in

Veckans horoskop: 3 – 9 augusti

georgiana barbu 8dd68pyJVQ8 unsplash 1
Foto_ Georgiana Barbu / Unsplash

Augusti rivstartar med stora frågor kring relationer. Någon behöver ghosta sina familj, en annan behöver reflektera lite kring vad frihet betyder medan en tredje måste visa sig sårbar. Veckans horoskop är här med all info du kan tänkas behöva! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Hur fungerar du i gruppsammanhang?
 • Oxen: Du är irriterad på en kollega.
 • Tvillingarna: Din inspiration väcks till liv.
 • Kräftan: Visa dig sårbar!
 • Lejonet: Vad betyder frihet för dig?
 • Jungfrun: Du är stressad, även när du inte gör något.
 • Vågen: Bryt en social kod eller två!
 • Skorpionen: Ghosta dina familj.
 • Skytten: Du snackar skit och det slår fel.
 • Stenbocken: Låna ut pengar till en vän!
 • Vattumannen: Snagga dig.
 • Fiskarna: Ta inga större beslut.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, ibland tenderar du att skena iväg och ta beslut åt andra utan att reflektera kring om någon annan skulle vilja ha sin tid i rampljuset. Under veckan behöver du ta ett steg tillbaka och fundera lite på din roll i större gruppsammanhang. Behöver du kanske bli bättre på att se gruppen som helhet istället för att se individuella behov?


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, försök att inte hänga upp dig för mycket på hur du vill att något ska vara på jobbet. Under veckan behöver du anstränga dig för att bara följa strömmen och låta andra ta över lite. Nu behöver du antagligen bara lite nya perspektiv. Det finns en risk att du är lite irriterad på en kollega eller två, försök hålla det för dig själv.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, låt din rastlöshet ta dig till nya platser. Under veckan får du den där biten av inspiration som du länge saknat. Du förvandlas plötsligt till en idéspruta som irriterar alla du känner med femton olika förslag på saker ni kan göra tillsammans. Varför vill ingen tälta en natt i skogen?


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du må vara känd som ett av zodiakens känsligaste tecken, men du är inte alltid bra på att bevisa det. Under veckan behöver du visa dig lite mer sårbar. Någon av dina intima relationer behöver att du vågar vara mer öppen med vad du känner, annars kommer ni aldrig klicka på ett djupare plan.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du är just nu inne i en fas där du vill känna dig självständig. Och det får dig att fundera. Hur mycket frihet finns det egentligen inom dina närmsta relationer? Reflektera lite kring vad frihet egentligen innebär för dig, och om du kanske kan ha en mer öppen diskussion med någon kring vad ni förväntar er av varandra.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan kastas ditt schema om lite huller om buller. Nu känner du dig stressad, antagligen när du knappast har särskilt mycket att göra. Försök att inse att du har ungefär hundra olika saker i din kalender som du faktiskt inte måste göra, och att aktiviteten ”baka” inte ska framkalla ångest. Gör tid för dig själv och sov ordentligt.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan har en hel del lättsamhet att erbjuda. Nu känns allt fräscht och kul. Du kanske går på en halvtråkig dejt men väljer att se det som en erfarenhet och skakar av dig det på en sekund. Du kanske prioriterar dina vänner högre än något annat även när du har supermycket att göra. Du behöver inte vara så seriös under veckan, bryt mot en social kod eller två.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan står en konflikt inom familjen i centrum. Du känner dig kanske lite extra nere gällande något familjerelaterat, och det kan mycket väl resultera i passiv aggressivitet. Om saker känns för jobbigt kan det vara okej att ta en liten timeout. Du behöver inte jobba på en lösning direkt, känn efter själv när du är redo att reda ut saker och ting.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan behöver du verkligen slå på din charm. Nu finns det en risk att du finner dig själv i mitten av en skvaller-härva. Det har inträffat ett missförstånd (enligt dig) och någon känner sig lite upprörd över saker du har sagt. Försök att hålla dig till sanningen, och var försiktig med vem du pratar om med vem.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan behöver du hålla ett öga på din ekonomi. Det kan bli svårt för dig att vara realistiskt när det kommer till ditt spenderande, och kanske behöver du hålla igen en del under veckan. Det här kan dock vara en bra tid för dig att visa upp en generösare sida, att låna ut pengar till en vän kan till exempel vara en sådan gest. Och göra något fint för ditt gudskomplex.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan behöver du bara luta dig tillbaka och följa med förändringarnas ström. Det här kan faktiskt vara ett bra tillfälle för den som länge funderat på en större förändring i utseendet, testa att snagga dig! Veckan är även här för att påminna dig om att prioritera dig själv lite, du har lagt lite väl mycket tid på andras problem den senaste tiden.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan är ingenting som det verkar. Du svävar, föga förvånande, bland molnen utan kontakt med verkligheten. Kanske får du en del starka drömupplevelser eller sömnsvårigheter? Det här är kanske inte den bästa av veckor för dig att ta större, livsavgörande beslut. Drick typ ett glas oboy och chilla istället.