in

Veckans horoskop: 4 – 10 april

leighann blackwood ZOn2JPop71I unsplash
Foto: Leighann Blackwood / Unsplash

Vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop vet! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Bättre fly än illa fäkta.
 • Oxen: Gör något produktivt av din frustration.
 • Tvillingarna: Saker och ting ställs på sin spets.
 • Kräftan: Du behöver ett nytt perspektiv på en svår situation.
 • Lejonet: Du står inför ett vägskäl, ska ni röra er framåt eller säga hejdå?
 • Jungfrun: Håll dina löften!
 • Vågen: Lägg ner ältandet och ta dig upp på hästen igen.
 • Skorpionen: Ett smärre bakslag är inte hela världen.
 • Skytten: Skärmfri tid står på schemat.
 • Stenbocken: Är några hundralappar extra i plånboken värd all FOMO?
 • Vattumannen: Du kan inte vara alla till lags.
 • Fiskarna: Ett avvisande kan vara vad du behöver.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du kan inte styra över vad andra tycker eller tänker. I början av veckan känner du dig frustrerad. Du har jobbat hårt med något, men får inte det erkännande eller den uppmärksamhet du tycker att du förtjänar. Det finns också risk att det uppstår en konflikt på arbetsplatsen. Bättre fly än illa fäkta! Ta lite tid för dig själv istället.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu blir det lite kämpigt. Du går tjurig genom veckans första dagar. Kanalisera frustrationen åt ett produktivt håll, att sitta fast och låta den gro kommer bara göra saken värre. Sök stöd och bekräftelse från människor som vet vem du är, och som kan påminna dig om de saker som gör dig unik.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan ställer saker och ting på sin spets. Det kan innebära att du måste prata ut med en kompis, eller att arbetsvillkor och sociala hierarkier på jobbet behöver förändras. Situationen kommer bara förvärras om du inte agerar, men undvik impulsiva beslut. Med en diplomatisk inställning tar du dig an saken på bästa sätt.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du bär ett tungt ansvar. Under veckan känner du dig fast i en komplicerad situation, som känns svår att kontrollera. Du känner dig maktlös. Försök få lite perspektiv utifrån och fokusera på den stora bilden snarare än detaljer. Till helgen känns tillvaron mer lättsam igen, du får energi av att umgås i större sällskap.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan kommer med en ”make it or break it”-situation. En hel del press läggs på någon av dina nära relationer, situationen gör dig frustrerad och och du känner dig begränsad. Det här blir antingen ett tillfälle för er att förändra något för att röra er framåt i relationen, eller också blir det en tid för avslut. Nu behöver du följa ditt hjärta och göra det som får dig att må bra.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det blir en rörig vecka. Nu har du så mycket planerat att du varken vet ut eller in, vilket gör dig virrig och förvirrad. Risken är att du glömmer bort ett viktigt åtagande och dubbelbokar dig. Strunta i ärenden du kan skjuta på till senare och satsa på att hålla dina löften. Skulle det trassla till sig blir du dock snabbt förlåten.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det är bara att ge sig upp på hästen igen. Veckan inleds med en besvikelse. Det går inte riktigt på det sätt du önskar. Undvik att älta situationen, ta nya initiativ istället! Veckan kommer även med ett fint skifte i energi. Du kommer bättre i kontakt med dina känslor och blir mer flexibel. Nu kan du verkligen lita på magkänslan.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du kämpar på! Under veckans första dagar kan det kännas som att du tar två kliv tillbaka för varje framsteg du gör. Låt inte ett mindre bakslag förstöra för självkänslan, du har fortfarande kommit en lång väg! Mitten av veckan ser fin ut för en dejt, men bara om du vågar testa något nytt och har ett öppet sinne.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu blir det trassligt. Under veckans första dagar finns det en risk att du stressar upp dig ovanligt mycket. Minsta e-mail känns överväldigande, varenda notis på din hemskärm känns som ett hot. Ta pauser och försök vila när du kan. Nu är det skärmfri tid som gäller! Till följd av stressen riskerar du nämligen att missa viktiga planer, så håll koll på kalendern!

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du får inte vara dumsnål nu. Under veckans första dagar tänker du med plånboken. Och absolut, det här är inte en tid för stora inköp. Men det kanske inte heller är en tid för att missa en rolig middag, bara för att ha någon hundralapp över. Försök hitta ett sätt att spara, utan att kompromissa med ditt sociala liv. Mitten av veckan kan komma med en oväntad inbjudan.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, var snäll mot dig själv. Nu drar folk i dig från alla håll, du har en enorm press på dig och vill gärna vara alla till lags. Spoiler alert: det går inte! Det betyder inte att du ska krypa ihop på rummet och ge upp, men att du behöver gå in i det du gör med en hälsosam inställning. Gör ditt bästa och kom ihåg att ditt mentala och fysiska välmående går först. Folk kommer alltid ha åsikter!

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, ibland kan ett bakslag vara den bästa vägen framåt! Under veckan dealar du med en motgång, kanske är det så att någon har avvisat dig? Ett nej var kanske inte det du ville höra, men det kan visa sig att det är exakt vad du behöver. Den här situationen var kanske ändå inte gjord för dig, och nu blir det tydligare vilken väg du ska ta för att komma vidare.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.