in

Veckans horoskop: 29 mars – 4 april

priscilla du preez dyTxwGriLoY unsplash
Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

Hur blir aprils första dagar? Veckans horoskop har svaret! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det kan bli tufft, men du är mer än villig att lösa saker och ting.
 • Oxen: Var snäll mot dig själv!
 • Tvillingarna: Nu behöver du inte leta längre.
 • Kräftan: Ta andras åsikter med en nypa salt.
 • Lejonet: Var flexibel när det kommer till dina tankar om framtiden!
 • Jungfrun: Nu vänder vi blad och går vidare.
 • Vågen: Ta din del av ansvaret för relationen.
 • Skorpionen: Ta lite hjälp i din läkningsprocess.
 • Skytten: Du är sugen på något mer seriöst.
 • Stenbocken: Känns det jobbigt att hantera dina känslor?
 • Vattumannen: Utgå från vad du vet, inte från vad du tror.
 • Fiskarna: Du får chans att bevisa att du är någon att räkna med!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan får en tuff start. Du har fått mycket att tänka på under helgen och något skaver lite. Det kan röra sig om en relation som är lite skakig just nu. Kanske får den dig att tvivla på dig själv? Du längtar efter kärlek och samhörighet just nu, och det kan kännas som att det är något som saknas. Mot slutet av veckan blir du mer lösningsorienterad, och blir bättre på att kommunicera dina behov.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det är okej att inte ha tjugo bollar i luften samtidigt! Veckan är här med en påminnelse om att du måste acceptera dina svagheter, och att du behöver förlåta dig själv för vad du inte kan styra över. Det är lättare sagt än gjort, men nu behöver du inse att du förtjänar att ta hand om dig själv.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du behöver följa ditt hjärta nu. Ditt sätt att rationalisera dina känslor kan absolut vara till din fördel, men under veckans första dagar borde du följa din magkänsla. Mot slutet av veckan kan det vara bra att vara lite extra uppmärksam, chansen är nämligen stor att du kommer få information som du behöver för att ta rätt beslut.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, försök vara lite rationell! Under veckans första dagar kan din självbild komma att ta stryk, och andras åsikter om dig kommer kännas viktiga nu. Det är mänskligt att bry sig, men du behöver också försöka vara lite cool och ta saker och ting med en nypa salt. Vad ska du göra om något kritiserar dig? Jo, reflektera över kritiken – men försök att inte ta den alltför personligt.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, fortsätt drömma! Nu planerar du en hel del inför framtiden, men kom ihåg att ha ett fortsatt öppet sinne. Det kan nämligen göra lite ont att hålla så hårt i något som känns långt bort. Kom ihåg att du faktiskt har många dörrar öppna och är kapabel till så mycket. Under veckan bör du även passa på att slå en pling till en bekant du inte hörts med på ett tag!

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det blir bättre. Förra veckan slutade på ett rörigt sätt, och nu kanske det känns lite som en emotionell bakfylla. Som tur är är veckan här med ny energi! Du kommer få en liten självförtroendeboost, och nu känner du verkligen ett tydligt syfte med allt du tar dig för. Veckoslutet kommer med glada nyheter, och du får möjligheten att engagera dig i något nytt och roligt.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, kärleken är lite tuff mot dig just nu. En relation tar upp mycket tankekraft, och du påverkas av din starka längtan efter att få något att funka. Kanske är det du som behöver fråga dig själv vad du kan jobba på? Mot slutet av veckan blir det lättare för dig att se klart, och du kommunicerar bra kring vad du känner och drömmer om.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, först och främst: bra jobbat! Du ligger känner av en hel del press just nu, och att upprätthålla rutiner och arbete kan kännas stressigt. Men du lyckas ändå! Under mitten av veckan överraskas du av en utsträckt hand, och det här blir ett perfekt tillfälle att låta någon annan ta hand om dig.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, är du kanske redo för något mer seriöst? Du kanske spelat lite svår och känt dig oberörd av en flört, men skrattar bäst som skrattar sist! Veckan kommer med ett enormt sug efter kärlek, och nu känner du dig riktigt taggad på något mer seriöst. För en singel kan det här bli en passande vecka att glida in i någons DM:s!

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu tvingas du möta dina känslor. Veckans första dagar kan kännas som en orättvis tid, varför ska du behöva handskas med allt som gör ont? Men tiden är inne och du behöver vara ärlig med vad du faktiskt känner och vill. Veckoslutet blir dock lite roligare. Det blir ett tillfälle för dig att ägna dig åt något mer kreativt!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan behöver du knappast ägna dig åt något detektivarbete. Nu trillar nämligen den information du behöver rakt ner i ditt knä. Utgå från vad du vet, och sluta försök gissa dig till vad andra människor tycker och tänker. Du kommer ändå ha fel nio av tio gånger! Veckoslutet tar en flörtig vändning, kanske är det dags att ladda ner Tinder igen?

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, varför går allt så himla långsamt? Nu känner du dig uttråkad, men veckan kommer med ett litet men välbehövligt lyft! Du kommer känna dig stolt över att någon anförtror sig åt dig, och det här är en bra tid för dig att visa upp en mer lojal och ihärdig sida. Veckan kan även komma med en kreativ boost, gå på känsla och gör saker som känns kul.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.