in

Veckans horoskop: 30 mars – 5 april

veckans horoskop 29 mars
Bild: Priscilla Du Preez / Unsplash

Även om veckan till största del tillbringas i hemmet för de flesta, råder delade meningar om hur tiden ska fördelas. Någon saknar sina vänner lite extra, en annan fyndar en ny soffa och en tredje börjar tycka att jobbet faktiskt är kul. Veckans horoskop är här för att reda ut hur just du ska anpassa dig till social distansering och alldeles för mycket tid i hemmet. Mer

Veckans horoskop i korthet:

Väduren: Du förvandlas till en idéspruta. 
Oxen: Bekänn din kärlek och köp en ny soffa. 
Tvillingen: Äntligen är det din tur att komma igång med yogan och hemgjorda bowls. 
Kräftan: Storslagna gester och en skarp magkänsla står på tapeten. 
Lejon: De flesta saknar socialt umgänge. Men kanske allra mest du. 
Jungfru: Sovrummet blir plötsligt spännande igen. 
Vågen: En objektiv källa rekommenderar att du ägnar veckan åt att studera astrologi. 
Skorpionen: Du behöver antagligen tänka om gällande en sommarbudget. 
Skytten: Berätta för någon att du älskar hen!
Stenbocken: Jobbet blir din flykt från oro. 
Vattumannen: Ring ett syskon. 
Fiskarna: Be om förlåtelse. 

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan ser ut att bli inspirerande. Du får en kreativ push och vågar drömma stort, nu blir det enklare för dig att formulera nya idéer och tankar. Om du på något sätt jobbar med kommunikation eller digitalt så kan veckans inspiration gynna dig ordentligt i längden, och leda till något större. Men bara om du faktiskt sätter dig ned och får något gjort. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, hur mycket tid har du inte spenderat på att scrolla igenom diverse shoppingappar på senaste? Under veckan har du goda chanser att göra ett kap! Skit i företagen som försöker kapitalisera på pandemin och satsa på någon av alla hundra secondhand-sidor. För dig som har en liten förälskelse ser helgen tursam ut, så lyft på luren och lätta ditt hjärta. Tänk positivt! Om hen dissar dig riskerar ni ändå inte att springa in i varandra på några månader. 


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan lyckas du äntligen bocka av lite grejer på din to-do-list. Har du ångest över din prokrastinering medan alla andra verkar läsa tre böcker i veckan, laga stora middagar och få igång en yogarutin? Den här veckan är det din tur att klara av ett större projekt! Du får mer energi och veckan rymmer både garderobsutrensning som pedikyr. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, att påstå att din intuition är aktiv skulle vara en underdrift. Just nu är du extra känslig, och plötsligt kan du relatera till alla inlägg om “vibes”. Var försiktig med att göra en höna av en fjäder, och avvakta hellre om något inte känns helt rätt. Veckan kommer dock med ett fokus på dina relationer, och nu är den perfekta tiden för en storslagen gest. Tänk utanför boxen och överraska någon av dina nära, i den mån det går i dessa tider. 


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan slås du hårt av saknaden till dina vänner. Du drabbas av sällskapssjuka och allt du vill är att ta dig ut och umgås. Försök visa din kärlek och uppskattning på mer kreativa sätt, skriv en hyllning på mail och kolla film tillsammans via Skype. Helgen har goda utsikter för dig som vill testa någon ny hälsorelaterad trend i hemmet, kanske blir det en träningsrutin i hallen eller ett storkok som räcker till matlådor veckan ut?


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, veckan ser ut att bli riktigt het. Om du är en av de lyckligt lottade med en nice partner att umgås med under karantän, kan ni nu roa er med att uppa erat sexliv lite. Tänk efter om det finns något du velat pröva, eller researcha lite för inspiration och ta det till sänghalmen. För en singel råder det vanliga, häll upp ett hett bad och ta med en vattenfast vän. En singel på hjärtkross-humör måste även se upp för impulsköp under veckans gång. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan blir idérik och inspirerande. Du söker extra mycket intellektuell stimulans, och det här är en perfekt tid för dig som behöver en ny hobby att grotta ner dig i. Sök upp onlineklasser och bilda dig! Ämnet kvittar, men det finns en liten chans att du känner dig mer spirituell och att det lutar åt astrologi, tarot eller kristaller. Och om det är något du ska lägga pengar på under den kommande tiden blir det böcker, du har lättare att lägga fokus på läsning nu. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under tider som dessa känner vi oss lätt berättigade att “unna oss”. Men under veckan blir det mer fokus på vad du behöver, snarare än vad du vill ha. Det är dags för lite finansfokus, och det kan vara värt att se över om det finns något du kan skära ned på kostnadsmässigt. Veckan rymmer även en del tid för nätdejting, och du är sexigare än någonsin med dina rappa svar.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, början av veckan riskerar att bli lite deppig. Du svävar lätt iväg i tankarna, och målar upp bilder som kanske inte är helt realistiska. Försök att inte övertänka för mycket, även om det är svårt när man tillbringar så mycket tid med sina tankar som nu. Veckans räddning blir dock en stor dos kärlek. Nu känner du dig mer benägen att vara lite romantisk och gullig, så skicka ett handskrivet brev till en bästis och säg de tre orden till din partner några gånger extra. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckans jobb går som smort. Du känner dig lite extra påhittig och lösningsorienterad, och nu kan det vara värt att tänka lite utanför boxen. Ditt arbete blir nu en flykt från oro, och dagliga rutiner känns lättare att genomföra. Lördag blir extra tursam, och med hjälp från dina vänner kommer du extra långt. Det kan finnas någon i din närhet som behöver lite extra stöd just nu, även om hen själv aldrig skulle erkänna det. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan förvandlas du till ett litet energiknippe. Nu behöver du ta rodret och anta ledarrollen, många söker sig nämligen till dig för stöd och hjälp. Det ligger mycket fokus på ditt grannskap och närområde nu, så varför inte göra en god gärning i trapphuset, dela din morgontidning med en gamling eller erbjuda din arbetskraft? Det här är även en bra period för dig att bonda lite extra med ett syskon, så ring upp hen om du har ett. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan är perfekt för dig som har en någon att be om ursäkt till. Eller kanske är det du som väntar på ett telefonsamtal? Under veckan kommunicerar du, och det är dags att gå vidare från gammalt groll. Låt inte din stolthet eller skam komma i vägen för dig, be om hjälp när du behöver det och sträck ut en hand till någon annan. Du blir lite tröttare nu, och drömmer kanske en del. Försök acceptera att god sömn går i perioder, och att det inte är hela världen om du har några svårare nätter.