in

Veckans horoskop: 31 januari – 6 februari

freestocks kmvEU M yj8 unsplash
Foto: Freestocks / Unsplash

Veckan kommer med ny energi och sätter en hel del bollar i rullning! Vad du kan vänta dig av de kommande dagarna? Läs veckans horoskop för att ta reda på allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du är någon att lita på.
 • Oxen: Du behöver vara en ledare.
 • Tvillingarna: Helgen bjuder på lite romantik!
 • Kräftan: Stora förändringar väntar.
 • Lejonet: Helgen är som gjord för en dejt.
 • Jungfrun: Du har världens flyt.
 • Vågen: Nu påbörjar du ett kreativt projekt.
 • Skorpionen: Garderoben ska rensas.
 • Skytten: Fortsätt researcha någon B-kändis privatliv, du får säkert nytta av det någon gång.
 • Stenbocken: Behöver du bli bättre på att hålla i plånboken?
 • Vattumannen: Prioritera dig själv!
 • Fiskarna: Du måste sätta gränser.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan bjuder på en rad möjligheter! Nu är du redo för något nytt, men exakt vad detta nya skulle kunna vara spelar mindre roll. Nya bekantskaper, nya sammanhang, nya idéer? Vad som helst så länge det känns kul och inspirerande. Du får även en chans att visa en mognare sida av dig själv. Du är någon att lita på, en oumbärlig klippa som ställer upp – både för vänner och på jobbet.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det är nu det gäller. Veckan kommer med möjligheter, speciellt för din karriär. Det kan innebära en chans för dig att visa framfötterna. Ta den! Du kommer behöva anta en ledarroll nu, vilket kan kännas lite obekvämt. Men lyckas du blir utdelningen fin, människor i din omgivning kommer se upp till dig.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan ser ut att bli riktigt inspirerande. Det här är definitivt en tid för dig att testa nya vägar, så säg ja till något annorlunda. Du kan även ha en del funderingar kring framtiden just nu. Men dina drömmar är faktiskt närmre än du tror. Mot helgen finns det fina utsikter på kärleksfronten, en dejt kan bli bättre än du tror.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckan behöver du fundera på hur andra människor påverkar dig. Nu upptäcker du ett mönster i ditt beteende, och det behöver du gå till botten med. Hur har tidigare erfarenheter format dig? Nu sås ett litet frö som kan leda till omvälvande förändringar. Så länge du vågar dyka djupare.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, känn en doft av kärleken! Under veckan kan en ny person träda in i ditt liv. Även om personen inte kommer vara helt lätt att läsa av, väcker hen definitivt ditt intresse. För ett lejon i relation kommer veckan med möjligheter för den som vill tända gnistan igen, helgen är som gjord för en dejt-night.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, spegel spegel på väggen där, säg mig vem som flitigast i landet är! Du såklart, och det visar sig verkligen nu. Du har ett otroligt flyt på jobbet eller i skolan, dina rutiner är vattentäta nu. Det kommer bli en hel del jobb, men du kommer få visa upp dina talanger. Helgen ser ut att kunna bli riktigt romantisk, håller du kanske på att få känslor för någon?

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, gör plats i schemat åt att njuta av livet. Veckan är här för att inspirera dig, nu ska du ägna dig åt kreativa saker ett tag framöver. Det här är en perfekt tid för att påbörja ett projekt. Veckan är dock framförallt här för att påminna dig om att göra saker som är kul. Vardagen kanske känns trist och grå, men kom ihåg att du faktiskt kan göra något åt saken.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du behöver ett lyft. Och det ska du få! Under veckan är det dags för dig att göra dig av med negativa energier. Vad sägs om att rensa garderoben? Att slänga en planta för att må bra kan verka banalt, men nu behöver du göra dig av med gammalt skräp för att känna dig trygg och bekväm.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, hänge dig åt dina intressen! Ta vara på alla idéer du får. Gör research på allt som verkar intressant, fortsätt samla information och gräv ner dig i olika ämnen. Det spelar ingen roll om det är produktivt eller inte , det gynnar dig ändå! Mot slutet av veckan kan du få problem med att uttrycka dig, vilket kan leda till missförstånd.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du är riktigt shoppingsugen och har bra chanser att göra fynd, speciellt under helgen. Men du behöver också fundera över din ekonomi. Vad gör du egentligen med dina pengar? Behöver du kanske bli bättre på att hålla i plånboken, eller bli mindre snål?

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu sker saker och ting på dina villkor. Du får ork att ta tag i saker och är på ett riktigt socialt humör. Människor dras till dig som aldrig förr! Men med makten i dina händer bör du även reflektera lite över vad du gör för din egen skull. Vem ska värna dina intressen om inte du?

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu behöver du släppa taget. Veckan är här för att sätta tydliga gränser, du behöver reflektera kring vad som är ditt ansvar och vad som inte alls är det. Visst, du vill finnas där för andra. Men du kan inte bära en massa skit åt folk hela tiden. Du har svårt att släppa taget om en situation som verkligen sätter käppar i hjulet för dig, kanske utan att du ens vet om det.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.