in

Veckans horoskop: 31 augusti – 6 september

disruptivo DokE5D4GbDk unsplash 1
Foto: Disruptivo / Unsplash

September drar igång med en fullmåne, och det påverkar varje stjärntecken på olika sätt. Nyfiken på vilka planer månen har för just dig? Veckans horoskop är här! Mer

 • Väduren: Du får ett spännande sms.
 • Oxen: Hur kan du bli en bättre kompis?
 • Tvillingarna: Du tvingas improvisera!
 • Kräftan: Ge dig ut på okänt vatten.
 • Lejonet: Lova inte saker som du inte tänker fullfölja.
 • Jungfrun: Ta in andras känslor och perspektiv.
 • Vågen: Lätta på hjärtat!
 • Skorpionen: Spela dina bästa guilty-pleasure-låtar.
 • Skytten: Sluta jämföra dig själv med andra!
 • Stenbocken: Vad är egentligen bäst, en orgasm eller att bocka av saker på sin to-do-list?
 • Vattumannen: Är du the mom friend?
 • Fiskarna: Var din egen bästis.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckans tråkiga nyhet är att du kommer må jättedåligt de första dagarna. Du blir sugen på att gå i ide och blocka alla du känner. Gör inte det! Veckans positiva nyhet är nämligen att du kommer få ett sms från din crush, alternativt en bra respons på ett du själv skickar.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan kan det vara värt att tänka lite på vilken roll du spelar i dina vänners liv. Är du någon som ofta finns där och stöttar, the mom friend eller en stämningshöjare? Du kan omöjligen vara allt åt alla, men det kan vara värt att reflektera lite kring på vilka sätt du kan bli en bättre vän.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan kommer med en utmaning. Kanske är det ett seminarium du inte var förberedd på, en tuff arbetsuppgift eller ett erbjudande med både för- och nackdelar? Du kommer att testas, men det kan vara ett tillfälle för dig att verkligen skina med din förmåga att improvisera.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du söker efter ett syfte och mening i allt du gör – utan närmare framgång. Det är okej att ägna sig åt en del ytligheter. Det finns även en risk att du ger dig ut på en jakt efter svar som kanske inte är tillgängliga just nu. Acceptera att du kanske inte kommer kunna veta allt om allt och att det kan vara okej att ge sig ut på mer okänt vatten.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det är bättre att vara ärlig med vad du vill och riskera en konflikt än att lova saker du inte kan hålla i längden. Att dedikera sin tid och energi till något eller någon kan vara krävande, och om du inte är redo är det bättre att avstå snarare än att ge falska förhoppningar.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan handlar allt om kompromisser. Du måste kanske reflektera lite kring hur bra du egentligen är på att se saker ur andras perspektiv. Du har mycket empati, men under veckan måste du vara noga med att tänka en extra gång på andras upplevelser och känslor.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan behöver du reflektera lite kring dina rutiner. Är det dags att stänga av mobilen några timmar under dagen? Dags att faktiskt börja med matlåda en gång för alla? Veckan är även ett bra tillfälle att lätta på hjärtat och få din röst hörd. Nu blir det lättare för dig att formulera saker som tidigare känts svåra att prata om.

Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, stannar du någonsin upp och tänker över vad du lägger din tid på? Finns det någon stund mellan jobb, umgänge, familj eller plugg som du faktiskt lägger energi på att göra saker för din egen skull? Saker som du tycker är kul? Under veckan bör du unna dig att köpa hem den där glassmaken din sambo hatar, och spela musiken dina vänner stänger av så fort du sätter på.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, hur klyschigt det än låter behöver du sluta jämföra dig själv med andra. Alla kan inte vara superframgångsrika influencers som bor i innerstan och jobbar med media. Ditt värde baseras varken på ditt följarantal på Instagram eller arbetsinsats.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, att du får ångest av att slösa din tid på att scrolla på sociala medier är en underdrift. Under veckan behöver du sluta prokrastinera och få lite saker gjorda. Du kommer inte må bra igen förrän du kan checka av lite saker från din to-do-list.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan behöver du reflektera lite kring hur generös du är. Är du kanske den som ber om en swish på tio kronor fastän du har pengar på kontot eller är du kanske lite väl givmild ibland? Ta hand om dina egna behov först och främst, men när de är mötta kan det vara bra att lägga lite pengar på någon annan.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, reflektera gärna kring hur du pratar om dig själv. Om du ofta slänger dig med skämt som är på din egen bekostnad kan det påverka din självbild undermedvetet. Var snäll mot dig själv! Det kan låta hur cheesy som helst, men i slutet av dagen behöver du vara din egen bästa vän.