in

Veckans horoskop: 3 – 9 februari

veckans horoskop
Bild: Vladimir Fedotov / Unsplash

Under veckan ska någon gå på dejt med sig själv, någon ska börja meditera och en tredje behöver distansera sig från sin publika persona. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Läs veckans horoskop! Mer

 • Vädur: Ge inte upp bara för att det inte blir perfekt vid första ansats.
 • Oxen: Varva ned och häng lite extra med din familj.
 • Tvillingarna: Veckan kommer med en realitycheck och du behöver komma ned på jorden.
 • Kräftan: Om ett nytt inköp är det enda som gör dig hel är det dags att tänka om.
 • Lejonet: Den viktigtaste relationen du har är den till dig själv.
 • Jungfrun: Kroppen skriker efter vila.
 • Vågen: Checka dina privilegier.
 • Skorpionen: Våga sikta mot större mål!
 • Skytt: Gå tillbaka till att vara den självständiga risktagare vi alla känner dig som.
 • Stenbocken: Ha lite tålamod.
 • Vattumannen: Du behöver ta lite tid ifrån någon som är viktig för dig.
 • Fiskarna: Många bäckar små.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, ibland kanske du är lite väl snabbt med att överge ett projekt som inte känns helt hundra. När det kommer till din kreativitet är du tyvärr för hård mot dig själv, din perfektionism leder tyvärr till att du gärna hoppar vidare till nästa sak när något inte funkar. Ge det tid och var konsekvent, så ska du se att du får ett uppsving i ditt skapande.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, på senaste verkar jobb och det sociala konsumera all din tid. Och när någon närmst dig då känner sig lite bortglömd, är det dags att ta en timeout och fundera på vad som faktiskt är viktigt. Det kan även vara lönt att distansera dig lite från din publika persona för att se saker i ditt sociala liv och på din arbetsplats ur ett annat ljus. Veckan är alltså perfekt för att varva ned och spendera lite tid med en partner eller familjen.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du är inne i en väldigt inspirerande period just nu. Och även om du har siktet på de större målen och frågorna, kan det vara bra att komma ned på jorden och se vad du har rakt framför dig. Finns det en vän du inte har kontaktat på länge som du skulle vilja träffa? Har du kanske punkter på en ”att göra lista” so, behöver bockas av? Fortsätt planera för framtiden, samtidigt som du håller ett öga på nuet.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, det är skillnad på vad du vill ha och behöver. Och ibland suddas den gränsen ut, men nu behöver du se tydligare på vad som är vad. Försök att hitta sätt att jobba mot överkonsumtion och att förlita sig helt på materiell lycka. För även om en ny väska kan kännas otrolig så vill du inte hamna i ett shoppingberoende. Försök sätta en budget och var noga med att alltid betala tillbaka pengar du lånat.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, på senaste har det vart lite väl mycket fokus på andra. Och även om du vill visa att du bryr dig om dina nära och att de ska uppskatta dig, får du inte glömma dig själv. Det kan kännas som att det enda som spelar roll är att få finnas där för en nära vän, eller att någon tycker du är sexig. Men kära lejon, finns du där för dig? Tycker du att du är sexig? Under helgen är det dags för lite selfcare, och unna dig att prioritera dig själv över dina relationer.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu hinner vardagen ifatt dig. På senaste har du varit så upptagen med att få allt att gå ihop att veckan nu kommer med en reality-check: du behöver vila. Utnyttja helgen till att vila, även om det kan kännas frestande att gå ut. Det kan även vara så att du bär på en hemlighet, och kanske är det dags att öppna upp dig och våga prata om den.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, på senaste tiden har du lyssnat på dina begär. Och visst är det kul att frossa i livets goda och lyxa till det i vardagen, men försök att inte glömma bort att zoona ut från din egen bubbla och se resten av världen. Du behöver inte ge upp allt som är roligt, men att aktivt försöka lära sig och bli medveten om sin plats på jorden och sina privilegier är ett måste i vårt moderna samhälle. Att ge upp en Netflix-prenumeration till förmån för att skänka pengar till någon som behöver dem mer kan kännas trist, men ack så nyttigt.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, på senaste har du fastnat för mycket i det som varit. Du är noggrann i allt du gör och vill att allt ska vara korrekt, men just nu hindrar det dig från att sikta högre. Vad drömmer du om, vad vill du uppnå? Och vad är det som hindrar dig från att göra just de förändringar som kan sätta bollen i rullning? Det är frågor du bör ställa dig själv under veckan.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, nu är du nog lite väl bekväm. Det kan vara skönt att förlita sig på andra och jobba tillsammans med folk för att få saker gjorda. Men veckan kommer med påminnelsen om att du faktiskt har en otrolig självständighet i dig, och att du måste släppa trygghetsbehovet och börja gå mer utanför boxen igen.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu måste du ha tålamod. Det kan finnas projekt du påbörjat som tar lite tid. Och du vill ju helst att de ska vara färdiga igår, men större förändringar händer oftast inte över en natt. Ha tillit till processen och människorna runt dig. Även om du är världens bästa one-woman-show så kan det vara skönt att lägga över lite arbete på andra personer just nu.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan kan bli lite skakig. Du har en relation i ditt liv som betyder mycket för dig, men den är inte ens nära jämlik. Ibland kan en paus ge lite utrymme för att rensa tankarna och se tydligt vad som behöver förändras. Ta några dagar ifrån varandra och tänk efter vad du egentligen får ut av er relation. Ger du allt till någon som inte riktigt är redo att dedikera sig lika mycket? Finns det någon som vill ha mer av dig än du kan ge?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du behöver ta din vardag på allvar. Allt från vad du äter till frukost till vad du läser på kvällen har en inverkan på ditt mående. Och nu kanske det faktiskt är de små sakerna i livet som kan göra en stor förändring. Se efter hur du kan minska stress och få mer tid till att göra saker du faktiskt njuter av.