in

Veckans horoskop: 3 – 9 maj

windows AdqP1Z Pjsw unsplash 1
Bild: Windows / Unsplash

Vad väntar dig de kommande dagarna? Veckans horoskop har svaret! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du är en riktig mångsysslare just nu!
 • Oxen: Du tänker på pengar.
 • Tvillingarna: Gör din röst hörd!
 • Kräftan: Något lämnas osagt.
 • Lejonet: Nu fullkomligt sprudlar du av idéer.
 • Jungfrun: För att hitta svaren du söker behöver du kanske specificera frågorna först.
 • Vågen: Det kommer ett efter! Vad vill du göra då?
 • Skorpionen: Det kan bli ett och annat deeptalk.
 • Skytten: Du agerar medlare.
 • Stenbocken: Det kan tydligen aldrig bli för många listor.
 • Vattumannen: Det kan bli en promenad med någon riktigt spännande!
 • Fiskarna: Du behöver sätta upp ramar för vad som är jobb och vad som är fritid.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, hur många bollar kan man egentligen ha i luften samtidigt? Oändliga, om vi frågar dig den här veckan. Under veckan kommer vi se dig med mobilen i högsta hugg, nu blir det nämligen lättare för dig att hantera en gammal släkting som bara måste prata av sig mitt under ett Zoom-möte. Veckan kan även komma med en hel del inspiration, du blir mer nyfiken och kan komma på en hel del roliga idéer!

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, dags att göra en budget! Under veckan kommer du blir mer rationell, och det blir därför lättare för dig att hantera frågor som rör pengar. Det här kan vara en bra tid för dig att sätta dig ner för att se över dina utgifter, kanske finns det någon bra app du kan ladda ner?

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan blir det lättare för dig att uttrycka dig. Du lyckas formulera tankar till ord, se saker ur ett rationellt perspektiv och tänka mer logiskt. Det här kan vara en bra tid för dig att göra din röst hörd, finns det något du faktiskt längtat efter att vädra med någon?

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu saktar du ner lite. Under veckan blir du mer försiktig med vad du säger, det känns inte längre relevant att ventilera varenda tanke med alla du möter. Du kanske till och med upplevs som lite hemlighetsfull, och veckan kan mycket väl lämna en hel del osagt från din sida. Det här är en tid för dig att lyssna till ditt hjärta.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är du verkligen igång! Veckan seglar in som ett skepp lastat med idéer, och du kommer få svårt att inte dela med dig av alla roliga saker du kommer på. Det här är en vecka för samarbete, vilket kan gynna dig på karriärfronten! Kanske finns det en kollega eller vän som skulle behöva lite feedback nu, och kanske kan du själv ta inspiration från någon i din omgivning?

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu rör sig tankarna kring karriär och framtid. Var kommer du befinna dig i höst? Både rent geografiskt, men även i livet? Hur kan du utvecklas? Det kan faktiskt vara viktigt för dig att reda ut vad det än är du funderar över. Skriv ner dina tankar för att bena ut frågorna, så får du något att jobba med när du är redo.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu drömmer du stort. Veckan är här för att påminna dig om att det finns ett liv efter den här perioden, och att du har drömmar kvar att förverkliga. Även om allt inte går att genomföra just nu, kan det vara bra för dig att ta vara på inspirationen. Det kan även vara en fin vecka för dig att prata med någon som befinner sig på en annan plats. Kanske var det längesen du hörde av dig till kompisen som bor i ett annat land?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, veckan öppnar upp för djupare samtal. Du blir mer intuitiv nu, och plockar upp små signaler lätt. Kanske känns det som att du kan läsa något mellan raderna inom någon av dina relationer? Du bemöter känsligare ämnen på ett rationellt sätt nu, och det kan vara en bra vecka för att diskutera svårare saker.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu förvandlas du till ett diplomatiskt geni! Under veckan får du nytta av att kunna se saker ur två olika vinklar, och du gör rätt i att ta lite extra tid när det kommer till beslutsfattande. Du kommer även att agera medlare under veckan, kanske är det dags för din bästis och partner att äntligen förstå varandra bättre?

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, välkommen in i listornas vecka! Det blir kanske en gammal god to-do-lista, en för pros och cons och en för inköp. Det kan bara inte bli för många! Ett plus i kanten är att jobbet känns lite lättare under veckan, du får ett bra fokus och har lite roligare på arbetsplatsen överlag.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du är ett riktigt kreativt geni. Speciellt under veckan. Nu får du en stor dos inspiration, och du kommer kunna förklara dina idéer på ett riktigt bra sätt. Veckan kan även komma med ett sug efter romantik, kanske är det dags för en dejt? Helgen ser bäst ut för en promenad med en snygging.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu kan du äntligen samla tankarna. Under veckan återfår du en del av ditt fokus. Allt som känts lite huller om buller på senaste kommer kännas lättare att hantera. Det kan dock bli viktigt med tystnad nu, att sjunga med i dina favoritlåtar är kanske inte det bästa för att få saker och ting gjorda. En utmaning kan bli att separera jobbet från hemmet, din partner eller kompis kan nämligen bli lite stött om du kollar mailen istället för filmen ni ska se.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.