in

Veckans horoskop: 30 november – 6 december

jakob owens B5sNgRtYPQ4 unsplash 1
Foto: Jakob Owens / Unsplash

Månaden tar fart på ett minst sagt dramatiskt vis. Nyfiken på hur dina första dagar av december kommer bli? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Någon döljer något för dig.
 • Oxen: Du känner dig svartsjuk och avundsjuk.
 • Tvillingarna: Välj dig själv först.
 • Kräftan: Praktisera social distansering.
 • Lejonet: Sök tröst hos en vän.
 • Jungfrun: Du genomgår en kris.
 • Vågen: Du flyr vardagen.
 • Skorpionen: Det blir ett ”bra” samtal med ett ex.
 • Skytt: Sluta var så självupptagen!
 • Stenbocken: Du är stressad! Skriv dagbok.
 • Vattumannen: Stanna eller gå.
 • Fiskarna: Titta på SVT:s ”Öppet arkiv”.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan kan du förvänta dig en hel del drama. Det är något du behöver få sagt, och hittar du den möjligheten kan du mycket väl röra om en del i grytan. Var dock tydlig med budskapet, risken är annars att du kryddar på ett sätt som sätter käppar i hjulet för dig själv. Det kan även röra sig om att någon döljer något för dig.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du måste sluta jämföra dig så himla mycket med dina vänner! Veckans tema är både svartsjuka och avundsjuka, och du klär dessvärre fruktansvärt i båda. Men varför kan din kompis inte sluta lägga ut störiga bilder på sina perfekta ben på insta? Just nu känner du dig dessutom lite besatt av någon, vilket framhäver en del trista sidor hos dig.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, att du är självcentrerad är väl egentligen ingen nyhet. Och nu ska du få gotta dig i det karaktärsdraget ännu lite mer! Under veckan behöver du verkligen prioritera dig själv och dina viljor. Kanske har det varit lite väl många kompromisser på senaste? Fokusera på din karriär eller ditt mående. Och ni singlar, sluta tråna efter en partner.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det är något som inte stämmer. Kanske beror det mängderna alternativ fakta du tar del av? Under veckan behöver du verkligen dubbelkolla dina källor innan du får panik över att något fruktansvärt ska hända. Det kan bli en tuff vecka över lag, och antagligen har du väl foten i munnen också. Håll dig undan från folk.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du har en dramafylld vecka framför dig! What’s not to like? Kanske blir någon trött på att du är en diva och ryter ifrån? Det kan även röra sig om en gammal situation som flyter upp mot ytan igen, så sök tröst hos en vän. Du har även precis trätt in i en period där saker och ting måste kännas kul för att du ens ska vara minsta intresserad.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, att påstå att du genomgår en kris är en underdrift. Under veckan ställs saker och ting på sin spets, och du får nog! Kanske känns hemmajobbet eller plugget meningslöst? Du blir sugen på att hoppa av allt och byta bana. Men det kan även kännas lite inspirerande – insikten om att du faktiskt kan ändra dig när som helst och hitta på något nytt.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu är du riktigt uttråkad. Din vardag har nog aldrig, utan att överdriva, känts så här trist? Tur att du kan ägna dig åt lite gammal hederlig eskapism! Försök dock att undvika destruktiva medel, kanske räcker det med ett ”bra samtal” eller en ny tv-serie?


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, kan det vara så att din jakt på spänning i vardagen har rört dig mot kontroversiella territorier? Under veckan är du en halv impuls från ett tårdrypande samtal till ett ex. Plötsligt får du tid över att övertänka ungefär allt du någonsin gjort och grämas över gammalt groll. Som grädde på moset har du säkert glömt att skicka någon tråkig faktura!


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan blir du varse om varje snedsteg du gjort inom en nära relation. Kanske har det varit lite väl mycket me-time på senaste, och någon i din närhet känner sig bortglömd. Överraska med en bukett rosor och försök jobba på att se personer i din omgivnings behov.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, välkommen in i en god vecka fylld med stress. Nu känns allt väldigt rörigt, och det blir svårt för dig att se klart. Kanske fastnar du lite väl länge i fel detaljer? Lägg undan det du inte klarar av just nu och försök spara något till senare. Det här kan dock bli en väldigt fin vecka för dagboksanteckningar, ifall du funderat på om Bridget Jones faktiskt hade rätt när hon skrev ned sina misstag.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan bjuder på två alternativ gällande ditt kärleksliv. Antingen är det dags att säga hejdå för gott till den person du bara sms:ar när du ligger hemma uttråkad. Eller, så finns det en riktig chans till romans. Du vet nog själv svaret på den frågan och precis som Carola behöver du stanna eller gå.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har en känslofylld vecka att se fram emot. Allt som rör ditt ursprung och familj känns lite touchy, och nostalgin smyger sig på som aldrig förr. Ta det lugnt, försök att vara snäll mot dig själv och gör saker som känns trygga. ”Öppet arkiv” på SVT play, någon gammal favoritglass från barndomen och ett långt bad står på agendan.