in

Veckans horoskop: 29 juni – 5 juli

vitor pinto gTdKhm6aotk unsplash 1
Foto: Vitor Pinto / Unsplash

Kräftans säsong tickar vidare och under julis första heta vecka står mycket på spel. Någon kommer kanske bli dumpad, en annan ska ge utrymme åt andras känslor och en tredje genomgår ett spirituellt uppvaknande. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: För vems skull gör du dina val?
 • Oxen: Du genomgår ett spirituellt uppvaknande.
 • Tvillingarna: Släpp det!
 • Kräftan: Ge utrymme åt andra personers känslor och åsikter.
 • Lejonet: Ät en morot och spring runt kvarteret.
 • Jungfrun: Klyschigt men sant, du behöver slappna av.
 • Vågen: Det handlar om familjen nu.
 • Skorpionen: Sluta vara så dum.
 • Skytten: Det blir ett… köpstopp.
 • Stenbocken: Sluta mamma alla! De förtjänar dig inte.
 • Vattumannen: Det är dags för dig att deala med saker.
 • Fiskarna: En skrattfylld kväll med tjejerna? Ja, tack.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan tar du dig en rejäl funderare kring dina mål i livet och vart du är på väg just nu. Du kanske känt ett extra starkt behov av trygghet den senaste tiden, vilket har gjort att du är rädd för att drömma stort. Våga tro på dig själv och rannsaka för vems skull du gör vissa saker.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära oxe, om du hittills trots stundande läsning identifierat dig som ”hokus-pokus-skeptiker” är veckan här för att ändra din tankegång. Nu kommer du närmare din spiritualitet och känner dig redo att anamma livsstilen. Blir det en mugg med ett ”omg I’m such a taurus”-citat? Blir det en kristall? Det får vi se när veckan är slut.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, släpp det. Du vet själv vad det handlar om. Du kanske levt på hoppet kring att någon som betett sig som ett as mirakulöst ska förändras och älska dig? Kanske håller du igång en kk-relation som dog för längesen eller ett jobb du hatar? Veckan är här för att påminna dig om att du är queen of förändringar och antagligen klarar dig ur det här bättre än någon annan.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan handlar det om dina närmaste relationer. Kanske är det breakup-dags? Eller så kommer du (om möjligt) ännu närmare din partner den här veckan. Kanske går ni igenom något gemensamt som stärker relationen. Det kan även vara dags att sluta vara självupptagen och ge lite utrymme åt andras känslor och åsikter. Bara en tanke!


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, om du på senaste tiden känt dig stressad är det dags att ta en titt på yttre faktorer som kan vara bidragande. Kanske är det en fysisk plats som känns deprimerande och behöver en makeover? Eller så är det ditt jobb som känns lite tradigt? Möjligtvis har det blivit en del stillasittande den senaste tiden? Med risk för att låta som någons farmor: ät en morot och spring runt kvarteret.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, du har hört det förut men det tål att upprepas: slappna av! Nu behöver du unna dig att fucka upp lite. Försök släppa press och gör saker du njuter av utan en tanke på att de ska vara praktiska eller produktiva. Det kan vara dags för dig att våga satsa på något kreativt. Veckan kan även komma med en överraskning i kärlekslivet, positiv som negativ.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under veckan ligger mycket fokus på din familj. Det kan vara en mamma eller pappa du spenderat extra tid med, där du reflekterat mycket kring er relation. Men det kan också handla om självvald familj och på vilket sätt du söker trygghet inom dina närmaste relationer. En kompis kan också bli en syster.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, ibland förstör du faktiskt bara för dig själv. Du kanske är stolt över din ihärdighet och envishet, och det har du rätt att vara. Men du kan också testa att bli mer flexibel och försöka förstå dig på andra människors sätt att vara! Se saker genom ett nytt perspektiv, även om det kan verka supertråkigt.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan kan du behöva checka ditt spenderande ett extra varv. Kanske har du varit lite extra på ditt ”treat yourself”-humör, vilket inte förvånar någon. Inse dina ekonomiska begränsningar och sluta skyll dina impulsköp på ditt pissiga mående.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, i sann självhjälpscoach-anda ska du nu få den sköna rekommendationen att fokusera lite på dig själv. Du kanske varit lite väl involverad i någon annans känsloliv eller beslutsfattande på senaste, och nu är det dags för dig att tänka på dig själv. Det kan vara svårt för ditt kontrollbehov att släppa på tanken att kunna hjälpa och förändra alla hela tiden, men försök.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan chockar du med att trycka undan dina känslor och prioritera bort att jobba på din mentala hälsa. Men nu är det dags för dig att deala med saker som, kanske undermedvetet, tärt på dig på senaste. Det här är en underbar tid för den som vill börja gå i terapi och bli normal.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Kära fisk, under veckan lever du i nuet. Det materiella spelar mindre roll, speciellt för dig som är pank. Det här är en fin tid för dina vänskaper. Uppskatta dina fina vänner och lägg lite energi på att faktiskt göra något för dem. Det kan vara allt från en middag till ett litet sms.