in

Veckans horoskop: 31 maj – 6 juni

giorgio trovato tB0XUDIyi k unsplash 1
Foto: Giorgio Trovato / Unsplash

Juni drar igång i full fart, och första veckan kan bli riktigt tursam somliga av er. Nyfiken på vad just du kan vänta dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du blir ansiktet utåt för empati.
 • Oxen: Nu kanske ni går från bekanta till nära vänner?
 • Tvillingarna: Var stolt över dina bedrifter!
 • Kräftan: Nu lättar trycket.
 • Lejonet: Du behöver sätta rimliga gränser inom dina relationer.
 • Jungfrun: En ytlig relation kan bli något mer.
 • Vågen: Du skapar rutiner som håller i längden.
 • Skorpionen: Världen är ditt ostron!
 • Skytten: Fira din relation!
 • Stenbocken: Gör plats i kalendern för lite dejting.
 • Vattumannen: Cash is king.
 • Fiskarna: Bjud ut någon på dejt.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, välkommen in i en riktigt mjuk vecka. Du får ökad förståelse för din omgivning, speciellt din familj eller någon du bor med. Mitten av veckan är optimal för den som är redo att förlåta och gå vidare, eller kanske väntat på en ursäkt. Men glöm inte bort dig själv, du förtjänar minst lika mycket av din egen förståelse och förlåtelse som din omgivning gör.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kan bli riktigt kul! Du kommer märka att du blir riktigt populär, och att människor kontaktar dig mer än vanligt. Nu har du energi över åt umgänge, så varför inte fira in sommaren i någon mysig park? Det här är en fin tid för dig som vill fördjupa din kontakt med någon. Hur kan du ha missat att en av dina bekanta är så rolig? Vem vet, hen kanske kan bli en riktigt nära vän?

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, äntligen får du lite utdelning för allt ditt hårda jobb! Nu är det dags att visa upp det där projektet du jobbat på, avsluta terminen med en skön ledighet eller be om en löneförhöjning. Veckan kan också komma med riktigt spännande möjligheter på karriärfronten. Det här är generellt en ja-sägar-vecka. Go for it!

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu är det dags att du kryper ur ditt skal. Den senaste tiden har saker kanske inte flutit på som ett rinnande vatten, men nu börjar saker se ljusare ut. Veckan kommer med en påminnelse om hur långt du kommit, men att din personliga utveckling är långt ifrån över. Ge dig själv en klapp på axeln och njut av de små sakerna som faktiskt går din väg.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du kan inte äta kakan och behålla den. Den här veckan handlar till stor del om dina relationer, och hur du kan sätta hälsosamma gränser inom dem. Reflektera kring hur du låter andra människors mående påverka dig, och hur du uttrycker dina känslor. Det kan kännas tufft att behöva kompromissa, men du behöver hitta ett sätt som funkar för att dina relationer ska hålla i längden.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, relationer har kanske inte stått längst upp på agendan på ett tag. Men veckan är här för att ändra på den saken! Det här är ett tecken för dig att ta dig ut ur huset mer, och du kommer märka att det uppsattas av andra. Det är även en fin vecka för dejting, nu kan en ytlig relation förvandlas till något mer.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu börjar du få in ett riktigt flyt. Rutiner är något du längtat efter länge, och nu blir det äntligen lite lättare att hålla sig till dem. Du kommer också se sambandet mellan ditt mående och din produktivitet, och nu börjar saker och ting falla på plats. En god natts sömn och en stor frukost är key för ett nice work flow, som de gamla grekerna brukade säga.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, gör dig beredd på att duschas i positivitet och inspiration! Veckan är här för att visa dig nya sätt att göra saker på, samtidigt som trycker lättar från dina axlar. Det här är en perfekt tid för dig att utforska din kreativitet, varför inte anmäla dig till den där keramikkursen du varit sugen på? Världen är ditt ostron, och du kommer snart känna förändringarnas vingslag.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det här blir en vecka med fokus på familj och kärlek. Kanske ska ni bli fler – är det du eller en kusin som är gravid? Det här är en tid för att fira kärleken, vem fan kom på att man skulle sluta fira månadsdagar bara för att man varit ihop i tre år? Hitta på en anledning till att fira din relation till någon, oavsett om det är en syster eller partner.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, gör plats i kalendern åt lite dejting! Veckan kommer med en riktig boost åt ditt kärleksliv, och du kan se fram emot en rolig träff. Det här är ett perfekt tillfälle för en tinderdejt i det gröna, eller lite kvalitetstid med en partner som hamnat lågt på priolistan under de senaste veckornas stressiga schema. Kommunikationen er emellan är riktigt bra nu, och en gemensam jargong känns extra viktigt.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, tid är pengar. Och nu kommer det visat sig att du investerat väl. Du börjar komma igång riktigt bra, och din produktivitet lönar sig. Kanske får du bokstavligt talat ekonomisk utdelning för ditt hårda arbete! Det kan även komma i form av en möjlighet som visar sig vara lukrativ längre fram – veckan blir hur som helst lönsam.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, äntligen går saker din väg. Universums signaler blir lättare att tolka, och veckan kan bjuda på ett och annat tecken från ovan. Det här kan bli en riktigt rolig vecka, inte minst på kärleksfronten. Nu tänds din gnista till liv igen, varför inte bjuda ut någon på en dejt?

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.