in

Veckans horoskop: 30 januari – 5 februari

brooke cagle LCcFI 26diA unsplash
Foto: Brooke Cagle / Unsplash

Hur blir veckan för ditt stjärntecken? Veckans horoskop är här! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Tänk ett extra varv innan du agerar på en känsla.
 • Oxen: Du känner dig hemma.
 • Tvillingarna: Ha lite tålamod!
 • Kräftan: Var beredd på stora förändringar.
 • Lejonet: En person i din omgivning beter sig konstigt.
 • Jungfrun: Du behöver kompromissa.
 • Vågen: Stå upp för vad du tycker.
 • Skorpionen: Du kan inte kontrollera allt.
 • Skytten: Det finns en spänning i luften.
 • Stenbocken: Något går inte riktigt som väntat.
 • Vattumannen: Något tar en abrupt vändning.
 • Fiskarna: Du är otålig.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu behöver du tänka ett extra varv. Under veckan finns det en risk att du blir exalterad och lovar för mycket, utan att tänka på att du faktiskt behöver göra det jobb som kommer krävas av dig. Det finns också en risk att några snabba antaganden leder till konflikt. Det finns faktiskt saker du inte känner till.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vad betyder hem för dig? Under veckan blir du påmind om vad som är viktigt för dig när det kommer till trygghet och stabilitet. Men det kan också handla om gamla minnen som får dig att tänka tillbaka. Eller kanske är det så att du börjar känna dig hemmastad i nya sammanhang, och att någon utomstående börjar känns som familj för dig.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, ha lite tålamod. Under veckan är du mer otålig än någonsin – allt som inte händer direkt blir ointressant. Det är synd, eftersom du riskerar att missa viktiga möjligheter om du inte kan vänta med att ta beslut. Du kan nämligen råka hoppa på bollar som egentligen inte är så bra för dig. Mot veckans sista dagar finns det en möjlighet att tidigare okänd information kommer upp till ytan.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu blir något annorlunda. Under veckan får du se en människa eller en situation i ett nytt ljus. Det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt, men var beredd på att få din värld skakad. Mot veckoslutet behöver du se över din ekonomi. Det kan handla om ett större inköp, en extra utgift eller din inkomst.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är det mycket på en och samma gång. En person i din omgivning beter sig konstigt, och du kan drabbas av oväntade känsloutbrott. Det finns även en möjlighet att det är du som är lite oberäknelig, och att du plötsligt vill vända ut och in på tillvaron för att frammana förändring. Under veckans sista dagar nås du av viktiga insikter.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, vilken väg ska du ta? Under veckan tar du ett stort kliv framåt, nu är du verkligen på gång! Tyvärr finns det människor i ditt liv som inte längre vill samma sak, eller som känner sig utanför. Fundera på hur du kan inkludera någon i dina planer, eller hur du kan kompromissa så att ni båda får plats.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, stå upp för vad du tycker! Kanske är det dags att ta det där snacket med vännen som dricker för mycket? Försök dock vara försiktig med att vara för hård mot dig själv eller andra. Mot veckans sista dagar blir du påmind om en situation du glömt bort, eller till och med aktivt förträngt.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du kan inte kontrollera allt! Ibland får människor göra lite vad de vill, även om det kan kännas som en personlig attack mot dig. Under veckan överraskas du av att någon i din närhet beter sig på ett oväntat sätt. Det kan dock vara en positiv överraskning, men det ser ut att göra dig obekväm. Mot veckoslutet når du en milstolpe.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det finns en spänning i luften. För vissa av er kan detta vara något riktigt hett, exempelvis att du upplever en sexuellt laddad kemi med någon. Det ser även ut som att någon av er tar ett första steg! I andra fall kan det dock handla om en helt annan spänning, som snarare rör en passivt aggressiv stämning och outtalad frustration.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig. Under veckan stöter du på problem, och något tar en oväntad vändning. Det kan handla om ett projekt som inte känns särskilt stabilt för tillfället, eller en kompis som blir onödigt sur. Mot slutet av veckan känner du dig extra känslosam.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, ta det lugnt nu. Veckans första tid kräver öppenhet och flexibilitet från din sida, eftersom du står inför stora förändringar. Se upp med att ta imuplsiva beslut under veckan. Mot helgen får du viktiga insikter och ser resultat av något som pågått en längre tid.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, sitt ner i båten. Veckans första tid kommer med en rastlöshet, du vill att saker ska hända nu! Det kan å ena sidan gynna dig genom att du river av ett plåster, men å andra sidan finns risken att du sänker din standard för att du är så otålig. Framförallt kan detta drabba din ekonomi, så se upp för att bjuda hela laget runt. Mot veckans slut närmar sig en deadline, som du kanske inte är helt förberedd inför.