in

Veckans horoskop: 30 december – 5 januari

quentin grignet vwYrQQFoE k unsplash 1

Årets viktigaste och inte minst sista kväll är snart här. Vem ska dansa på ett bord, vem bör unna sig lite kaviar och vem ska ställa in alla planer och stanna hemma? Veckans horoskop är här med all info om din nyårsafton! Mer

Ditt nyår i korthet:

 • Väduren: Vakna utvilad den 31 december för att maxa ditt nyår.
 • Oxen: En vän kan bli något mer på tolvslaget.
 • Tvillingarna: Släpp prestationsångesten inför nyår!
 • Kräftan: Ställ in allt!
 • Lejonet: Bord är till för att dansas på.
 • Jungfrun: Släpp tanken på att slippa spy på tunnelbanan och lägg aftonen i ödets händer.
 • Vågen: Sjukskriv dig från sociala måsten.
 • Skorpionen: Du får en sexig nyårsafton.
 • Skytten: Du suktar efter något äkta.
 • Stenbocken: Inte för att jinxa något… men nyår 2020 kan bli det bästa på tolv år.
 • Vattumannen: Ge dig själv en klapp på axeln.
 • Fiskarna: Du blir kärlekskrank och lite desperat.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan kommer du känna dig mer retsam än vanligt. Du vill få saker gjorda, och det snabbt. Alla tröga som inte fattar allt direkt kommer gå dig på nerverna, och då finns det en risk att du kastar ur dig något utan att tänka dig för. Att tala från hjärtat och säga vad du verkligen känner kommer bli svårt runt nyår, så var beredd på missförstånd. På nyårsafton finns även en risk att du känner dig lite extra trött, så se till att vila upp dig ordentligt om du siktar på en never ending rövarkväll. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, gör dig redo för att avsluta året med en skräll! Under veckan kommer allt intensifieras. Du går all in i allt du tar dig för, och det finns stor chans att du blir indragen i planeringen av någon nyårsmiddag. Då kan det bli så att veckan till största del handlar om att leta rätt på det perfekta Crème brûlée-receptet. På själva nyårsafton får du en fin kväll, och du kommer uppskatta dina vänner lite extra. Det kan till och med vara en bekant som du känt ett tag som blir din nyårskyss, och det kan leda till något mer. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, ditt årsslut blir riktigt sexigt. Du är i ditt bästa flört-mode, och du känner dig öppen för det mesta. Ditcha kompisarnas nyårsfirande för att följa med en bekant till en efterfest på okänd plats? Gärna! Du kommer få en viss prestationsångest kring nyår, och speciellt när det kommer till en sån där jobbig “toppen och botten med året”-runda. Glöm inte att nyårsafton är vilken dag som helst, och att du varken måste rå hem den hetaste nyårskyssen eller “pris för galnast historia” om det gångna året. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, nu mår du piss. Alla har storslagna planer för att ringa in året och du vill inte vara sämre. Men innerst inne vet du att det enda du vill är att befinna dig på en intim middag med dina tre närmsta och vin i mängder. Varför fattar? Inte? Folk? Att fester är ute? En intim kväll med din partner eller bästis kan bli bättre än någon fest någonsin, så att ställa in allt i sista minuten och bjuda hem någon kanske inte är så fel.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, försök slappna av lite nu. Senaste tiden har varit väldigt stressig och med mycket att göra, men nu går vi in i en bättre period. På nyårsafton hittar vi dig dansande på ett bord någonstans. Och det spelar ingen roll om det är en bardisk på en klubb eller ett köksbord hemma hos dig. Dans på bord blir av oavsett vad. Men! Akta dig för drama runt nyår. Du kommer nämligen ha lite närmare till humörsvängningar och att känna dig irriterad, så pick your fights. 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, se till att du inte stressar upp dig för mycket nu. Du som obotlig perfektionist ser gärna att nyår toppar resten av årets kvällar, och dina förväntningar är skyhöga. Allt måste bli sådär lagom spårat så att det ändå känns galet och kul, utan att gränsa till äckligt och spya på tunnelbanan. Slappna av! Låt kvällen guida dig, du kan faktiskt inte styra allt. Det finns även goda chanser att du har siktet på någon lite speciell, och lyckas du håva in en tolvslagskyss så kan den leda till mycket mer. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan kan bli hektisk. Du vill gärna multitaska nu och hinna med allt. Svara på mail under en lunch med din mamma, shoppa efter en nyårsklänning du inte har råd med samtidigt som du har ett terapisamtal med din bästa kompis på luren. Chilla! Nu handlar det om dig, och ditt mående. Försök hitta tillfällen i vardagen för dig att slappna av och tillåt dig själv att ta lite ledigt från sociala måsten. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu är det dags för lyx. Förtjänar du kaviar och champagne för att ringa in det nya året? Svar: ja. Du kommer ha en del extra energi den sista veckan av 2019, så spendera den på dig själv. Dra till gymmet och lyft lite vikter! Eller lägg dig i badet. Och när det gäller flörtchanserna så ökar de rejält på nyårsafton, är du singel kan det bli en het kväll och har du partner bli sovrummet inte lugnt så att säga. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, äntligen lite klarhet. Senaste tiden må ha varit hektisk, men nu blir du mer målinriktad. Det känns viktigt att göra saker som är äkta, och nyår är inget undantag. Även om du aldrig säger nej till äventyr och nätter som blir mornar så känns allt det där lite blasé nu när året går mot sitt slut. Sitta hemma med nära vänner runt ett bord och prata om det som verkligen spelar roll? Ja tack. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, den kommande veckan bjuder på en ordentlig skjuts nedför Memory lane. Inte för att någon riktigt kan undgå känslan av att allt egentligen var bättre 2015, men du mer än någon förvandlas till kungen av sentimentalitet. Just nu är bokstavligen det enda du tål att prata om vem du var för 6 år sen. Och om någon vill lyssna? Det skiter du fullständigt i. Det spelar liksom inte så stor roll att din kompis var på någon Håkan-konsert för sju år sen. Nu handlar det faktiskt om vad du gjorde 2012. Ps: Du kanske har ditt bästa nyår på cirka tolv år och du kanske bör fria om du är i ett förhållande. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan är all about self love. Även om du drömmer dig bort och har svårt att fokusera kommer det bli lättare för dig att komma till ro med att allt tar sin tid och att alla inte kan vara nöjda hela tiden. Du attraherar människor runt dig lite extra just nu, så var inte förvånad om någon flörtar med dig under veckan. Å andra sidan peakar din självständighet, så att ge dig själv en klapp på axeln på tolvslaget istället för en puss till någon annan kan också vara ett alternativ. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det finns ingen som suktar efter romans som du under veckan. Hur härligt  skulle det inte vara att träffa någon under årets sista natt? Och nej, det är faktiskt inte omöjligt. Dina odds är goda. Det enda skulle väl vara att du är i en smått emotionellt oförberedd tid och skulle behöva jobba lite mer på dig själv innan du kastar dig in i ännu en relation, men vad gör väl det?