in

Veckans horoskop: 3 – 9 januari

jp valery HsR2ipKU3BQ unsplash
Foto: Jp Valery / Unsplash

Någon rensar garderoben, en annan har ett spännande möte att vänta och en tredje får en ledtråd om framtiden. Nyfiken på vad årets första dagar har att erbjuda just dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du får en ledtråd om vad framtiden har att erbjuda!
 • Oxen: Du är den skarpaste kniven i lådan.
 • Tvillingarna: Det här kan bli början på något riktigt fint.
 • Kräftan: Du blir träffad av Amors pilar.
 • Lejonet: Länge leve girl boss-andan!
 • Jungfrun: Det finns chans till romans.
 • Vågen: Ska vi gå hem till dig eller hem till mig?
 • Skorpionen: Du är Sveriges mest kreativa person!
 • Skytten: Om du inte kan shoppa, kan du i alla fall planera vad du ska shoppa.
 • Stenbocken: Nu handlar allt om dig.
 • Vattumannen: Du går sakta men säkert mot ljusare tider.
 • Fiskarna: Det blir en fin vecka för nya bekantskaper!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, ögonen på målet! Årets första vecka kommer med en stor dos inspiration. Nu får du en ledtråd om vad framtiden har att erbjuda. Det här är en perfekt vecka för att manifestera långsiktiga mål. Hur ska du gå tillväga för att hålla dina nyårslöften egentligen?

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan ser ut att bli riktigt bra! Du är smartare och mer snabbtänkt än någonsin. Under veckan är du som bäst när det kommer till logiskt tänkande. Du har en och annan kreativ lösning i rockärmen, se till att komma till skott bara!

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, kan det här vara början på något nytt? Under årets första vecka kommer du behöva visa dig sårbar. Nu får du också chansen att visa att du menar allvar med något, oavsett om det rör yrkessammanhang eller relationer. Kanske kan det leda till något riktigt fint?

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, håll utkik! Rätt var det är dimper din drömperson ner framför ögonen på dig. Eller okej, riktigt så enkelt blir det inte. Men veckan kommer med fina chanser för romantik, även om det kan bli svårt för dig att kommunicera dina tankar och känslor. Du vet vad du vill, men har svårt att tala från hjärtat nu.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan tar du dina nyårslöften på fullaste allvar. Nu blir du en sån jobbig supermänniska som städar förrådet och rensar skåpen, bockar av en månads att göra-lista på en dag och klipper tånaglarna. Länge leve girl boss-andan!

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, erkänn bara! Du har en crush, och den ser inte ut att avta på ett tag. Det är bara att sitta lugnt i båten och följa strömmen. För en singel kommer veckan med sexiga dejtingmöjligheter. Och om kärleken känns långt borta nu, kan veckan komma med en stor dos kreativ inspiration.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, home is where the heart is. Under veckan blir du påmind om att ett hem faktiskt behöver kännas som ett, för att det ska vara tryggt och bra. Det kan å ena sidan innebära en renovering. Varför inte måla om kökslisterna? Men det kan även innebära något helt annat, som att ta steget mot att våga flytta ihop.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du har talang! Under veckan blir du riktigt inspirerad. Det här är en bra tid för att låta kreativiteten flöda, men kanske inte i ordets traditionella bemärkelse. Nej, du ska inte behöva springa till Panduro och köpa ”pyssel”. Det här är en tid för planering av kreativa projekt.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan sätter guldkant på tillvaron. Nu är du på ditt bästa slösa-humör, vilket kanske inte är helt fel? Du ser nämligen ut att ha turen på din sida. Januaribudgeten är kanske inte så snäv som du trodde? Om du inte har råd att unna dig, är veckan perfekt för planering av större inköp. Skrolla bland second hand-möbler och kolla in sommarens tågbiljetter. Det kan faktiskt vara lika kul som the real deal.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du är veckans king. På riktigt! Det här är en riktigt fin vecka för dig, nu får du ny energi. Faktumet att ditt känsloliv svajat lite på senaste är nu oviktigt, kärleksintressen är inte särskilt relevant och nu handlar allt istället om dig. Perfekt tid för den som vill lansera eller planera ett nytt projekt, eller kanske bara slinga håret?

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det börjar sakta men säkert gå mot ljusare tider. Du är kanske fortfarande trött och förvirrad, men du pallar i alla fall prata om det! Det här blir även en riktigt bra vecka för din magkänsla, nu kan du lita på din intuition. Sen är det bara att följa den, vilket faktiskt känns ganska enkelt just nu.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan ser ut att bli riktigt fin för ditt sociala liv! Du är lättillgänglig i sociala sammanhang, vilket gör att människor dras till dig. Det här kan komma med möjligheter till nya bekantskaper! Var öppen, säg ja till att träffa den där kompisens kompis. Några dagar in i veckan blir en fin tid för ditt kärleksliv. Är det kanske en ny crush som börjar växa fram?

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.