matta? Utforska internets secondhand-alternativ! Det här kan även bli en bra vecka för den som är sugen på att ta steget och kontakta en flört, slajda rätt in i någons DM:s!

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan är du mer benägen att engagera dig i mer långsiktiga relationer och projekt. Det här är en perfekt tid för den som vill binda sig, oavsett om det är till en tidningsprenumeration eller en partner. Under veckan kommer du även behöva kompromissa en del, och det blir bra även om det till en början kan kännas lite irriterande.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan behöver du ta dig ut ur huset lite mer. Nej, det handlar inte om att bryta mot några restriktioner eller sprida smitta på en trång bar. Men du kanske vänt lite på dygnet eller varit dålig på att fånga dagsljuset på senaste? Försök komma ut och gå lite innan klockan tre, det kommer göra dig gott.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, säg ett bättre sätt att kicka igång året på än med en ny frisyr! Eller varför inte börja rocka blå mascara? Det här är överlag en bra vecka för selfcare. Köp en olja och tvinga din partner massera din stackars rygg efter all tid framför datorn. Togethercare kanske det kan kallas.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu har du mycket att säga. Du har en åsikt om allt, och alla förtjänar att få veta vad du tycker. Folk lyssnar verkligen på dig just nu, så passa på att lätta på hjärtat. Kanske kan det vara en idé att ta upp något som känts lite jobbigt? Det här är även en bra vecka för den som kikat på boende, fortsätt leta så kanske du har turen att hitta något nice.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan förvandlas du till världens snällaste människa. Inte för att du inte alltid är det, men nu tyr sig folk till dig som aldrig förr och någon kommer behöva ditt stöd. Det är fint att du ställer upp för en vän i nöd, men glöm inte bort dina egna behov och sätt gränser om det känns för tungt.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.