in

Veckans horoskop: 3 – 9 oktober

emma simpson mNGaaLeWEp0 unsplash1
Foto: Emma Simpson / Unsplash

Vad kan du vänta dig av de kommande dagarna? Låt veckans horoskop guida dig. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Hur självständig är du egentligen?
 • Oxen: Ta det lilla lugna.
 • Tvillingarna: Din sårbarhet stärker dig.
 • Kräftan: Du får uppmärksamhet för allt ditt hårda jobb.
 • Lejonet: Du vill väcka reaktioner.
 • Jungfrun: Du klarar av att bryta dig loss.
 • Vågen: Någonting slutar och någonting börjar.
 • Skorpionen: Du är på god väg!
 • Skytten: Det ska kännas kul också.
 • Stenbocken: Släpp kontrollen och tillåt dig själv att bli ompysslad.
 • Vattumannen: Ta vara på tillfällen att bolla saker med andra!
 • Fiskarna: Du behöver segla in i en trygg hamn.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, vem är du egentligen? Utanför dina förhållanden, utan dina nära och kära – vem är du? Den senaste tiden har relationer varit ditt största fokus, men nu får du ge dig själv lite mer uppmärksamhet. Reflektera kring hur självständig du faktiskt är, hur hörd du känner dig och huruvida du får plats att vara dig själv inom dina relationer.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, sakta i backarna. Du har en upptagen vecka framför dig, men se till att ge tid åt återhämtning också. Det kan kännas superviktigt att hinna med exakt allt på din to do-lista just nu, och du vill gärna visa hur produktiv du kan vara. Chilla! Du behöver inte göra femtio olika sysslor för att vara duktig, det räcker med en. Ta ledigt från åtaganden och sociala tillställningar under helgen och vila.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, titta dig omkring – du har människor i ditt liv som bryr sig om dig! Veckan påminner dig om att vara dig själv. Nu får du en chans att öppna upp dig för din omgivning och låta hjärtat tala. Det kan kännas lite läskigt att andra människor ska se dig sårbar, men det kommer ge dig så mycket i längden.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan sluter en cirkel. Något går mot sitt slut, men det är bara början på något helt annat. Det här är en tid att fira! Ge dig själv en klapp på axeln för allt ditt hårda arbete. Nu får du även uppmärksamhet av andra för det du gör, om du känt att dina insatser varit ouppskattade blir det här en upprättelse.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu längtar du efter något mer. Vardagen känns inte lika inspirerande längre och du känner plötslig olust inför vissa sociala sammanhang. Det här kan resultera i att du vill röra om i grytan lite och väcka reaktioner. Men det här är också en längtan att lyssna till, du behöver kanske byta sammanhang för att få nya perspektiv?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, veckan kommer med spridda skurar. Å ena sidan har du en spännande energi att vänta runt torsdagen och din lust väcks till liv! Det här kan innebära en het dejt eller kreativ boost. Å andra sidan blir helgen kämpig. Du har länge varit fast i en situation som inneburit hårt jobb från din sida, och inser att du behöver bryta dig loss från den. Det går att ordna, även om det känns läskigt.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, vad vill du egentligen? Veckan ställer en relation på sin spets och nu blir det uppenbart att den inte är vad den en gång varit. Det här kan betyda att något går mot sitt slut, men lika gärna som det kan innebära ett uppbrott kan det bli början på något nytt. Kanske är det slutet på en vänskap och början på en kärleksrelation? Oavsett vad behöver du vara ärlig mot dig själv med vad du känner för personen.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, förändring är inget som sker över en natt. Veckan kommer dock med en påminnelse om vart du är på väg och nu kan du se resultatet av allt ditt hårda jobb. Det blir kanske ingen stor belöning, men en liten ledtråd om att du är på väg i rätt riktning! Veckan kan dock komma med tråkigare påminnelser i form av uppgifter du skjutit på, i så fall är det hög tid att ta tag i dem.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, lyssna till ditt hjärta! Ja, det kan låta hur cheesy som helst, men nu behöver du låta lusten tala. Om något inte känns rätt, ja då är det antagligen inte rätt. Även om det finns saker i livet du faktiskt måste göra, finns det ett värde i att saker ska vara kul också. Du behöver inte gå på det där minglet som känns trist eller dejta den där personen som inte fattar dina skämt.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du är inte svag för att du har behov. Tillåt dig själv att släppa kontrollen och bli lite ompysslad, du förtjänar det! Det är okej att be om hjälp eller att vara känslomässigt involverad i saker man tar sig an – det är rent av mänskligt. Du är kanske rädd att människor ska se dig som svag för att du är känslig, eller att det innebär att du sviker någon som litar på dig. Tvärtom gör det dig mer sympatisk, så våga vara sårbar!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du har en hektisk vecka framför dig. Nu rings det i luren som aldrig förr, människor drar i dig från alla håll och schemat känns fullt. Det kan kännas lite störigt att någon vill ta tid åt att snacka när du är mitt uppe i något, men ta vara på sådana tillfällen! Nu kan du nämligen få nya idéer av att resonera tillsammans med andra, låt dig inspireras av din omgivning.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu behöver du komma ner på jorden. Du genomgår en hel del förändring just nu, och tampas med oklara situationer som kan vara riktigt dränerande. Det är dags för en realitycheck – ingenting är så allvarligt som det verkar. Nu behöver du hitta tillbaka till en fast punkt i tillvaron, ring upp kompisen som är bäst på peptalks och ät något gott.