in

Veckans horoskop: 31 oktober – 6 november

baptiste mg sq34HN riZ8 unsplash 1
Foto: Baptiste MG / Unsplash

Ny vecka, nya utmaningar! Någon behöver chilla, en annan behöver våga och för vissa blir de kommande dagarna riktigt dramatiska. Nyfiken på vad just du har att vänta? Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du lever farlilgt!
 • Oxen: Någon längtar efter din uppmärksamhet.
 • Tvillingarna: Bli bättre på att prioritera.
 • Kräftan: Det krävs en annorlunda lösning.
 • Lejonet: Strunta i vad andra tycker om dig.
 • Jungfrun: Se över dina utgifter.
 • Vågen: Är man med i leken får man leken tåla.
 • Skorpionen: Kompromissa inte.
 • Skytten: Gör dig redo för att tackla utmaningar.
 • Stenbocken: Du gör något utan att själv förstå varför.
 • Vattumannen: Ta en risk!
 • Fiskarna: Våga vara en gröngöling.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du lever farligt. Veckan kommer med en längtan efter mystik och spänning – du blir uttråkad av allt som är stabilt och tryggt. Framförallt kan detta prägla ditt sociala liv, nu dras du till sammanhang som utlovar något nytt eller annorlunda. Kanske blir det en dejt med någon du inte har ett dugg gemensamt med, enbart för att personen osar mystik och djup.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, överraska någon! Nu är det dags för dig att sköta din del i att en relation ska kännas kul igen. Någon längtar efter din uppmärksamhet, men har svårt att kommunicera det. Försök strössla lite spänning över vardagen, var extra lyhörd och bjud på dig själv! Kanske är det läge för en sån naken-sushi-överraskning de gör i filmer?


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, att prioritera rätt är A och O. Det är klart att vardagen känns tung som bly när du bränner ut dig själv med sociala tillställningar dagarna i ända? Nu behöver du hitta en balans mellan vardagssysslor och roliga aktiviteter. För någon kan veckan även komma med en uppenbarelse och du ser saker ur ett annorlunda perspektiv.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, ge inte upp! Du är i en period som präglas av kreativt arbete och nya idéer, men veckan kommer med en viss frustration och du har svårt att komma loss. Kanske är det något som skaver, utan att du kan sätta fingret på vad. Nu behöver du leta efter annorlunda lösningar, leta inspiration på nya håll och kämpa lite extra.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, slappna av. Under veckan präglas tillvaron av lite väl mycket tankar på vad din omgivning tycker. Absolut, det kan vara klokt att be om råd innan du gör något galet. Du ska dock se upp för att låta idéer om status och trender hindra dig från att göra något du egentligen vill. Det är fullt rimligt att vara ocool!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du behöver chilla. Först och främst; se över dina utgifter. Du är kanske supersugen på att göra ett knasigt impulsköp, men det ser inte ut att bli tillräckligt tillfredsställande för att det ska motivera en personlig konkurs. Just nu är du även extra benägen att säga märkliga saker när du är nervös, försök tänk dig för innan du pratar.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du leker med elden. Nu dras du till spännande personer och situationer, men är man med i leken får man leken tåla. Du kan vänta dig en hel del svårtydda signaler och oberäkneliga beteenden i veckan. Det bör inte komma som en jättechock att det här kan skapa mycket frustration hos dig.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, vakta ditt hjärta. Under veckan faller du lätt offer för någon annans irrationella handlingar. Du försöker kanske ha en förlåtande eller förstående approach, men se upp för att kompromissa med dina egna behov och känslor. Det finns dock en liten chans att det här istället kan vara något positivt, och isåfall har du en överraskning av vänta!


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu behöver du vara stark. Det behöver inte vara så dramatiskt som det låter, men veckan kan komma med ett antal utmaningar. Det kan röra kritik som landar fel eller oväntade uppgifter som känns överväldigande. Bygg upp en stark sköld och ställ in dig på obekväma situationer. Du kommer klara det!


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, vissa saker går bara inte att förklara. Under veckan chockar du både dig själv och din omgivning med ditt agerande. Du drar dig åt oväntade håll, som du knappt själv kan förstå. Plötsligt vill du dejta den där supermärkliga personen, fly från en jättetrevlig tillställning eller sadla om till konstnär. Konstigt och rebelliskt blir det!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du måste våga för att lyckas. Veckan kan överraska rejält, framförallt när det gäller din karriär. Du ser dock ut att drabbas av motstridiga känslor inför något, eftersom du är rädd för att ta en risk. Hjärna och hjärta spelar inte riktigt i samma lag nu, men det kan vara smart att göra något annorlunda. Du behöver dock inte gå hela vägen, finns det sätt att bara doppa tårna?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, ett äventyr väntar runt hörnet. Först och främst behöver du dock ändra dina rutiner! Du har kanske en längtan efter något större, något utmanande och nytt – och veckan är här för att sätta den bollen i rullning. Det kräver dock att du vågar anta rollen som nybörjare, och att du är ödmjuk inför att göra fel.