in

Veckans horoskop 3 – 9 juni

veckans horoskop

En overload av flirtar, stress på jobbet eller pengaregn – hur blir din vecka? VeckoRevyns astrolog Molly Lundgren har tagit reda på just det. Läs ditt horoskop för veckan här! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, den här veckan är all about networking. Både karriärmässigt och den sociala biten, men även rent allmänt. Kommunikationen flyter på, så har du några specifika mail att skriva eller samtal att ringa är det nu nu nu. Du kommer även uppleva att ditt sociala gehör är starkare än vanligt, det blir lätt att snappa upp skiften i någons tonläge eller en utebliven emoji. Var försiktig bara så att du inte övertänker det. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du kanske har svårt att neka dig själv någonting, oavsett om det rör sig om dyra smycken eller en sovmorgon till 12 på dagen. Men nu är det dags att ta tag i sommarens ekonomi. Inget mer slösa, ingen mer ansvarslöshet. Den kommande veckan känner du dig lite mer känslig för intryck än vanligt och söker trygghet. Se över vad du värderar dig själv utifrån, ibland är prestation inte allt. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, wow, nu har du chansen att förnya allt! I veckan kommer du kanske snegla åt saxen eller någon pastellig nyans på hyllan med hårfärger. Och för en gång skull kanske det inte är en dålig mekanism för att hantera saker, utan genuint en strävan efter en uppfräschning. Kul! Försök visa framfötterna och ändra dåliga gamla vanor för att stärka ditt självförtroende. Om du till exempel någonsin funderat på att sluta prata om folk bakom deras ryggar, så är vecka 23 en utmärkt tid. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, det är tid för self care. Ja, det kanske är ett till viss del uttjatat koncept, men tro mig kära kräfta, denna vecka är det well needed. Du behöver vila ut, försök sova så mycket som möjligt. Och istället för att sova igenom halva dagen och vara vaken på natten, gå och lägg dig i tid. Det blir dags att reflektera lite över din roll i andras liv och människorna runt dig, perfekt att lägga lite extra energi på empati och andras behov. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, den kommande veckan handlar om dina vänskapsrelationer. Kanske får du en fresh start inom en redan stadig relation, och om du länge velat ta upp ett problem eller känsligt ämne med någon är detta en perfekt tid. Det kan också bli en start på en ny vänskap, om du bondat lite extra med någon på en fest är det faktiskt inte helt fel att smsa och bjuda ut på en kaffe. Gå på kompisdejter!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, den här veckan handlar om dina mål och planer. Du har kanske redan tankar om din framtid, men det kan vara värt att lägga lite extra tid på att göra research eller bara skriva ner konkreta tankar om vad du vill. Du kanske också kommer lägga en tanke på bilden du visar upp av dig själv, och vem du vill vara. Om du har personliga mål, kring att till exempel börja läsa mer eller dricka mer vatten så är det nu du befäster dem. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, du kanske börjat tröttna lite på vardagen och dina rutiner, och ingen klandrar dig, vem fan vill jobba nu. Det kan vara så att det är dags för dig att omvärdera din tid och dina intressen lite, kanske är det dags för ett fräschare perspektiv? Helt ärligt så skulle det gynna dig att söka spirituella vägar, ja, varför inte grotta ner dig i astrologi eller tarot? Och för er skeptiker så funkar det lika bra att läsa någon ny bok, men helst av ett annorlunda slag. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, den här veckan är starten på en tid som kan komma att handla om att du gör saker för dig själv. Och nej, kanske inte self care som i en ansiktsmask och att blocka folk du inte gillar, utan istället aktiviteter och handlingar som stärker dig. Blocka dem ur verkliga livet istället! Skämt åsido, det kan vara dags att släppa på saker som smärtar och försöka gå vidare. Känslor som du tidigare gömt kanske kommer upp, men det är bara att släppa ut. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, det går framåt i ditt kärleksliv. Om du är singel så är det en underbar tid att lägga in en stöt. Om du har en tråkig jävel på halsen så lever du nu efter ordspråket “In med det nya, ut med det gamla”. Inte för att du inte alltid gör snabba byten, men you get the point. Om det redan finns en stabil relation kan kommande vecka bli väldigt härlig. Du kanske återupptäcker en gnista i förhållandet, utnyttja det till att kommunicera vad hen betyder för dig. En skyttes bekräftelse är ju ändå lite extra speciell. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, i veckan är du queen of jobb. Inte för att du utarbetar dig, utan snarare för att du sätter hälsosamma gränser och är tydlig med vad du vill. Du känner dig pepp på att omorganisera saker på jobbet och kanske strukturera hela sommaren nu nu nu! Och helt ärligt, vem fan ska göra det om inte du? Din vila kommer snart, men som det ser ut nu är det bara att kötta på, fast med tydliga budskap om vad du tycker och vill. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, om du fortfarande känner dig smått fängslad i hemmet och är trött på den sociala pressen som tillkommer med sommarmånaderna kommer denna vecka med ett ryck. Du känner dig kanske lite mer djärv än vanligt, drar opassande skämt och flörtar gränslöst. Äsch. Det kan också vara en passande vecka att se över om du har någon hobby som försummats smått på senaste. Kanske dags att läsa den där jävla boken eller försöka “fota mer”?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, den här veckan handlar om trygghet. Du vill återvända till första säsongen av Vänner igen, bara träffa dina två närmsta kompisar och helst slippa lämna hemmet. Och det är inget fel med det! Om du “mår skit” är det viktigt att våga lita på människor och berätta hur du känner, även om du kanske själv inte alltid har svaret. Förutom att du som vanligt ska ligga hemma och gråta hela veckan så är det bra om du ser över dina framtidsplaner, kolla upp den där kursen nu.