in

Veckans horoskop: 30 maj – 5 juni

kevin laminto GwD3z579c94 unsplash
Foto: Kevin Laminto / Unsplash

Juni gör intåg på stjärnhimlen och kommer med en hel del spännande uppmaningar. Nyfiken på vad det betyder för just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Skriv en bok!
 • Oxen: Belöna dig själv för allt slit.
 • Tvillingarna: Vem vill du vara?
 • Kräftan: Du behöver ta hand om dig själv innan du ser efter andra.
 • Lejonet: En ny dröm dimper ner i knät på dig.
 • Jungfrun: Du behöver tänka om.
 • Vågen: Lär dig något nytt, så lär du dig en hel del om dig själv på köpet.
 • Skorpionen: Lär av dina misstag.
 • Skytten: Vad är det för spännande person du ska träffa?
 • Stenbocken: Sätt igång bara.
 • Vattumannen: Strunta i vad omgivningen tänker, vad vill du?
 • Fiskarna: Du behöver inte använda ord, visa vad du känner istället!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, hur uttrycker du dig egentligen? Det är något du kan fundera på under veckan. Det kan nämligen uppstå fina möjligheter för dig, men då blir det avgörande hur du formulerar dig. Det här är överlag en bra vecka för formuleringar av olika slag, nu gör du dig riktigt bra med ord. Kanske dags att ta upp dagboksskrivandet igen, eller varför inte påbörja en roman när du ändå är igång?

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ibland får man fira att man överhuvudtaget är på väg någonvart – även om mållinjen känns långt bort. Du är inne i en fas som känns rätt så tråkig, och kan ha svårt att se din utveckling. Acceptera att vissa processer tar längre tid, och att grundjobbet är viktigt. Fira ditt hårda jobb och belöna dig själv för ditt slit!

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, låt inspirationen komma inifrån. Under veckan kan du mycket väl kläcka en och annan fin idé, så länge du ger dig själv chansen att tänka efter. Det här är en bra tid för dagboksskrivande, meditation och läsning. Nu handlar mycket om identitet, vem vill du egentligen vara? Kom ihåg att du får ångra dig, det är aldrig försent för att svida om till möbelsnickare.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, hur högt prioriterar du egentligen dig själv? Under den senaste tiden har det blivit uppenbart att du inte kan befinna dig på sju ställen samtidigt, hur gärna du än vill. Du har flängt runt mellan dumpade vänner, jobb och diverse projekt, men kanske glömt bort det viktigaste – dig själv. Avsätt tid för återhämtning, det blir svårt att vara hel när man ger för mycket av sig själv till andra.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan kan ge dig precis den knuff du behöver. Nu längtar du efter något nytt att drömma om, något som ger dig syfte och som du kan fästa siktet vid. Som tur är har universum hört din bön, nu dimper inspirationen ner som en blixt från himlen! Klura på om det finns intressanta sammanhang du kan närma dig, där du kan hitta likasinnade som kan hjälpa dig framåt.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu händer det grejer! Veckan presenterar en spännande möjlighet för dig. Du kommer snabbt behöva ställa om och tänka i nya banor för att få det att funka, vilket dock ser ut att bli en lätt match. Men kom ihåg att vara realistisk när du planerar, underskatta inte tiden ett projekt kan ta.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, slå upp en bok! Nu behöver du vidga dina vyer för att hitta inspiration, vilket gör veckan optimal för lite research. Nörda ner dig i nya ämnen, du kommer upptäcka att det du lär dig kan bli användbart i helt andra sammanhang. Det kan även hjälpa dig att lära känna dig själv bättre, vem visste att du skulle relatera så starkt till något du knappt visste fanns?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du har mycket att lära av dina misstag. Nu är det dags att spola tillbaka bandet för att reflektera kring dina relationer. Finns det situationer du hade hanterat annorlunda idag? Kan du erkänna att du kanske hade fel, även om ditt beteende kändes rättfärdigat där och då? Det här blir en chans för dig att utvecklas mot en mer öppen approach.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, håll ögonen öppna – en riktigt spännande person väntar runt närmsta hörn! Nu får du äntligen tid åt dina relationer, efter att vardagens alla måsten slukat din energi den senaste tiden. Just den här veckan kan bli riktigt magisk på den fronten, nu får du nämligen en riktigt fin nystart. Det kan absolut innebära att en helt ny person gör inträde i ditt liv, vilket är perfekt för en singel.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, det är okej att göra snedsteg. Det kan till och med vara bra! Nu lär du dig som bäst genom att bara göra. Testa dig fram, gå på känsla och våga satsa på nya idéer. Det viktigaste är att du får något gjort, även om du inte har en tydlig vision. Inspirationen kommer på vägen, sätt igång bara!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, bli inte för bekväm. Nu sitter du fast i ett knepigt dilemma. Du vill gärna lägga hjärta och själ i något som känns väldigt kul, men har svårt släppa en gammal uppfattning om hur något ”ska” vara. Det kan kännas tryggt att luta sig mot det som känns tryggt, men nu behöver du utmana dig själv för att det ska bli bra. Försök att fokusera mindre på vad andra tycker och mer på vad hjärtat vill.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, handlingar kan tala tydligare än ord. Du har starka känslor nu (skräll), men är inte helt säker på hur du ska uttrycka dem. Du kanske faktiskt inte ens vet vad du vill få sagt, men på något sätt vill du släppa på trycket. Fokusera på att visa vad du känner istället! Du kanske även behöver tystnaden för att tänka dig fram till saken, ta en simtur och fiska fram ett svar.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.