in

Veckans horoskop: 30 augusti – 5 september

tandem x visuals re3W3coRzug unsplash 1
Foto: Tandem X Visuals / Unsplash

Septembers första dagar är här! Vad innebär det för ditt stjärntecken? Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Din motivation dalar lite, men det påverkar knappast din sociala förmåga.
 • Oxen: Tjejkväll eller filmmys med dig själv? Frågan kräver ett svar!
 • Tvillingarna: Varför lösa problem när man kan prokrastinera?
 • Kräftan: Du får äntligen ett avslut.
 • Lejonet: Släpp taget även om det känns jobbigt.
 • Jungfrun: Ibland är det kämpigt och då får det vara så.
 • Vågen: Din förmåga att koncentrera dig på ett par vackra ögon? Aldrig varit så bra som nu.
 • Skorpionen: Ja. Att någon ratar din favoritfilm ÄR ett personangrepp.
 • Skytten: En oviss framtid skrämmer dig.
 • Stenbocken: Lita på din magkänsla. Du gör rätt i att avvakta.
 • Vattumannen: Nu får du gå vidare på dina egna villkor.
 • Fiskarna: När ska folk fatta att det är fullt rimligt att sväva i det blå?

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan får en lite kämpig start. Du har svårt att hitta motivation och tappar lätt bort dig i dina känslor. Du känner dig kanske rent av utmattad och orkeslös. Som tur är blir det inte ett långvarigt problem. Redan till helgen är du piggare, och här blir det riktigt socialt och härligt. Kanske blir det till och med lite flörtigt snack med en bekant?

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kommer med ett ultimatum. Nu tvingas du välja – ska du prioritera dig själv eller något som gynnar andra? Kanske är det en dejt som krockar med ett föreningsmöte, eller ett kompisgäng som tröttnat på att du fokuserat på annat den senaste tiden. Helgen ser ut att bli produktiv och din förmåga att organisera är på topp.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, ibland måste även du inse att kakan inte kan käkas och sparas. Veckan blottar en dragkamp mellan ditt hemmaliv och världen utanför. Du känner dig kanske lite trött på alla förväntningar, och struntar därför i att lösa problemet. Det är inte hela världen. Helgen kan dock bli rejält spännande och bjuda på ett riktigt äventyr!

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, detaljer spelar roll. Under veckan behöver du vara noggrann när det kommer till planering av något, annars är risken att det blir lite kaotiskt längre fram. Strunta inte i detaljer! Helgen levererar en sanning eller ett samtal du väntat på länge, och du får äntligen ett avslut. Det kan bli ett lite djupare och riktigt givande snack med någon.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu behöver du släppa taget för att gå vidare. Du står och trampar på stället av ren envishet. Även om det känns trumpet att ge upp behöver du släppa det. Du kommer hitta andra sätt så småningom, just nu är bara fel tillfälle. Helgen kan bli riktigt spännande och ser ut att kunna bjuda på lite flört.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det är naturligt att ha dippar i relationer. Veckan känns kanske lite kämpig på just den fronten. Du och någon nära dig har nämligen lite svårt att möta varandra just nu. Kanske handlar det om orealistiska förväntningar, eller en delad bild av situationen. Poängen är i alla fall att du kommer bil varse problemet, även om det inte känns naturligt att agera. Undvik konflikt, ta snarare en timeout.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, vilken vecka! Nu är din koncentrationsförmåga på topp, vilket kan komma väl till pass för den som vill imponera lite extra på en arbetsplats. Men chanserna är dock att du nyttjar den på helt annat håll – nämligen på dejtingfronten. Kanske blir du till och med lite besatt av någon och ligger uppe och stalkar en gammal facebooksida.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu behöver du hitta en balans. Nu upplever du kanske att dina drömmar eller kreativa idéer inte riktigt får plats i ett större sammanhang, vilket får dig att tappa motivation. Du blir även känslig för kritik, speciellt när det kommer till personliga smakfrågor. Fundera på hur du kan få in mer personliga element i ett projekt eller i sammanhang med andra människor. Det är inte omöjligt, du måste bara tro på dig själv.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu blir du nostalgisk. Under veckan blir du påmind om var du kommer ifrån, dina rötter och vem du varit. Kanske gör det dig rädd att gå vidare med något, och du känner dig osäker inför ett beslut. Saker som är viktiga för dig nu behöver inte vara ett svek mot det som var då, det är naturligt att gå vidare. Till helgen väntar ett kärt återseende. Planera ett riktigt uppstyrt häng och samla kompisgänget.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu är det något som känns osäkert. Kanske har du tidigare bestämt dig för att gå vidare med ett beslut och ta en risk, något som inte känns lika självklart under den här veckan. Du gör rätt i att avvakta och vänta tills du fått all information. Det här är inte en tid för riskfyllda och impulsiva handlingar.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu vill du ha raka rör. Se till att tillgodose dina egna behov, och fundera ut sätt som du kan gå vidare utan att behöva ta hänsyn till det praktiska. Det kan bli emotionellt utmattande, men du kommer också överraskas av din egen styrka.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan utmanas du av någon nära dig. Kanske upplevs du som lite oklar nu, och en person nära dig hanterar det på ett sätt som känns lite väl hårt. Var tydlig med vad du vill, och försök se saken ur ett annat perspektiv. Om du har svårt att tänka rationellt kan det faktiskt vara bra att ta in en tredje persons tankar om saken.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.